Godmorgon

Igår hade jag fullt upp.. Jag tränade på gymmet för första gången på länge med Hanne och det gick skit bra tills jag insåg hur svag jag har blivit =S Vi gick på bandet typ 20-30 min och sen kände vi lite på maskinerna men insåg ganska snabbt att vi inte viste vad alla gick ut på.. Det är ju inte samma kvalite på grejjerna här som man är van vid från Wordclass iaf så bokade vi tid för en genomgång av gymmet tll nästa vecka.. Då jälar haha! Jag måste få tillbaka min kondition och min styrka! fY SATAN VA SVAG JAG ÄR! :( Hem och sen till jobbet och hem igen...Tjura lite till spårlöst och sen sova.. Det var min måndag de hehe

I dag har jag tvingat mig kvar i sängen ganska länge. Skönt! Jag har lite att fixa med idag.. Springa runt och köpa grejjer till salongen och så. Fixa med papper mm. Fint väder är det ju så då skulle det passa bra med en lång promenad med Tyson, Får se vad som hinns med. Ska ju till jobbet sen. Har en fullspäckad em/ kväll =D Nu.. FRUKOST!

Kommentarer
Postat av: Sara V

Nu har jag skaffat mig en blogg....igen hehe....men det är långt ifrån klar :)

2009-04-07 @ 12:07:10
URL: http://djsthlm.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack, har redan prövat det en gång o jag fattade inget!

2009-04-07 @ 12:27:57
URL: http://djsthlm.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag vill ha en header det e allt, sen e jag nog ganska nöjd....har inte så mkt krav på bloggen...

2009-04-07 @ 12:40:05
URL: http://djsthlm.blogg.se/
Postat av: Maria

Jo men vi kände att vi så gärna ville dit, jag har inte varit där på nästan 2 år =/ Sen brukar Robert få lite hjälp till bensinen =)

2009-04-07 @ 22:19:47
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0