En stund på stranden


Hanne i fina nya klänningen :)

Hanne solar :)

Tyson solar :) Han doppade sig 3 ggr i vattnet fast bara om jag ställde honom i vattnet hihi

Lillbusen

Tyson pussar Hanne hihi

å jag då...
Det vart inget bad idag tyvärr. Vi hade med oss Ty och han får egentligen inte vara där så vi fick snällt hålla oss på sidan hehe. Men på Fredag!!! Då jävlar Hanne SKA vi bada! :)

Åh vilken härlig dag!!

Dagen började ganska tidigt för att vara en söndag ;) Redan kl 8.30 i morse var det super varmt så denna dagen var som gjort för sol och bad! Jag och jimmy åkte till Huvusta badet med Nicke och Marie, hade aldrig varit där men det var väl helt ok. Sen vart det en omväg till jobbet då T banans blå linje inte gick längre än till Rådhuset. Där fick jag ta 3an och hoppa av i slussen för att sen ta mig till jobbet hehe. Väl där så vart det storstädning och det är såå skönt att få det gjort! Det behövdes verkligen kan jag säga! Nu är det tip top (föruton berget av sopor som står i trappen, som vi ska till soprummet med imorgon) ska bli kul att gå till jobbet imorrn :) Jag snabb fixade Lucillas naglar och hon fixade mina med vanlig vit fransk manikyr. SKÖNT!!





Sen var Ty och Husse ute och kastade pinne :)

Tidigt

Det känns som att jag börjar vända på dygnet en aning.. Bäst att gå upp i tid i dag! Tyson väckte mig 8.30 vi gick ut och det var sååå skönt ute redan. Det kommer bli en KANON dag idag! Weei! Å jag sitter redan redo med bikinin på för i dag ska det solas och badas!!

Igår käkade Ty 3 gånger.. Helt otroligt! Han käkade innan kl 12. Sen vid 16 tiden och sen innan vi gick och la oss. Han vägde faktist över 1,5 kg igår fast jag vägde honom bara lite på skojj precis efter maten så han väger nog inte 1,5 nu hehe. Men helt otroligt att han innan han åkte in på sjukan vägde ca 1,4 (efter att ha spytt och bajsat) När vi kom hem vägde han 1360g nånstans och NU väger han 1460g igen :) Hoppas han fortsätter äta så här bra nu :)

Nu ska jag spela UNO på X boxen tills Jimmy vaknar...

pust

Det är såå varmt ute i solen! Jag och Ty tog me en filt ut på gräsmattan och satt där ett tag, men huua utan vaten i närheten där man kan svalka sig är det olidligt i solen, tyson fick sig en dusch med vattenflaskan men han ville inte ligga och sola med mig utan busa med dom stora hundarna lite längre bort.

Vi får nog vänta med långis promenaden tills det svalnat lite ute

Så jääävla BRAAA!!!


Ännu en as bra film ni bara måste se! Den är spännande, rolig och det händer saker HELA TIDEN! Man sitter och spänner sig så man får kramp hahaha. Några tårar fällde jag också haha. 2 skit bra filmer! Terminator och Transformers! Ni måste se dom!

Bio igen

Ska gå se

Berättar sen hur den var :)

Ty är sig själv!

Han är pigg och glad och busig och magen är bra igen.
Nu behver han bara äta upp sig lite och om 2 veckor är det dax för tandläkarn :S
Ser INTE fram emot det, jag antar att han måste sövas å så igen.. :(

Jag blev käär!


Kunde inte låta bli att köpa dom. Gaah!

Älskade sool!

Jag och Ty var ute på promenad i dag vart det 50 min men vi tog det ganska lugnt. Solen steker och det är sååå skönt!!! Tyson står och äter just nu, det är ju helt otroligt, han som aldrig äter på dagarna speciellt inte så här tidigt. Weei! Han har ju lite att ta igen om man säger så hehe

Kungen har lämnat scenen



King of Pop
har lämnat oss

Fick en chock när jag såg det! Jag som alltid tyckt om Michael Jackson!!







Ähh, jag skulle kunna hålla på hela dagen han har ju sååå många bra låtar...

Härliga härliga strålande soooool!


Jag och Ty var precis ute p promenad i det härliga sommarvädret. Det vart en 30 min promenad, Vet inte om jag vågar längre denna veckan då jag fick stränga årder om att ta det lungt denna vecka efter allt Ty har gått igenom.

En rolig historia

Snodd av Sara

Jag  hade lärt min man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod han
i  tvättrummet och ville tvätta sin t-shirt.Han hade varit därute i cirka
två  sekunder då han ropade: "Vilket program ska jag använda?"
"Det beror på"  svarade jag, "vad står det på t-shirten?"
"Manchester United" svarade  han.
Och så säger de att blondiner är dumma...

hihi

Morrn

Godmorgon

Tyson har väckt mig flera gånger denna morgon för att han vill gosa.. Jag har så ont i magen så jag nästan dör men det är klart att han ska få lite gos och sen har jag somnat om hehe. Så har vi hållt på sen kl 6 i morse.. Nu var vi ute på en 10 miners promenad och när vi kom upp går han nästan direkt till matskålen  Det har inte hänt sen jag vet inte när   Men det är såå bra! Han behöver verkligen äta upp sig lite nu efter ha gått ner väldigt mycke i vikt efter att han varit sjuk. Så ÄT MER!

