Självbildstest

Hittade detta testat hos Marie


Ditt resultat på självbildstestet

Dina svar visar en person som främst mäter sitt värde i prestationer. Det i kombination med en låg självkänsla brukar ge en person som är aktiv och kapabel, men som har lätt att driva sig själv för hårt och svårt att ta kritik och motgångar.

Du räknar ditt värde i prestationer och är inte mer än din senaste prestation. Ett misslyckande kan vara förödande enligt ditt sätt att se. Det är oftast den här personligheten som går in i väggen, för hur mycket du än gör, uträttar och åstadkommer så är din insats färskvara och behöver hela tiden bevisas om och om igen.

Ditt upplevda värde i prestationer gör också att du har svårt att säga nej. Det är viktigt att vara andra till lags, att duga och att vara omtyckt av andra. Men glöm inte att det allra viktigaste är att tycka om sig själv. För att bli uppriktigt älskad av andra måste du älska dig själv.


 

Allt stämmer väl kanske inte, Kritik och motgångar har jag svårt för. Misslyckas jag är det jobbigt, men jag tar mig alltid upp igen. Sen det med att gå in i väggen stämmer bra också. Jag blir nog aldrig helt nöjd med vad jag gör. Finns alltid något jag tycker att jag skulle kunna gjort bättre. Säga nej, har jag haft mycket svårt för förut.. Men nu kan jag det! Jag har varit så nära att gå in i väggen av just dessa skäl (och andra) så nu har jag börjat tänka på mig själv!


Kommentarer
Postat av: Kristina

Fick samma som du, stämmer ganska bra på mig. Kram

2007-09-03 @ 10:01:54
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: Helena

Jag överlevde tandldäkarbesöket! Hoppas att du får en bra dag!

2007-09-03 @ 11:13:41
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0