Fräcksar

    Akut    
En kvinna ringer till läkaren mitt i natten: Skynda er! Vår baby åt just upp en kondom! Strax efteråt ringer samma kvinna igen:  Ni behöver inte komma, min man hittade en till...

Gammal vana    
- Vet du vad en närsynt tandläkare omskolar sig till?
- Nej.
- Gynekolog, för att få större hål att jobba med...

Lyckosamt möte
En kille stod i hotell receptionen när hans telefon ringde. Hastigt drog han upp telefonen ur fickan och råkade armbåga tjejen bakom honom. Då sa han: - Om ditt hjärta är lika mjukt som bröst så vet jag att du förlåter mig. Och tjejen svarar: - Om din snopp är lika hård som din armbåge så bor jag i rum 107.

Oväntat besök
Jag ligger här i min säng och tänker på natten som har varit. Jag känner en oemotståndlig lust att krama dig. Du kom oväntat till mig i sommarnattens värme. Det som hände mellan oss i natt finns i mina tankar. Du la dig på min nakna kropp, hungrigt sög du mig tills jag somnade av utmattning. Det enda som fanns kvar efter dig var minnet och fläckarna på lakanet. Nu i natt väntar jag på dig klarvaken och förberedd. Din satans myggjävel!


Det var några fräckisar det hehehehe

Kommentarer
Postat av: Maria

Läggning är när man lägger i sånna runda curler i håret du vet ;) Och att man sen torkar på det och fixar till en snygg frisyr =)
Haha ja jäkla mongokatter, Wilma häll på att bli pälsmössa igår morse. Man ska inte hålla matte vaken en timme innan klockan ringer och hon ska upp tidigt. En mycket, MYCKET dålig idé!
Haha bäst vet jag väl inte, men formen borde varje frisör veta. Sminket är ju inte å lätt om man inte har utbildning eller är självlärd. Men kan man inte ska man banne mig låta bli! =S

2007-09-08 @ 12:58:13
URL: http://catwalkqueen.blogg.se
Postat av: Maria

William verkar ligga bra till tydligen =)

2007-09-08 @ 12:59:20
URL: http://catwalkqueen.blogg.se
Postat av: Camilliondollar Baby

Hahaha...

2007-09-08 @ 13:00:04
URL: http://blogglosacamilla.blogg.se
Postat av: Ulla

*Skratt*

2007-09-09 @ 07:22:13
URL: http://ulla67.blogg.se
Postat av: Marie

Roligt!
är det ok om jag "lånar dem" ?

2007-09-09 @ 20:43:53
URL: http://marie2u.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0