Weei

Pust, här har man kämpat hela dagen med att få i Ty mat så kommer husse hem och gör ett försök, då slickar han rent skålen hahahah :)

Ty börjar bli sig själv igen..

Han är piggre och gladare och första promenaden idag bajsade han faktist en korv weei hehe. Problemet nu är att han äter väldigt dåligt, precis som varje gång efter sjukhus besök :( Usch jag är så trött på att behöva gå och oroa mig hela tiden! Han fick några mini bitar med nötfärs för att jag skulle se om han bara vägrar diet maten och så var det, hans mage kurrar jätte mycket :( Han är ju jätte hungrig men varför äter han inte då? Dumma hund! Jag har försökt att leka i honom mat, låtsas äta upp den men inget funkar idag... Nu har jag tagit bort maten en stund. Ska ge honom den igen om en timme eller så, det är detta som bjuds just nu, det blir inte bättre!

Han har gått ner massa i vikt så klart  å han se ut som ett skelett :(

ÄT nu Tyson!!!

Mys i solen



Jag och min bejbi <3

Hittade en lite skojjig lista, längesen jag gjorde en lista så here we go!


Vad heter ni? Jessica och Jimmy
Hur träffades ni? Vi träffades uppe i Mora hos min kusin och hennes sambo Robert som är Jimmys bästa vän.
Hur länge har ni varit tillsammans? Lite över 3 år <3
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? japps
Har ni barn? Nej bara lille Tyson och han är ju som ett litet barn hehe
Har båda körkort? Ingen :S
Kommer du ihåg er första kyss? Absolut
Vem sa "Jag älskar dig" först? HaHa han.
Vem är äldst? Han
Vilka stjärntecken är ni? Jungfru och vattuman
Vem fyller först på året? Jimmy
Vem är längst? Jimmy
Vem sjunger bäst? Jimmy
Håller ni i handen på stan? Tja, det gör vi väl..
Kände ni varann innan ni blev ihop? naee, nåra veckor hehe
Vad har ni gemensamt? sol semestrar och film och mys
Blev du kär vid första ögonkastet? nja, men jag tyckte han var galet snygg hihi
Har ni någon speciell låt? Haha ne egentligen inte, men första sommaren så spelades zlatans låt typ heeela tiden :P
Har ni stora framtidsplaner? Jag tror och hoppas det, hus, barn och så :D
Har ni gråtit i varandras armar? Ja
Har ni varit utomlands tillammans? Japp 2 ggr
Vilket är ert bästa minne? Turkiet resan måste jag nog säga, nykära och det kunde inte bli bättre :)
Vem lagar bäst mat? Det är lite olika där, Jimmy kan bara han vill hehe
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Tjaa, han spelar eller tittar på tv. Jag sitter vid datorn eller så tittar vi på film..
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? 1 timme med pendeln typ
Blir du lätt svartsjuk? Både ja och nej hehe
Ringer eller SMS:ar ni mest? Båda
Brukar nån av er prata i sömnen?  Jag gör det men det händer även att Jimmy gör det
Läser ni varandras SMS? Nej, det är hans privata. Jag tror inta han gör det (längre)

Älskar dig Jimmy!

Lillbubben



Tycker inte han är riktigt sig själv. Inte lika pigg och glad. Det kan ju ha att göra med att han faktist varit sjuk och inte mått bra alls, legat på sjukhus med dropp och ätid dåligt. Jag ska ge honom mat varannan till var tredje timme, men lycka till. Han vill ju inte äta :( Det kurrar i hans mage men när han får mat så fnyser han bara och sover vidare. Jag lekte faktist i honom några torrfoder och pytte ris och torsk, det var inte mycke, men det är ialla fall bättre än inget. Vi gick nyss ut på en lite kortare promenad då han inte ska överansträngas, det är såå varm ute och hade önskat att vi kunde gå vår långis men ne det får bli en annan dag. En possitiv sak var att han inte gjort nåt inne på hela natten (trodde vi skulle ha små bajs pölar lite här och där) Istället bajsade han nu på promenaden och det blir nog bättre och bättre =) Ni får ursäkta allt bajs snack i bloggen hehe men jag vill skriva om vad som händer framförallt för min skull så jag kan gå tillbaka och titta när minnet sviker.. Men jag hade då aldrig trott att det skulle vara så här att ha hund, vist vi hade jätte otur att vi köpte av en oseriös uppfödare egentligen för att vi hade brottom och inte kunde vänta på den kenneln vi hade kontakt med från början. Aja, Tyson är vår lille prins och kommer alltid aare det! Har faktit funderat på att tatuera in hans tass avtryck men jag vet inte riktigt hur det ska gå till hehe. Får ta en funderare.

