Fann ett litet hopp inom mig..

Ja, ni hörde rätt.
Jag pratade för en stund sen med Emma- Lee som snart snart snart är färdig kostrådgivare. Hon gör sin slut tenta imorgon och jag tror att hon klarar det galant, utan problem. Hon kan det där med kost och träning! :)

Jag bara nämde att jag inte förstår vad jag gör för fel och hon ställde ett par mot frågor som fick mig att inse att jag måste ta tag i det här med att väga maten exakt och inte höfta så som jag gjort nu, hon hittade tex bara på någon av mina senaste kost redovisningar säkert 500 kcal som jag inte fått med. som tex att jag steker äggen med smör och så såg hon att jag höftat lite väl lite när jag gissat vikten på massa saker hehe. Aja, nu är det givakt efter Emma- Lees råd ska jag säga. Jag ska börja med att väga allt jag äter i 2 veckor och gå vidare därifrån sen..

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja det där gissandet är svårt =)! Jag köpte mig en våg och nu vill jag inte va utan den =)! Om du vill ha något snabbt och lätt i frysen så köp viktväktarnas frysta rätter. Det är perfekt att ha hemma, lågkcal rätter som är super goda. Lycka till nu, snart kommer resultaten!

2009-05-16 @ 12:32:51
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja man kan lätt höfta och sen "glömma" vissa saker i sin kost. Men vad skönt att du fått upp lite hopp!! :) Jag tror på dig iaf, det VET du! Kram

2009-05-16 @ 12:37:56
URL: http://lindab.blogg.se/
Postat av: Maria

Läs detta!http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5163368.ab

2009-05-16 @ 21:05:28
URL: http://catwalkqueen.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0