var finns rosabandet reflexen att köpa?

Någon som vet?

Anonym:
Jag har inte vägarna förbi där direkt... :(

Louise:
Ska kolla lindex imorrn :)


Lite nya höst bilder

 


depp


Skit skit skit!

Jag vaknade tidigt i dag.. Eller väcktes av evigt krafsande på dörre av Tyson.. Han skulle ut å bajsa! Upp nu matte för fan! JAG MÅSTE UUUT! Hehe.. Sen ade ju jag tänkt att träna idag men jag har lite att stå i så det får bli imorrn istället..

Färga håret
Diska
Ringa vet.
Banken
Panta burkar
Kolla internet banken om jag fått in nå pengar
Betala räkningar
Betala in Skatt och moms från företaget
Ringa skatteverket
Läsa skatteverks papper
Ringa Tele 2

De var det jag kom på nu.. det är säkert mycket mer men jag börjar där..

Helgen

Hade sett fram emot gårdagens kväll några dagar.. Träffade nämligen Linda, Sara och Hanne. Det vart ju inte riktigt som jag tänkt men vi hade trevligt (tyckte jag) Men skippar nog Högbergs nästa gång! "nya Högbergs" personal suger stenhårt! det vart en ganska tidig kväll hem, Skönt. Alldeles lagom! :O)

Imorse vaknade jag tidigt av att Tyson skulle ut å kissa. Så vi tog en morgon promenad sen gick jag och la mig en stund till, Super skönt att bara ligga och dra sig i sängen till kl 11 :) Timmarna gick och jag låg och tittade på tv och hoppades nästan att Hanne skulle höra av sig och ställa in träningen så att jag kunde ligga kvar i sängen men jag fick ett mess av henne att hon skulle komma med ett tåg om ca 15 min... trodde jag... Jag hade ju såklart glömt att ställa om mobilen till vintertid. Men jag gjorde mig klar och gick till gymmet. Det slutade med att jag tränade ensam 2 timmar och gick hem hehe.. Så kan det gå. Men Jag är glad att Hanne fick upp mig ur sängen även om hon inte kom hehehe ;) ♥

Sen "lagade jag mat" (Färdig grillad kyckling, potatis sallad och en stor sallad med färdig skuren blandad sallad, majs och jag skar upp gurna och paprika) Lat som fan men gott som fan vart det.. Massa vitlök både i potatissalladen å sen hade vi såna inlagda? vitlökar till. Stackars mina kunder imorgon! Hoppas dom inte dör :s ;)

Nu sitter jag och väntar på att kl ska bli efter 24 så jag kan gå ut sista promenaden med Tyson...

Godnatt sen

Sämst jag är!










Sov bort hela morgonen istället för att ta mig till gymmet :O( Iof har jag fått mycket gjort idag men jag känner mig usel att jag inte gick å träna som jag hade bestämt.. Jag gör mig själv så besviken gång på gång. Det är fan sant.. Man kan inte lita på någon.. inte ens sig själv!

Har lovat mig själv att jag ska börja äta ordentligt (igen) Men nej.. Det går bara inte...


Jag har beställt..

Så vi kan ljusa upp den trista, mörka hösten med lite ljus i fönsterna :O)
Dom kostar bara 79kr/st på Shimmer

Fan va dålig jag är!


Jag försöker kämpa med träningen och det går ganska bra nu igen efter mitt sjukdomsuppehåll men det händer NADA med min kropp. Vad gör jag för fel? Ok, det där var dumt... jag VET vad jag gör för fel! Jag äter helt fel! Å jag kan inte låta bli sötsakerna! Jag tränar säkert helt fel med :O( Ne, imorgon ska jag träna igen å då ska jag boka in en PT timme så jag kan komma igång med allt på rätt sätt!

Ni har väl inte glömt..

.. att kika in på min Nagelblogg

Har lite nya bilder där nu :O)

Sluta röka!


