SAATAAAN!!

Hade kört halva axel och rygg passet på gymmet då detta händer..

Slet av min lillfingernageln när jag skulle hänga tillbaka hantlarna. Halva nageln är borta å det gär SATAAAAN OOOOONT!!!

:(


Kommentarer
Postat av: A Kay

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! Jag var fan inte beredd på det där! FY SATAN! Blir det så illa av lösnaglar eller för att de sitter så hårt? För fan Jess, var försiktig! Inga mer lösnaglar på det fingret nu, och sätt något över sen, typ bandage, så du inte sliter av mer. Pillar du på den sen kommer jag personligen att söka upp dig och ge dig smisk!Ååååååååå jag mår illa, ajeeeeee. Jag vet hur ont det gör, jag blev biten genom nageln av en valp i maj förra året, och hela nageln lossna i bitar succesivt fram till november när den var utväxt och fin igen. Det är verkligen ett helvete!Kram på dig.

2011-02-02 @ 13:00:59
URL: http://thefishwantstofly.blogspot.com/
Postat av: Jess

Det är första gången detta händer på alla år jag har haft konstgjorda naglar hehe. Men det kan ju hända uppenbarligen.. Vist har dom gått av men inte så här.. det är ju bara köttet kvar.Utan naglarna kan jag inte leva så dom får sitta kvar men lite försiktig skadar ju inte att vara hehe :PHar aldrig råkat ut för en nagellossning. Hua Ont ont oooont!!!

2011-02-02 @ 13:21:07
URL: http://princessjess.blogg.se/
Postat av: A Kay

Nu försöker lilla Jess försvara sina köttätande naglar. Neee heheh jag tror dig. Men det ser verkligen INTE kul ut. Ta hand om dina små händer!

2011-02-03 @ 09:44:59
URL: http://thefishwantstofly.blogspot.com/
Postat av: Dee

Det där hände mig också, fyyy fan va ont det gjorde.

2011-02-08 @ 09:58:09
URL: http://deelight.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är bara ärlig :-Doch aaaaaaaaaaaaaaaaaaj vad det där måste gjort ont. Stackars!!! Ha på myrra olja så att de läker fort.. kram

2011-02-13 @ 11:29:35

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0