Nailfashions hemsida!

Nailfashion har skaffat en hemsida som fortfararnde är under uppbyggnad men gå gärna in och kika :O)

http://www.nailfashionstockholm.se/

Kommentarer
Postat av: Catwalkqueen

Ser fint ut! =) Kolla över lite stavning och meningar bara så blir det kanon! Vet dock inte om jag tycker att du ska ha en bild på dig och Tyson, ger ett oseriöst intryck tycker jag.

2009-11-06 @ 19:58:26
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Catwalkqueen

Inte melerat men det är bronsfläckar med svart runt och guld som botten.Nej men någon av dina kunder kanske vill ha? =)Här har du länk hur man gör, har gjort som hon: http://www.youtube.com/watch?v=eFxXF7FqGtY

Ja akryl, haded inget svart nagellack =P

2009-11-07 @ 00:21:17
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Catwalkqueen

Jag kom på att jag glömde skriva att akryl är lite tjockare att arbeta med än nagellack så akrylen flyter inte ut utan stannar där du lägger det. Nagellack skulle bara flyta ut och kanske förstöra mönstret du gjort.

2009-11-07 @ 09:51:44
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: therese

Hej! Jag tänkte fråga en sak och hoppas du kan svara. Jag har gelenaglar och i fredags råkade jag göra något med nageln så det började blöda och det gör fruktansvärt ont men min riktiga och gelenageln sitter kvar nere vid nagelbandet. Och det kommer någon sörja under nageln. Hur ska jag göra? ska jag låta det vara och göra rent eller ska jag åka till nagelstudion och be dom ta bort gelenageln?

2009-11-09 @ 11:22:54
Postat av: jess

Hej Therese. Jag tycker du ska gå in och visa din nagel för en nagelterapeut så får hon eller han avgöra vad du skall göra med nageln. Det är svårt för mig att säga när jag inte ser hur det ser ut. Men det låter inte så bra! Men du skall absolut låta någon som kan titta på den för om du bara låter den vara kan det hända hemska saker! Hoppas att det går bra för dig. Lycka till

2009-11-09 @ 12:41:01
URL: http://princessjess.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu blev jag rädd. "Hända hemska saker" . Jag ska till vårdcentralen snart och låta en doktor kolla på det.

2009-11-09 @ 14:48:51

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0