Lill Prinsen är hemma igen


Då var han hemma igen. Så himla skönt! Han är trött lillfisen, sover väldigt mycket men jag antar att han precis som jag inte sovit så bra dessa 3 dagar.. Men han mår bättre och har aptit men får dock inte äta så mycket i taget då han inte ätit så mycket dessa dagarna på sjukhuset. Vi fick hem ett diet foder (mjukmat) som han fått att äta där som han ska gå på denna vecka och kanske nästa tills magen stabiliserat sig lite och sen har han ju sitt hypoallergic torrfoder från Royalkanin. Sen har jag ävan stått och kokat ris och torsk och kyckling så att han kan gå på lite snällt-för-magen-mat ett tag. Han ska också ha penicilin i 10 dagar. Dom vet inte exakt vad det kan vara han råkade ut för. Förmodligen någon sorts magsjuka. Blodprover är skickade och bajs prov fick vi ta och de la jag på lådan i dag så jag hoppas att det går fort att få provsvaren. Han barjsar fortfarande löst och ibland lite blod i fortfarande men Vet tyckte att det var bättre att han fick åka hem i lugn och ro med oss i stället för att sitta i buren och bli stressad, då kan ingen mage bli bra. Så nu är det special kost ett tag och INGET godis. :(

Skönt att han är hemma och mår bättre!♥



Han får komma hem

Dom ringde från Vet till Jimmy och sa att vi får komma och hämta honom 13.30 weei! Han är fortfarande lite lös i magen och det hade varit lite utblandat med blod men dom säger att det troligtvis är för att han är stressad så av den anledningen får vi hämta hem honom idag så han får lugn och ro hemma med husse och matte. Han ska få någon medecin men sig hem och mer vet jag inte.. Nu sitter jag klar och vill åka nu nu nu men jag ska inte åka så tidigt hehe då får jag sitta och vänta jätte länge på att få ut mig prins så jag får gott vänta en timme hemma. Jag har nog lyckats att boka om alla mina kunder denna vecka så att jag inte börjar innan 16 för jag vill inte att han ska vara ensam denna första vecka och inte vill jag ta med honom till jobbet heller. Han ska bara få lugn och ro nu. Jag har passat på att tvätta alla hans sängar och filtar utom en så att han har sin lukt på nånting när han komme hem hehe.. Ne, nu kan jag inte sitta still längre måste göra något! Ha en bra dag! Berättar med sen..

Jaha..

Nu har jag klarat min första vecka med Canbridge! Vist har det varit jätte jobbigt speciellt midsommar ute hos mamma men jag är så himla nöjd med mig själv att jag faktist var så stark och inte åt då. Nu känns allt enkelt på något vis. Satt brevid Jimmy när han käkade både Pizza och pasta hehe. Tror jag gått över den värsta tiden nu. Weeei! Det känns jävlig bra, jag trodde aldrig att jag skulle klara detta igen. Förra året klarade jag 5 veckor. Fast då har jag för mig att jag åt middag den sista veckan och bytte ut bara frukost och middag. Men jag är inte säker. I vilket fall gick jag ner 5 kg då. Hanne som också kämpar med CB har ställt sig på vågen den fuskisen och redan gått ner 5 kg. Weeei! Kul för henne! Men jag får nog kväpa några veckor till för att gå mer 5 kg.. hehe fuskit! ;O) Aja, det är väl dax att börja göra sig klar för sängen nu.

Hoppas dom ringer tidigt i morgon och vill att jag ska hämta min friska kille!♥

Lite bättre!

Kunde inte hålla mig från att ringa till Vet igen för att se hur vår lilla prins mår så jag ringde vid 19 tiden. Då hade han ätit upp diet maten han fått och bajsat 2 ggr utan blod i avföringen men fortfarande löst. Hon gick in till honom och tittade till honom när vi pratade och först låg han och sov men så började han yla helt plöttsligt och Veterinären trodde att han hörde min röst i telefonen och därför började yla.. Då kom tårarna. Huuh va det var jobbigt! Det viktigaste är att han mår bättre och jag hoppas att han bajsar normalt imorgon så han får komma hem igen! Efter att jag ringde kände man sig lite lugnare så vi bestämde oss för att gå på bio jag och Jimmy. Vi såg nya Terminator salvation och den var riktigt bra faktist! Hade inte så stora förväntningar om man säger så. Men det är väl värd att se! Jag har försökt att boka om mina tidiga kunder denna vecka då jag inte kommer vilja lämna Ty ensam när han kommer hem och inte heller ta med honom till jobbet och utsätta honom för onödig stress. Så det blir en sen vecka denna veckan...


liten bättring?

Tyson är kvar på sjukhuset.. han har slutat kräkas men bajsar fortfarande löst och lite blodigt. Han får dropp och ska få diet foder ikväll och så får vi se hur han mår i morgon... Jobbigt!

får försöka sova..

