Fredag den 13e


Tur eller otursdag?

Jag kan varken säga att det är tur eller oturs dag.. Det brukar inte vara någon skillnad. Men vi får väl se. jag ska ju in till jobbet senare och vem vet om alla tåg är inställda eller om jag missar det precis eller om det blir stop i tåget eller liknande hehe. Eller kanske att det händer nåt riktigt skojjsigt eller bra idag? Det lär visa sig :)

Vad betyder fredag den 13e för dig?

Kommentarer
Postat av: Jessica-Persika

Hej!

Har läst om er kamp med Tyson och känner verkligen med er! :-(

Har även läst dina åsikter om den s.k "PK-världen" och tyvärr, tyvärr, måste jag säga att du har helt rätt.. Visst, rötägg bland all sorts uppfödning hittar man ju överallt, men bland PK har jag ännu inte hittat många speciellt seriösa.. :-(

Bland Chihuahua, förekommer det en massa skitsnack, uppfödare emellan och mycket avlas på det rent "estetiska". Men även om avlandet och uppfödandet är konstant, så är det även (för det mesta i alla fall) friska hundar, som är grund för avel. Detta genom tester och mycket utställning (där utseende, allmänbedömning och sjukdomar spear ROLL).

Bland Chihuahua, förekommer det vattenskall.. Mycket beklagligt, men många hundar lever länge med det här, men givetvis är det väldigt individuellt från hund till hund.



Jag hoppas att allt slutar väl med Tyson, våra tankar finns med dig och er kamp!

//Jess & chi'n Sune

2009-02-13 @ 11:21:25
URL: http://mspeaches.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag brukar inte märka någon skillnad jag heller. =) Önskar dig en bra dag min vän, och en mysig helg! kram

2009-02-13 @ 12:01:14
URL: http://lindab.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0