Ångest!

image1611
(Bild: Har jag gjort själv)

Nu har jag varit hemma i 3 veckor och imorgon börjar allvaret igen. Det är jobb som gäller. Blä! Jag vill verkligen inte gå dit! Det känns som jag gjort mitt inom barnomsorgen! Jag har inget mer att ge helt enkelt. Jag ser dessa dagar som en dag närmare utbildningen. Det känns så konstigt! Jag brann verkligen för detta för några år sen. Nu finns inget kvar av den känslan. Jag vill bara bort bort bort! Gå vidare i livet! Jag vill käna pengar, kunna leva utan att behöva vända på varända krona som man gör nu. Känna att jag får pengar för det jag gör. Inom förskoleverksamheten gör man såååå mycket mer än vad man ska och vem tackar mig för det? Fatta de ansvar man har för 15 liv. Det ska man vara 2 personer på ibland. Dessutom 1-3 åringar. Vist, sitter man vid ett skrivbord och knappar på datorn hela dagarna och har hand om tex; ett helt företags ekonomi, det är också ett stort ansvar. Men borde inte liv vara ett större? Det verkar då inte som det. Allt ska det dras ner på. In med flera barn på en yta som knappt är större än min lägenhet. Då bor vi bara två stycken här. Äh, det är helt sjukt! Nä. Jag har redan nu innan jag ens slutat . Slutat i hjärnan.. hmm det lät kanske knas. Men jag tror säkert att ni förstår vad jag menar?! Det är bara att gilla läget dessa 21 arbetsdagar som är kvar innan utbildningen. Kämpa på nu! Upp med humöret! Det kommer att gå bra!

Kommentarer
Postat av: sofie

Hur kom det sig att du slutade med hästar då? Det är ju LIVET ;-)

2007-09-30 @ 21:57:13
URL: http://sgradin.blogg.se
Postat av: fredriqa

akta dej för att klaga! det versta som folk vet är tjuriga dagisfröknar! :P
hehee i can totally feel u baby...du har iaf ditt slut inom sikte, 29 dar går piss snabbt ju
:)

2007-09-30 @ 22:19:24
URL: http://fredriqa.blogg.se
Postat av: sofie

WOW, vad du satte ord på just det jag älskar. Det är precis som du skriver! Men självklart ligger det även mycket jobb och PENGAR bakom det oxå. Men men det är det värt ;-D Har du ingen kompis som har häst som du kan rida hos då längtan är stor?
:-)

2007-09-30 @ 22:25:14
URL: http://sgradin.blogg.se
Postat av: Kristina

Hoppas det går bra på jobbet idag trots allt. Kram på dig:)

2007-10-01 @ 08:09:37
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: Mi

... och när det väl är dags för utbildningen kommer allt kännas såå mycket lättare! :) Ha en fin måndag och kämpa på :)
Kram // Mi.

2007-10-01 @ 09:23:42
URL: http://josiesweet.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej gumman!
Hoppas att det går bra att jobba idag även om jag förstår att det suger. Försök att fokusera på att din drömutbildning snart börjar och sen kommer du slippa dagisjobbet för resten av ditt liv! Tänk "Pengar in" de kommande veckorna på dagiset och sen kan du gå därifrån med hägburet huvud och veta att du gjort ditt bästa!Jag ska strax ut och gå, jag råkade somna om då min väckarklocka ringde imorse så jag är sent iväg idag. Men jag SKA ut iaf, det är huvudsaken. Imorgon blir det nog gym som det ser ut. Du ska träna idag va? You go girl! :)
Du vet var jag finns om du vill nå mig.
KRAM

2007-10-01 @ 10:18:14
URL: http://lindab.blogg.se
Postat av: Marie

Kämpa på!
Skall du sluta inom barnomsorgen!???

2007-10-01 @ 14:49:38
URL: http://marie2u.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0