Som mamma sa.. "inga nyheter är goda nyheter"

fy fan va jobbigt!

att bara sitta här i tomheten utan vår lilla ty och inte veta hur han mår

Varning för känsliga läsare

Hela helgen mådde Ty bra, lika glad och busig som vanligt. Åt och drack bra. Men så i går kväll började han bli lös i magen och jag hade glömt mag medicinen hemma så jag bestämde mig för att åka hem redan dagen efter (idag) för att ge honom hans medecin. På natten vaknade jag av att Ty hade bajsat på golvet. Jätte löst och det hör inte till vanligheterna att han gör något innomhus längre. På morgonen hade han sovit ganska länge, vi gick upp, han var fortfarande lika pigg och busig. Jag tänkte att jag väntar med att ge honom något att äta så han äter maten med medecinen i i kväll. Jag bestämde mig för att åka hem tidigt. Jag var hemma vid 13 tiden någon gång. Jag tog en extra runda från tåget och hem för att han skulle få kissa av sig och det gör han, men han bajsar ochså ännu mer löst än förut. När vi kommer in i porten kräks han 3 ggr och jag börjar bli lite orolig om han kanske fått i sig något olämpligt hemma hos mamma.. När jag kommer upp hinner jag knappt sätta mig innan han spyr igen. Sen går han och lägger sig. Efter en liten stund går han upp och ställer sig vid dörren. Jag tar kopplet och går ut. Han bajsar nu igen.. Vi går upp och han lägger sig igen. En stund senare börjar han gå mot dörren igen men hinner inte ens ned för soffan innan han bajsar. Nu börjar jag bli riktigt orolig, Allt detta händer inom en timme. Jag går och hämtar en spruta för att få i honom vatten men det kräks han upp igen. Jag ringer vet och dom säger att vi bör komma in. Så vi tar taxi till Albano. Där börjar han bajsa blod och spy galla så där blir han kvar med dropp under natten och sen ska det tas prover..å nu siter vi här och vet inget mer
Lilla bubben. Var en stark kille nu!
Älskar dig!♥

Midsommar helgen

Började bra men slutade med akut besök hos veterinär...

Nu har vi firat mamma och midsommar.. Regnet öste ner från och till men vi satt inne i mammas "vinterträdgård" så vi slapp springa in och ut. Jag satt med vid bordet och tittade på när alla åt och drack gott och det var ganska tungt från och till. Men jag känner mig ganska nöjd med mig själv nu att jag faktist inte åt något! :D Här kommer lite bilder:









SÅja, nu kan jag avslöja varför jag kände mig busig ;)

Som jag skrev så fyllde min mamma år igår♥  och jag hade tänkt att fira midsommar med Jimmy och hans vänner. Men när jag tänkte att jag inte får varken äta gott eller dricka gott och dessutom glo på fotboll på midsommar så sket jag i de och ville överasska min goa mamma i stället :) Jag hade ju sagt att vi inte skulle komma men jag packade en väska tog Ty med mig och åkre hem till mamma igår efter jobbet. Släpade en ganska stor blomma med mig och hade tung ryggsäck + Ty haha. Ville egentligen gå upp och bara hej hej här e vi men när vi kom fram med bussen så ös regnade det, jag satte mig och väntade 10 min men regnet fortsatte så jag ringde mamma som just då stod och trampa på sin crosstrainer i fullt ös och -undrade om hon kudnde ringa upp.
-Njaaa hehe du kan komma hämta mig vid bussen!
-VA? kommer ni ändå? När då?
-Jag är här NU hahaha.
Så blev jag hämtad :) Mamma gillade blomman och även pressentkortet på centralbadet med valfri behandling :) Senare kom Kim och Annie och åt middag. JOBBIGT att känna mat oset och titta på när andra äten mat paj och muffins och massa smurr :( Men men, jag höll mig. Nu väntar vi på mormor så blir nästa middag och fika som jag ska tytcka va än jobbigare :( Hua!

Aja trevlig midsommar! Njut av ALLT smurr som bjuds nu!

hihihi

Känner mig lite busig

Grattis mammsen på din dag!


Just ja..

.. Glömde att säga att jag fick en midsommarblomma av min sista kund idag. Så sött! =0)

Tack Annelie! =O)

Så har jag varit och köpt ny display till min sony ericsson 650i och Jimmy hjälpte mig att byta den gamla så nu har jag en mobil igen! En riktigt hihiihi!!

Ännu en fin dag

Det har ju varit ganska fint idag med :) Soligt men inte jätte varmt tyvärr. Men men man ska inte klaga när solen är framme hihi. 

I natt så drömde jag mardröm på mardröm..

Den första var jag ute på landet med vänner och polisen hittade likdelar i en av ladorna nära huset vi bodde i. Alla var rädda och "dom" var ute efter oss. Usch va skrännamde det är att känna sig förföljd och jagad! Kanske inte låter så läskigt men det var det!

