Jag är starkare!

Jag vill verkligen kunna visa för mig själv och alla andra att jag kan klara av det! Men fan va svårt det är ibland! Eller typ alltid.. Att övervinna sig själv är fasen det svårasta man kan göra!  Men fan! Jag är starkere än "du" (vilket är jag)




Samtidigt..

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag spelade handboll tidigare i mitt liv på ganska hög nivå. Vi hade en gäst tränare där en gång som rent ut sagt körde skiten ur oss. Han sa en sak till oss som var så jävla bra (ursäkta ordvalet)

När din mamma inte tror att du klarar mer så har du 50% till att ge.

När du själv tror att du inte klarar mer så finns det 20% kvar och

När din tränare inte tror att du fixar mer så finns det ändå 10% kvar....

Jag tycker att det var så bra sagt. För man orkar alltid lite mer än man tror... fortsätt kämpa. Men gå aldrig så långt att du börjar må dåligt för då är det inte värt det.

"Det är roliagre att äta chips med sina vänner än att äta broccoli själv" =)

2009-04-23 @ 06:45:34
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja jag har själv min största kamp någonsin mot/med mig själv. Tyvärr förlorar jag ofta än så länge men jag KÄMPAR! Man får inte ge upp på sig själv för målet är alltid att må bra... Styrkekram!

2009-04-23 @ 07:38:28
URL: http://lindab.blogg.se/
Postat av: Anonym

Läste lite angående din huvudvärk. Jag känner igen mig. Jag har faktiskt bokat tid för undersökning på sjukhuset. De ska få gå igenom ifall det kan vara något som är påväg att bli en propp/hjärnblödning. För när inte ens 3 huvudvärkstabletter hjälper då är de något som är vajse..



Tänkte bara dela med mig av min fundering.

2009-04-23 @ 09:09:05

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0