Så här kan bilderna på cigarettpaketen komma att se ut.
Så här kan bilderna på cigarettpaketen komma att se ut.
Foto: Getty images

Skräckbilder ska minska rökning


Skönt med träning igen

Det har ju som ni kanske läst tagit emot en hel del med träning nu sen jag var sjuk. Men i fredags började det kännas lite bättre å idag så kändes det lite bättre igen. Jag hoppas att detta fortsätter nu hihi.

Idag vart det 1,5 timme på gymmet. Först 30 min cross trainer och sen armar, ben, rygg och mage.. Jag har tappat snittsen jag hade för att träna rumpan.. måste nog ta en sån PT timme inom snar framtid så jag får lite koll på vad jag ska göra :O)

Jag testade att springa på bandet idag det gick faktist ganska bra. Jag har ju inte kunnat springa förut pga kronisk benhinne inflammation. Men idag kunde jag springa hela 8 min innan jag började känna av i benen. Weei! Tro om jag testar så lite varje gång så kanske jag kan springa den där milen jag alltid drömt om lätt som en plätt hahah ;O)

Ne, nu duschen!

Bilder från helgen hos mammsen


miss you

I miss your laugh, I miss your smile
I miss everything about you
Every second's like a minute
Every minute's like a day
When you're far away

usch

Vill inte ha höst/ vinter!

Sitter ute hos mamma å fryser som fan. Ty ligger i knät under sin nya filt.. Det är sviin kallt ute och jag blir på piss humör när jag tänker på att detta bara är början :O(


Igår vart jag och tränade och det kändes faktist mycket bättre då.. Det var roligt igen. Hoppas att jag har kvar den känslan till veckan nu bara.

45 MIN

De vart crosstrainern 20 min och 25 min ben och rumpa idag...

Det var inte den där härliga känslan idag :O( Jag hade verkligen ingen lust men det kanske är för att kroppen inte är 100 som man inte känner för det? Jag vet inte.. Men jag börjar lite lugnt igen så får jag hoppas att den där härliga känslan kommer tillbaka snart!

Nu är det dax

Att dra till gymmet, kan säga att  jag verkligen inte har någon lust med det MEEN jag MÅSTE! Så iväg nu!

J***A Förkylning!

Jag blir så trött! Nu är det 2 veckor sen jag var sjuk och jag är fortfarande inte 100. Det betyder att det blir lugnt på träningsfronten :( Jag måste ärligt säga att jag tappat den där gnistan och har inte alls någon större lust att ta mig till gymmet MEN F.A.N!!! Jag FÅR INTE ge upp! (igen) Imorgon är det jag som kliver upp i tid så att jag kan ta mig till gymmet! Jag ska inte köra stenhårt men jag måste ta mig dit, jag vet ju att det känns så himla bra efteråt!

Kom igen nu Jessica sluta mesa dig och kom igång igen det mår du bra av!!!

Nya fina koftan

Passar perfekt! 150 väl värda kronor för att Ty inte ska frysa i höst!


Nu är det dax

För Tyson att börja med kläder igen. Stackarn fryser så in i norden nu. :O( Igår på vår långis tog vi första höst bilden. Han lyfter på tassen för att det är kallt och håret på skallen börjar sakta men säkert tunnas ut :O(

Strax ska vi ut på vår dagliga kortis promenix och då ska vi hämta en tröja som han har fått stickat till sig hihi.

Ont i magen


Nytt igen

Jag var på gymmet idag och körde 20 min på crosstrainern. Tänkte att jag börjar lugnt nu efter förkylningen jag är ju inte riktigt 100 än. Har länge känt att jag behöver ny sport top för dom jag har är ca 3 år gamla och sitter inte som dom ska.. Så det har jag varit och köpt mig på Team sportia (ända vi har här) idag. Så börjar det bli lite kallt ute med korta tränings brallor så jag var in på HM och köpte ett par långa brax med :) Bjuder på en bild med och nej, jag är inte stolt utan det är kul att ha sen är man ser lite resultat då har man något att gämföra med så det är bara att inte titta om du stör dig!

Nya pjucks :O)

Lite halvsuddig bild, jag vet.. men ni ser ju ändå :O)

Tycks?


Va fan är det som ska ta sån tid?