Sen drömde jag massa mer i mellan som jag inte minns, men den sista minns jag som att jag nyss vaknat. Det var först en lång korridor, Tyson var på sitt bästa humör, spang omkring och busade. Så var där ett typ pol rum. När man öppnade dörren så var det som att kliva ner i en stor pol fast det var lite stenigt precis i kantken som en strand typ, fast ganska lång ner. Å Tyson hoppade i och kunde inte simma. Så jag hoppade efter och tog upp honom. Så bar jag bort honom en bit från rummet och släppte ner honom igen, jag minns att det var ganska varmt så jag tänkte att det nog var bra att han svalkade av sig lite. Men då satte Tyson fart till polrummet igem och tyckte det var skit kul att jag jagade honom och så hoppade han i igen. Denna gången var Kim där (Lillebror) Jag hoppade efter men poen var denna gången såå stor att jag inte kunde nå honom. Då fick Kim tag i honom fast då var han så liten så att han fick plats på ett finger och där på fingret fastnar tyson som en liten spindel typ. Kim får panik och börjar skaka precis som att det skulle ha suttit en spindel på fingret. Jag börjar skrika att så kan han ju inte göra och sen fick jag honom i min hand. Då var han lika stor som en källarspindel och det var bara skelettet från honom kvar (som också såg ut som en spindel) Man såg också att det var blod där benen hade gått sönder. Jag bär med skelettet och sätter mig i vår gamla soffa som fanns i Vårberg när jag var liten och vi befinner oss också i just den lägenheten i Vårberg. Jag ropar på mamma som är ute på balongen och när hon kommer och ser vad som hänt börjar jag storgråta. Och då vaknar jag grinandes...

Usch den känslan satt kvar typ halva dagen. Kände mig så ledsen.

Vad har jag lyckats göra i dag då? Jag var och köpte grillad kyckling till Tyson och skar upp så nu har han mat för hela helgen :) Sen har jag, inte hunnit med så mycket mer.. Jobbat så klart men inget nyttigt har jag fåt gjort idag.
Det går ganska bra med Canbridge, det är jobbigt på kvällarna när man kmmer hem och vill ha något gått att äta och sen allt detta vattan man ska dricka. 4 liter vatten ska man ha i sig varje dag. Jag har fått i mig 3 och lite lill.. Idag har jag nog bara druckit 1,5 :S Meen, jag ska kämpa! Inget ätande ska det bli i helgen också. Jag får inte! Nåt undantag ska jag göra innan dessa 5 veckor är slut och det är bla *piiiip* hemligt hehe.

Tysons nya säng




Jobbigt det blir ibland

Nu är det ju så att jag SKA ner i vikt för att jag inte trivs i min kropp. jag vet att jag inte är tjock men jag har ca 10 kilos trivsel övervikt eller vad jag ska säga.. Jag vill kunna sätta på mig vad jag vill och trivas utan att känna mig som en stoppad korv!  När jag ser tillbaka på gamla kort fattar jag inte att jag kan missköta min kost på det viset jag gjort det senaste halvåret. Jag har ju inte ätit alls. Å när jag ätit har det blivit onyttigt. Hur kan man låta det gå så långt?  En sak som jag sagt är att även när jag vägde 10 kg mindre än nu (När jag borde tyckt att jag var fin) Kännde jag mig precis som idag.. Det är ganska skrämmande tycker jag. Man blir lixom aldrig nöjd. Jag tror jag har en ätstörning. Inte på det viset att jag inte äter alls eller kräks upp efter jag har ätit och inte heller att jag proppar i mig för mycket.. Utan jag har helt enkelt en lite snevriden syn på mat. Jag tycker tex inte om känslan att vara mätt men å andra sidan tycker jag alldeles för mycket om sötsaker så jag tror inte att jag skulle kunna bli sjuk på något sätt. Mitt problem är att jag har svårt att ta mig tid att äta och jag tycker att det är skönt att vara tom i magen, inte hungrig men inte mätt om man säger så.. Det är då sötsuget tar över.. Eller suget efter fet mat. Jag glömmer ibland att jag faktist fortfarande är smalare än jag har varit (tack och lov) Men den känslan med 15 kg till kännde jag mig också som idag så det verkar som att det inte spelar någon roll om hur jag känner mig i min kropp varken när jag vägde som mins eller mest, det är fortfarande samma obehag.

Bjuder på två "tjockis" bilder på mig


Men jag har ju även varit så här smal också

Å diet är dit jag vill igen!!

Gravid?




Haha trodde du ja ;)
Nej serru. Detta är min tjockis mage :P

Tänkte sätta ut den så jag har något att visa på sen när man börjar se skillnad (förhoppninsvis)

Sådär ja

Nu har jag städat lägenheten klart och ska strax in till stan och lämna in mobilen som är trasig på lagning. Sen ska jag en sväng till jobbet. Jag och Ty var ute på en kort promenad och träffade lille Sigge 8 veckor. Han är en tuff liten chihuahua =) Å sååå SÖT!

Ha en bra dag

Städar tag..


Här har det diskats, tvättats, bäddats, och plockats i ordning och klockan är bara 11. Jag tror tillåme jag hinner med dammsugning och moppning i dag. Så bra så bra! Hej å hå..

