Tävlingssugen??

Det är jag! Titta bara...


Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.

Det vill säga inte lite det!!!

Tävlingen hittade jag hos Maria


Tävlingssugen??

Jajjemen!!!


Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

Tävlingen hittar du hos Maria! Jag vill verkligen vinna!


Nytt till Tyson

'''
Köpte ett mini koppel idag.. kvinnan i djur affären bara skratta när jag inte hittade ett tilreckligt litet koppel. Va fasen. _Han e ju mini mini så vad ska jag göra? hehe

Sen har vi beställt ett litet start kitt...
jaså

Hatar..

...bokföring!!! När jag hade min gamla dator då stämde allt som det skulle. Så helt plöttsligt så stämmer knappt nåt. Jag är så trött på den här skiten så snart åker allt i soporna!! jag har betalat in fel skatt i Mars men jag har betalat in lite men skatteverket säger att jag ska betala in hela en gång till... Gah! Måste ta och titta på detta när jag är på bättre och piggare humör!  Nu har jag ju suttit och stirrat mig blind på det här i flera timmar. Min stackars lilla hjärna fungerar inte längre.

Det är en klump i halsen när det gäller jobbet just nu.. Jag har ju börjat om från 0 igen och just nu är det väääldigt lugnt på jobbet. Men jag måste säga att jag trivs super bra i lokalen, med plattsen och med mina kollegor! =) Men nu är ju Dagon som föresten ska heta Tyson vår och jag måste ta ledigt massa för att ta hand om honom. Ja, jag vet... världens sämsta timing... Men det här är ju planerat sen en längre tid tillbaka innan jag bytte jobb osv.. Jag får ju ingen inkomst när jag är ledig efterssom jag är egen företagare och är jag inte på jobbet får jag inga nya kunder. Hur ska detta sluta??? Det löser sig alltid brukar jag säga. Och det gör det alltid. Men jag har fått dessa "grubblar gener" från mamma så jag skyller på henne! Tror det är därför jag inte rikigt kan glädjas åt att jag har ett nytt jobb.... Men en sak är lite possitiv. Som sagt får jag ingen inkomst när jag är ledig men då har jag bara halva hyran att betala på jobbet för att "komma igång" (å då sticker jag å tar semester) Suck. A, ni hörju. Det är INTE lätt!!! Jag som trodde det skulle vara guld och gröna skogar att driva sitt eget företag och vara sin egen chef. Meeen man måste kämpa någa år för att få det bra också. Det viste jag.. Men jag tror inte jag fattade ändå riktigt vilket slit det faktist är...

sorry neggo jess idag...

Tillskott i familjen =)

Jag och Jimmy ska bli husse och matte till lilla Dagon

Vi har suttit och åkt fram och tillbaka till Borås idag för att hälsa på Monica, Filli och Lille Dagon.
Tror ni inte att man blir förälskad i den lilla nyfikna krabaten? Helt underbar!! Han var lite feg men ändå så nyfiken och han vifftade på svansen och busade runt lite innan det var dax att sova med mammsen.
Vi kunde knappt slita oss därifrån.. På vägen hem skulle vi fundera på om vi var intresserade men det viste vi ju redan att vi var hehe, så Monica skickade ett mess efter ca halva resan och frågade hur det gick.. Och självklart vill vi ju ha honom!! Men man vågade ju inte hoppas på förmycke för tänk vilken besvikelse om han inte vart vår sen... Men det hann inte gå lång tid så fick vi till svar att vi fick boka honom om vi ville och det var inte så svårt val direkt... BOKA!!! hehe
Jag trodde inte det var sant. Jimmy låg och sov i baksäet och jag väckte honom och var helt uppspelt av glädje såklart. Läs läs läs!!! Han är vår!!! och tårarna kom hehehe
Hela vägen hem gick så snabbt hehe

Linda du är väl en ängel!? Tuuusen tusen tack för att du ställde upp att köra oss fram och tillbaka! Du anar inte hur tacksamma vi är! ♥

Fler bilder kommer

Weeei!!I

imorgon (idag) ska vi åka och hälsa på lille Dagon som nu väger 385gram. Stor kille va hihi. Gu va vi längtar!!!

Utmaning

Det var ett tag sen man blev utmanad...Har blivit utmanad av Maria


Regler:

-Beskriv först reglerna 
-Svara på alla frågor 
-Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din .
-Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
 (idag är ju snart slut så jag tar för imorgon)
Gå upp ur sängen
Träffa Celeste
♥ Jobba
♥ Försöka fixa en kopierngsmaskin som kan förminska ett gigantiskt diplon
♥ Kopiera min F skattesedel och skriva en inventarielista


Vad gjorde du för 10 år sedan? 
Hmm, Jag borde väl gått i skola då...?

