Skallebank

Som sagt så somnade jag med skallebank igår kväll. Det var nog nära till migrän men jag gick och la mig tidigt.. så imorse när jag vaknade hade jag fortfarande skallebank.. Nu sitter jag i soffan och har knaprat huvudvärkstabletter men ändå vill den inte försvinna :( Skulle gå på marykay smink rådgivning ikväll men när Sara messa mig och sa att hon ställer in just pga skallebank så gjorde jag desamma. Så Det blidde bara massage idag efterssom min ända kund bokade om sin tid...

Kommentarer
Postat av: Linda

Men kanske lika bra det att det blev inställt då du inte mår bra? Hoppas att massagen hjälpte dig att slappna av lite i rygg och axlar. Stor kram och ha en mysig kväll med hjärtat ditt!

2009-04-21 @ 18:34:31
URL: http://lindab.blogg.se/
Postat av: Jennie

Ja det är som att vissa människor vill att man skall fortsätta ha "lite hull" för att dom själva vill kunna ha det. Är så fruktansvärt trött på negativa kommentarer. När jag inte åt frukost fick jag skit för det, nu när jag äter frukost, lunch, middag och mellanmål också då får jag skit för det. Bara för att jag börjat bry mig lite om vad det är jag stoppar i mig.

Suck.

Usch huvudvärk är inte skoj du. Ta och lägg dig i soffan och dra en kudde över huvudet en stund. Det är alltid skönt.

2009-04-21 @ 19:06:02
URL: http://jennienennie.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0