Tomat och pasta soppa
Lägg pastan i soppan och servera med en klick matlagningsyoghurt.

Ingredienser
4 port
2 dl pasta, t ex hjul eller snäckor
2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
smör
1 burk passerade eller krossade tomater, ca 400 g
4 dl vatten
2 1/2 Kelda matlagningsgrädde
2 grönsaksbuljongstärningar
1 dl färsk eller fryst basilika
1/4 krm cayennepeppar
ev salt
2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
smör
1 burk passerade eller krossade tomater, ca 400 g
4 dl vatten
2 1/2 Kelda matlagningsgrädde
2 grönsaksbuljongstärningar
1 dl färsk eller fryst basilika
1/4 krm cayennepeppar
ev salt
Gör så här
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Häll på tomater, vatten och grädde. Lägg i buljongtärningar och låt soppan koka några min. Grovhacka den färska basilikan. Lägg i den kokta pastan och smaksätt med basilika, cayennepeppar och ev. salt. Servera gärna soppan med en klick matlagningsyoghurt.
Kommentarer
Postat av: Carolita
Åååh det är ju yogurthen som gör det hela extra gottigt! =)
Vad fint det blivit här!
Postat av: fredriqa
verkar ju lagom avanserat d där. kanske till och med jag skull eklara av d
Postat av: fredriqa
:) sötnos länka på du bara! gillar din me.
skorna e skit sköna inte bara snygga å billiga. kan d bli bättre?
Postat av: Tobias
Åh såg gott ut :)
Postat av: Kristina
Låter supergott det där:) Ha en bra dag! Kram
Postat av: Marie
Det är så gott med tomatsoppa!
Trackback