Solen skiner!


Äntligen! Ska det vända och bli fint till midsommar kanske??

Mätning 17

Överarmar:
Höger 30cm
Vänster 30cm
Byst utan bh:
Över 91 cm
Under 76 cm
Midja: 76 cm
Mage: 93 cm
Höft: 94 cm
Rumpa: 103 cm
Lår:
Höger 57cm
Vänster 57,5cm
Vader:
Höger: 36 cm
Vänster 36 cm

Det är bara att konstatera att jag ökat minst 1 cm runt hela kroppen, mest runt magen och rumpan då.. BLÄ!

Första dagen avklarad!

Jaha, jag vägde mig i morse och det var INTE någon vacker syn! :( Jag har klivit över min BIG NONO vikt ingen... Jag glömde mäta mig efter att jag vert så depp.. men det får bli imorgon.

Första dagen var ganska enkel. Hungrig har jag varit och 3 l vatten har jag fått i mig.. Suck! Fattar inte hur man ska kunna få i sig 4 utan att dricka dygnet runt.. Tufft är det att ta en soppa när jimmy äter en gorbys. Tiillåme de blir man sugen på haha Aja, Det är bara att kämpa på!

TO DAY IS THE DAY

I går åt jag min sista lyx middag på väldigt länge!


För i dag och förhoppningsvis 3 veckor framåt börjar jag med Canbridge


Å ja, jag VEEEET att man inte borde gå ner med såna här grejjer men nu är det tvärstopp i mitt liv! Jag har gått över min big nono gräns för vad jag accsepterar hur mycket jag ska väga så nu ska jag ner några snabba kg med Canbridge och sen ska jag banne mig kämpa vidare tills jag når mitt mål. Men då har jag tängt att få hjälp så att jag inte går i mina vanliga spår igen. Så de så!

Ni kan säga vad ni vill men jag tänker ändå göra detta med eller utan ert stöd.


morrn

Blev ännu en till tidig morgon. (8) Regnet öser ner som vanligt :(

I fredags var den värsta dagen på länge på jobbet haha nu kan man gott skratta men det var inte lika kul då.. Sitter med min sista kund för dagen (Malin) när jag precis håller på fila bort det sista på materialet på sista lillfingret så blir allt svart. Elen gick på hela söder.. Vad gör man? Sätter sig och väntar.. Översvämning på toaletten blir det också hahaha. Efter ca 30 min börjar vi försöka få tag i våra vänner för att kunna packa ihop och göra klart naglarna på annat ställe. Fick tag på Linda och jag börjar packa. När vi är redo att gå och jag sätter nyckeln i låset kommer elen tillbaka. Weei! Det tog lite längr tid att få klart naglarna denna gången hehe ;)

Sen åkte jag hem till Linda, käkade, och åkte och hälsade på min Skrutten (katt) Har inte träffat honom på 3 år och han var STOR, TJOCK och TRÅKIG haha. Inte den Skrutten jag minns. Men vist var det Skrutten allt.. Såg man när han kröp upp till "nya matte" och la sig som han gjorde sen han var katt unge hihhi. Vi tittade på film "de ofrivilliga" tror jag att den hette. Sen hem till Linda igen och sova en stund .

För att sen gå upp tidigt och iväg med Linda och bilet till Flen en sväng och sen tillbaka. Vi åkte förbi Bromma ZOO, köpte ny säng till Ty, en hem och en till jobbet, en godisboll och lite annat sått och gott. Vi åkte förbi veterinären för att köpa lite grejjer till Tys mage bla. och åkte till Lindas jobb för att fixa lite små saker..

Vi fick umgås och fick massa saker fixade denna Lördag =) 

Jag känner bara..


Jaha, då var vi där igen då..

Nu har vi bokat en tid på Albano djursjukhus och dom har som vanligt inte tid förns om en månad. V 28 ska jag dit och titta på Tysons tänder. Då ska man gå runt och vara orolig igen då efterssom alla säger att han redan borde tappat sina tänder och Anna har tittat på bilder på tänderna vi hittat och hon tycker inte att det ser så bra ut. Fan fan fan!

Jäkla skit också!

Jag som var så trött och skulle sova så tidigt idag.. Nu sitter jag här iaf... Jag gick duktigt och la mig redan kl 22. Var jätte trött och höll på somna men så vaknar jag av att tyson ligger och smaskar på något bredvid mig, han ska inte smaska på något i sängen och VAD smaskar han på? Jo, en tand... För ca en vecka sen hittade Jimmy en tand i soffan också. Jag blir lite orolig då tänderna är så mörka närmast roten.. Håller tänderna på ruttna bort? Jag vet ju att hundar tappar sina "mjölk tänder" men jag trodde att han redan skulle gjort de? Så nu kan jag inte sova för de.. Till råga på allt så ligger Jimmy och snarkar som en björn inne i sovrummet å vem kan sova till de? Jäkla skit!

Vad är det med mig?