Den 11 augusti skicakde jag iväg papper för att få övningskörningstillstånd och den 9e september gick jag den 3 timmars långa kursen som man måste gå för att få börja övningsköra..  Förra veckan fick jag tillbaka tillståndet och nu väntar jag på handledar pappren.. Fy satan viken förbannad jävla tid det tar?????

hahaha

Försökte få ett bra kort på mig och Tyson men det gick ungefär så här bra:






Bus tyson hihi

Skönt i solen!


Inte helt 100

Igår trodde ju jag att jag typ var frisk men efter jobbet så var jag så trött, hade dundrande skallebank och ont i halsen igen.. Så man var nog inte helt 100 ändå :O( Aja, det är bara att börja om med echinagarden och sova mycket så ska det nog bli bättre snart! Saknar träningen faktist. Vill tillbaka dit!

I natt har jag sovit 9 timmar.. Vet inte om min kropp tycker det var mycket för jag känner mig lite vimmelkantig..?


Gjorde bröllopsnaglar igår :O)

Tyckte dom vart balla! Det är ju inte bröllopsnaglar som man brukar se, vitt glitter eller så utan här var det silver, ljuslila och mörk lila fransk :O) Gå gärna in på min nagelblogg och kika på mer naglar :O)

Orbitrek till salu

 

500kr

Intresserad?

 

 


Såld!

 


Svull lördag!!


Suck!

Jaha, här sitter man nu ensam framför datorn och snörvlar när man kunde vart på Viking cinderella och haft det skojjsigt med Linda. Jäkla typiskt alltså! Varför skulle jag bli sjuk just precis nu? Det ända possitiva är v'l att man har något att se fram emot i december när vi bokade om till... Jimmy har åkt iväg på hockey med mamma sin å här sitter jag nu å vet inte vad jg ska hitt på för något.. phuu trist!

Så jäkla surt!

Har nu fått ställa in kryssningen imorgon :O( Mår verkligen inte bra och jag känner att det inte kommer att bli kul om jag ska gå runt och må så här.. Fan! Jag som faktist sett fram emot den! Aja, vad ska man göra? Vi fick ialla fall boka om den till slutet av december.. så gott fålk.. va säger ni? Intresserade av att hänga med på kryssning?? Du behöver inte känna dig träffad ni vet vilka ni är som jag vill ha med ;O)

nu ska jag sova en stund...

Härliga morgon...

NOOOOT!

Efter en helvetes natt med väldigt lite sömn ringer det på dörren kl 8.30. Ventelations gubbarna var här när dom egentligen skulle vara här kl 11 å jag se ju ut ungefär som jag känner mig, som ett jävla snor freak.. Nyvaken, håret står åt alla håll. Slängde på mig kläder i all hast för att dom kanske skulle tro att ingen var hemma och bara gå in, Tyson står och skäller och jag mår så jävla piss! Det tog 10 min så för dom att bli klara å så säger han, ja egentligen skulle vi bara testa nycklarna men nu när du var hemma tog vi din lägenhet på en gång.. Varför kunde han inte kläckt ur sig de från början så hade dom sluppit se ett snorigt lik vandra omkring och försöka få tyst på en skällande Ty... suck! 

tyson försöker få liv i matte

Han ger upp efter en liten stund och inser att det inte är någon ide


Ja, som sagt jag mår som jag ser ut.. därav svartvita bilder å ser ni, jag försöker mig på ett leende men det går trögt att fram måste jag säga!


Nu- en echinagard shot och sen sängen


När man är sjuk ska man sova!

Men hur fan ska man kunna göra det när det knappt går att andas? Har legat vaken i sängen ett bra tag nu å det går inte att sova när man inte kan andas :O( När jag gick å la mig frös jag så jag skakade men nu höll jag på rinna bort så varm jag var.. Antar att det är febern som är på väg ur kroppen.. Det är ju bra! imorgon hade jag planerat att bli frisk till på fredag nämligen!!! har precis druckit echinagard och stoppat i mig en strepsil så det här ska nog gå bra...


15 min senare känns det lite bättre och näs täppan börjar smått släppa lite efter lite nässpray.. ska strax testa att sova igen

RSS 2.0