Jeans får mig att känna mig som en köttbulle!

Jag kommer ju i mina "normal jeans" utan problem nu men tänk att dom alltid ska sitta åt lite för mycket ändå. Jag HATAR dom bullarna på sidorna. "handtagen" Bort bort bort vill jag att dom ska. Känns som dom alltid kommer vara där. Jag vet att man inte kan "pungt träna" men ge mig tips på några bra övningar som kan hjälpa till att ta bort dom!

Gillar inte jeans!


Kommentarer
Postat av: A Kay

Jess, snygging! Vem känner sig inte som en korv eller köttbulle i jeans?Kondition för att bränna bort fett, och mycket träning för core, alltså svank, mage och midjeövningar som bålrotation i maskin eller att du tar en hantel i höger hand och böjer överkroppen åt motsatt håll, som en crunch för magen men för sidan (lite svårt att förklara när man inte kan visa).

2011-05-19 @ 13:30:25
Postat av: Dee

Jeans är inte mitt favvoplagg just nu heller:/

2011-05-19 @ 23:43:46
URL: http://deelight.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag älskar jeans o du e snygg i jeans ser jag på bilderna!! tycker även att det känns som att de håller in det där lilla överflödet man ev har. jag slår ett slag för jeans, ävrn för dig!=) kram o lycka till med vikt och körkort

2011-05-22 @ 16:31:45
Postat av: Jess

Tack då. Men jag känner mig inte bekväm alls! Jag tror att om man har lite högre jeans så "håller det nog in" lite bättre. För jag tycker att med dessa låga kommer dom ju fram ännu mer.. HUA!

2011-05-23 @ 12:33:20
URL: http://princessjess.blogg.se/

Kommentera gärna inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0