Han mår bra nu!

Måste kanske skriva att han mår bra nu också hehe Han äter riktigt bra nu, minst 5 gånger om dagen (fast mycket mer) Igår blev han serverad torrfoder, han knaprade i sig några stycken, men dom var alls inte lika poppis som mjukmaten. Tanken är att han ska knapra lite å känna törst och börja dricka. Aja vi får väl se hur det går. Magen är så gott som bra.. Nu är det en vecka till (minst) med i/d fodret sen går vi tillbaka lite försiktigt till de vi började med.

Han sover i sin säng om nätterna, är jätte duktig tycker jag. Han går upp själv och kissar dock. Vi vaknar ju inte. Han väcker oss vid 6 tiden och då är det på med kläderna och gå ut för då är det oftast dax att bajsa. Det här vädret gör det inte lätt att bli rumsren med hehe. Hoppas det blir bättre!

Även om dagarna blir han allt mer självständig. Han får nu mer inte vara i soffan om vi inte är med honom pga kissning i nya soffan dårå hehe. Men han gillar sina sängar mer och mer. Speciellt efter att vi lagt filt i dom för då myser han in sig under filtarna å sussar så sött.

Nu är det strax jobb. Ha en bra dag.


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja och jag trivdes hur bra som helst med det, men på nästan halva nageln så var ju gelen borta och det är inte snyggt =S

2008-08-08 @ 08:37:17
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Maria

Hon kan inte/har inte råd nu innan hon har börjat hos mig, hon måste ta lån och sådana saker innan. Men hon vill nog tror jag =)

2008-08-08 @ 08:37:50
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/
Postat av: Kristina- Novemberbröllop

Å så skönt att han mår bättre:) Kram

2008-08-08 @ 09:08:18
URL: http://thisis.blogg.se/
Postat av: alexandra

Skönt att han mår bra igen :)

2008-08-08 @ 19:19:58
URL: http://alellah.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0