avvänjning...

Nu är det slut på piller knaprandet! Nu tar jag bara om jag verkligen måste. Har redan knaprat i mig ett helt stort paket alvedon. Inte så bra! Så nu kan jag säag att det gör ONT!! igen.. men svullnaden är på väg ner och det börjar läka. KLIAR så in i he***te!! Å inte får man klia tillbaka. Tog min första dusch idag på 3 dagar. SÅåååå skönt! haha. Man känner sig riktigt slabbig efter 3 dagar utan dusch kan jag säga. nu är jag en ny människa igen =)

Kommentarer
Postat av: Maria

Du behöver inte köra avvänjning. Det är bra om du tar bort smärtan några dagar till, för då får kroppen en chans att koncentrera sig på att hela sig själv utan att behöva försöka döva smärtan själv samtidigt. Alvedon är det ingen fara med, det hade varit värre om det varit Citodon eller något.

2007-09-15 @ 16:47:55
URL: http://catwalkqueen.blogg.se
Postat av: Linda

Skönt att äntligen ta en dusch! :)
Vad händer ikväll då? Jag ska på bio ikväll med Danne, jag ska bjuda med mina biocheckar. Vi har varit iväg och övningskört så jag har fått öva en massa. Gick både bra och dåligt, fick öva start i backe och jag blev så frustrerad att jag grät en liten skvätt men sen kändes det bra igen. Fan vad jag hatar att känna mig dålig på saker! Men, jag kämpar på. :)
Jobbigt att det skilar så mycket i såret, men INTE klia tillbaka! Är det nåt så messa. KRAM

2007-09-15 @ 19:10:17
URL: http://lindab.blogg.se
Postat av: Lella

Hoppas att det ordnar sig snart...Kram

2007-09-15 @ 19:40:33
URL: http://fabulositysecret.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0