Jag är bara så fruktansvärt trött hela tiden. Till och med kunderna frågar hur det är för att jag ser så trött ut... pust!

Skit väder!!!

Usch va trist det är att gå upp på morgonen och se det här skit vädret när man drar upp persiennerna... Jag blir så trött dessa dagar, känns som att man inte sovit någnting alls Skulle bara vilja lägga mig i ett varmt skumbad och sen lägga sig under en filt i soffan och titta på någon film. :( Jag får väl åka till jobbet och bl lite uppmuntrad av mina söta kunder.. Tur man inte jobbar på dagis längre såna här dagar *fniss*

blää

Vaknat 100 ggr hela morgonen. Gick ut med ty för en timme sen, vet inte vad det är.. Varför kan jag inte sova? Kanske för att jag inte ligger i min säng? Jag badade igår kväll, peelade mig med body shops coconut body scrub.


Sen sprayade jag mig med Tancan

Och tänkte att det är bäst att jag inte lägger mig oc sover på våra vita lakan efterssom att det står att den kan färga av sig.
Så jag la mig i vardagsrummet på madrass.

I alla fall.. Tancan
Lätt att spraya på, man ser vart man sprayat. Spraya inte för nära! Nackdelen är att hela badkaret blir brunt. Men det går ju självklart bort.

Spraya dig säkert solbrun med TanCan

TanCan är den absolut senaste tekniken inom området "sunless tanning". Nu är det enkelt och smidigt att hålla sig brun och fräsch året om utan UV-strålning. Samtidigt som TanCan ger dig en fin solbränna, vårdar den din hud och tillför fukt och näring.

Spraymisten är enkel att applicera och ger huden en jämn och naturlig färg på bara några minuter, den torkar och verkar snabbt. Idén och principen är densamma som för solduschar eller airbrushsystem på salonger. Det vill säga att man sprayar sig brun utan att behöva smeta med händerna, därmed uppnås ett jämnare och bättre resultat.

Med TanCan kan du spraya dig brun när och var som helst, hur ofta och hur mycket som helst. Produkten är tillverkad och utvecklad i Sverige. Vi är stolta över att lansera TanCan som innehåller omsorgsfullt utvalda råvaror av högsta kvalitet. Alla hudtyper får en snygg och säker solbränna, och ingen behöver längre oroa sig för att bli orangefärgad!

TanCan fungerar även intensivt återfuktande av äkta Aloe Vera. Extrakt från vitt te återställer hudens naturliga spänst och minskar synliga ålderstecken. TanCan är en efterlängtad produkt som har fått mycket positiva omdömen redan på teststadiet. Prova själv det säkra, snabba och smarta sättet för en oemotståndlig solbränna!

Flaskan innehåller 250 ml och räcker till ca 3 helkropps- eller 40 ansiktsbehandlingar.

Så här använder du Tancan

TanCan är enkel att applicera. Spraymisten lägger sig i ett tunt lager på huden och behöver inte smetas ut för hand. Eftersom misten är färgad har du full kontroll på var du sprayat. Slutresultatet blir helt enkelt en jämnare solbränna!

Steg 1
Rengör huden med mild tvål och skrubba dig gärna för att avlägsna döda hudceller. Applicera fet kräm på torra partier som t.ex. armbågar, händer, fötter, knän, naglar och anklar.

Steg 2
Ställ dig i duschen, utomhus eller på annan välventilerad plats. Undvik färgning av fotsulorna genom att stå på en blöt handduk (alt skölj av fötterna efter behandling). Skaka flaskan och håll den ca 30-40 cm från kroppen. Spraya försiktigt ut ett jämnt och tunt lager med cirkelformade, svepande rörelser. Blunda och håll andan vid sprayning av ansiktet. Smeta inte ut TanCan med händerna, bara spraya och låt torka.

Steg 3
Efter ca 5 minuter är huden torr och du kan ta på dig kläder igen. Välj gärna mörka, löst sittande kläder. TanCan torkar väldigt snabbt in i huden, men eftersom produkten är brunfärgad, kan den i vissa fall färga av sig på kläderna tills du duschat första gången. (färgen är vattenlöslig). Efter 6 timmar kan du duscha av den överflödiga färgen. Vårda gärna huden med bodylotion för att bevara färgen bättre.

Nu kan du njuta av en fräsch, naturlig solbränna i minst en vecka!
(269kr)

På Måndag gäller det!


Redan måndag..

som sagt.. Tiden går.. Jag sprayade mig med TANCAN clear i lördags och vist gick det himla bra! Det var som sagt svårt att veta att man sprayat överallt efterssom sprayen är helt transparant men jag tyckte jag lyckades bra! Jag har fått många positiva komplinmanger om att jag var så fint brun =) Jag har hört att det ska färga av sig på kläderna men förljer man anvisningarna som jag gjorde så gick det bra. Det kanske är en anings färg på min vita bh men det går bort i 40 graders tvätt.

