En stund på stranden


Hanne i fina nya klänningen :)

Hanne solar :)

Tyson solar :) Han doppade sig 3 ggr i vattnet fast bara om jag ställde honom i vattnet hihi

Lillbusen

Tyson pussar Hanne hihi

å jag då...
Det vart inget bad idag tyvärr. Vi hade med oss Ty och han får egentligen inte vara där så vi fick snällt hålla oss på sidan hehe. Men på Fredag!!! Då jävlar Hanne SKA vi bada! :)

Kommentarer
Postat av: keit

Tjolehopp :-) Ja visst e det hemskt. Ja det går bra att låna bildena om du länkar. Stackars tös. Hoppas få ordning på henne. :-) Kram

2009-07-01 @ 09:33:47
URL: http://vackranaglaristhlm.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hej!

Ja det med kläder är en så svårt fråga. Jag säger inte heller till någon vad han eller hon skall ta på sig. Men min personlig aåsikt är det att mans kall klä sig efter sin kropp. Många försöker komma i en stl för små jeans, eller kanske en topp i st smal istället för medium. Tjejen jag såg i affären var ej överviktig även om hon hade mage. En väldigt söt tjej dessutom som hade varit super fin om hon bara haft kläder i rätt stl =)!

Men men, vem är jag att dömmma någon =)!



Ja det armbanndet var faktiskt gulligt. Jag är ju lit ebarnslig och älskar tecknat =)! Naglarna mina dom växer som ogräs, på gott och ont.



Ser ut somm du har haft goa dagar i solen, semester nu??



Kram

2009-07-01 @ 15:32:27
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Maria

Fy fan va nice att ligga på stranden, själv har jag varit i salongen heeela dagen. Men jag klagar inte, fast jag hade gärna tagit vara på det fina vädret och legat och ökat på den lilla brännan jag har =)



Haha jag hoppas det, för drömmen och målet är att salongen ska bli stor och att jag ska kunna ha anställda. Om det skulle bli så så flyttar du hit och börjar jobba, eller hur? ;)



Jag försöker skicka kunder till dig så ofta det bara går, du är bara bäst på at göra naglar, och då har jag ändå testat en hel del!

2009-07-01 @ 20:35:02
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0