I lördags var jag på fest med Hanne i Sumpan hos en av hennes vänner som fyllde 30år. Vi vart bjudna på mumisg tonfisk sallad med bröd och sen hemmagjord tårta MUMS!




Tiden går..

Nu sitter jag här hemma, har duschat och sprayat mig med TANCAN.

Jag håller på testa dessa produkter för att kanske bli återförsäljare. Idag testar jag TANCAN clear. Får se om några timmar hur resultatet blir. Som det känns nu tyckte jag att det var svårt att veta att sprayen är sprayad överallt då den är helt transparant. Det lär visa sig hahaha.

TanCan Clear

TanCan Clear är ett komplement till TanCan original och är speciellt framtagen för ansikte och dekolletage. Produkten är direkt ofärgad (innehåller ingen bronzer), spraya över ansiktet och dekolletaget och vänta i 5 minuter tills det har torkat. Nu kan du ta på dig löst sittande kläder, efter redan någon timme börjar du se färgen framträda och efter 4-6 timmar har den rätta färgen utvecklats och du har en vackert naturlig (inte orange) solbränna. Solbrännan sitter kvar i ca. 1 vecka, för bästa resultat använd alltid body scrub innan sprayning med TanCan och återfukta huden regelbundet med body lotion eller fuktkräm.

TanCan Clear innehåller återfuktande AloeVera Barbadensis, återuppbyggande vitt te extrakt och den exklusiva ingrediensen Erythrulose som gör solbrännan extra hållbar, jämn och naturlig i färgen. Solsprayen innehåller inga parfymer eller nötoljor vilket ofta gör TanCan lämplig även för personer med känslig hy och allergi. En flaska räcker till cirka 3 helkroppsbehandligar eller drygt 40 ansiktsbehandlingar.

  • Lätt att applicera med 360° vinkel på munstycket.
  • Speciellt framtagen för ansikte och dekolletage.
  • Torkar snabbt (ca 5 min) verkningstid minst 4-6 timmar.
  • Ger en naturligt sommarbrun solbränna som håller upp till en vecka.
  • Innehåller Erythrulose, ett exklusivt ämne för ett jämnare och vackrare resultat.
Innehåll: 130 ml
 

Användning

För bästa resultat, rengör, exfoliera och torka huden innan applicering. Stå ex. i duschen, skaka flaskan, håll den 30-40 cm från ansiktet och blunda, håll andan och spraya ett jämnt lager över ansikte, hals, nacke och dekolletage. Nu är det klart. Efter 4-6 timmar har din hud utvecklat en härligt naturlig färg som håller ca. en vecka. Nu kan du bättra på färgen så ofta du vill, en flaska räcker 10-20 gånger.

(199kr)

Mina naglar.


Mina naglar med vit glittrig fransk och dekorationer

Mer naglar :)


Linda har valt en vit glitterfransk med grönt glitter och gröna dekorationer.

Annelie har valt ljusrosa glitterfrans med vita dekorationer och bling bling.

Hannes naglar


dom ska hon gå runt och glassa i hela månaden med guld bling och allt  :)

Oj då

Tror stressen från igår sitter kvar. Jag tänkte åka till jobbet 1 timme förtidigt hehe. Nu har jag varit på systemet och shoppart vin både till ikväll och till imorgon :)  allt står i kylen för att det ska hinna bli kallt :)


Å bara för att jag var så duktig och visade legg innan dom frågade på syspemet fick jag en liten pressent haha

Trött!


Jag var inte hemma förens 22.30 igår efter min långa stressiga dag och an kan ju inte bara slänga sig i säng när man kommer hem utan jag måste varva ner färst s jag var inte i säng före 24 skulle jag tro. Så vart man väckt kl 5 i morse och kunde iof somna om efter 30 min men usch jag har sovit uselt i natt. Ska göra mig i ordning nu och sticka till jobbet..

Ha en bra dag

Kyckling klubba


Jag och Ty kom precis hem från jobbet, jag var ner och köpte en varsin kyckling klubba till oss till lunch, nu sitter jag och försöker få i mig den och ett glas mjölk för om 20 min går tåget som jag ska med.. phuu! Hoppas att dagen fortsätter lika bra som den börja trots stressen :)

Stress stress stress!



Jag stressar nu, jag kommer stressa till jobbet, på jobbet, stressa hem igen ( lämna ty) och stressa tillbaka till jobbet för att stressa än mer.... hem sent ikväll. pust

tidig uppstigning

Morgonen vart en ganska tidig uppstigning då min pappa hörde av sig i förrgår och ville ses. Det visade sig att han flyttat till stockholm och jobbar 15 min ifrån mig. Så han kom förbi på kaffe och frukost i morse. Vi tog en promenad till hans jobb. Det var trevligt.

Jag ska strax till jobbet, det blir sent ikväll med. Har mycket att göra nu när vi har detta super bra erbjudande 450 kr för en nagelförlängning/ förstärkning. Passa på du med ;)

Ha nen bra dag

Super erbjudande


(Klicka på bilden för att komma till nagelbloggen)

RSS 2.0