Ställen du bott på?
♥ Tumba, Vårberg, Grödinge (skogen), Sorunda, Nynäshamn, Haninge


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

♥ 
Köpa mig och Jimmy ett fint hus, betala bort alla mina och min familjs skulder, Resa och unna mig massa lyx. Spara såklart. Och jobba när jag kände för det i min egna lyxigt inrädda salong såklart, med anställda. hehe (drömma kan man ju)
 

Personer du vill veta mer om
Linda, Felicia, Marie


Ny mobil

Har idag skaffat företags mobil som snart kommer ut  =)

Sony ericsson T650

Rosa naglar =D



Så matchar jag det med rosa läppar :)

Mens fetto!


Varför varför varför ska typ hela livet rasa å kännas som att man är hel deppig och fet som en padda en gång i månaden?? Mitt humör... finns inte! Grinig, gnällig, trött, seg, påsig under ögonen, pluffsig, ingen lust med nånting annat än att bara ligga och moffa i sig massa onyttigt och tycka synd om sig själv. Blä vad jag hatar den här veckan!

En lugn dag med skallebank

Hade kund vid öppningstid i morse.. Sen har det varit suuuper lugnt i butiken idag. Var på Svanströms och köpte sånna som man kan sätta erbjudande i på disken med priser å så idag. fan va dyrt. köppte en drös med sånna post it lappar oxå.. 500 kr.. hallå, för vad lixom? lite plast å papper?? Jaha, så åker man hem så att man är hemma lite tidigare för att få umgås med kärleken.. Då ligger han å sover.. Jippie lixom.. Fan va trist! jaha.. det blir till å syselsätta sig själv som vanligt för sen e de ju den där förbannade fotbollen¨också... Blä, vilket piss humör jag vart på.

Tror jag ska ta å nyttja den där badbomben jag köpte idag på Flash....

Ha en bra kväll, det ska jag i min ensamhet... bläääää

Tooorsdag.

Sovit bra men drömt en hel massa skumma saker... Kan inte min hjärna bara slappa nån gång?? Suck!

Aja, hoppas ni år en bra dag ute i solen.


Hjälp

Om jag har ett stort diplom kan man förminska det i en kopiator till a4 format??

Snälla nån??

Tröttis

Har varit seg hela dagen idag. Vet inte om det hade att göra med att jag sov länge i natt eller om jag helt enkelt bara är trött av allt nytt. Men det känns jätte bra. Bara ut ut ut med massa DYR reklam så kanske fålk börjar hitta in till mig =)

Var och handlade på Gertab idag och insåg att det var billigare än vad jag betalat förut.. Perfekt ju =)

Imorgom har jag en kund prick 11 och sen måsta jag ta mig till svanströms eller vad det heter och skaffa mig en sån hård plastficka eller vad man ska ha så att man kan ställa på mitt bord och framme vid disken med reklam för mig med priser och erbjudande och sånt. Är inte det en bra ide? Om ni fattar vad jag menar hehe

Trött i fötterna

Har stått i klackskor nästan hela dagen, mina tår känns helt ihop tryckta hehe Har tagit lite bilder för er som är nyfikna på min nya arbetsplats =)


Ljust och fint, fönster överallt =)
Så när man jobbar på Face ser dom gärna att man sminkar sig ordentligt. Och just nu är det månadens sminkning

Ja, jag då.. något trött på väg hem från jobbet hehe

Å så min söta kund Annelie gav mig en lycka till blomma idag =) Tack Annelie!!!

Kom till Götgatan 24- Face stockholm och fixa dina naglar

Första dagen på jobbet

Då var första dagen på jobbet gjord.. Alltid lite smått jobbigt sådär första dagen, allt är nytt, nya människor, nya arbetskamrater, ny arbetsplats (bord osv) Innan man lär känna sina arbetskamrater och man förstår hur allt går till och kommer in i jobbet. Ja, ni fattar. En kund har jag haft idag. Det var ingen mindre än Kattri som jag bodde granne med när jag var liten hehe. Första gången vi setts på ja,, jag vet inte hur många år. Kul!

Det kommer bli kanon det här!

Kom och gör naglar hos mig på Götgatan 24- Face stockholm

Midsommar

Ja, efter som jag skriver allt efteråt så får jag väl önska er en glad midsommar i efterskott haha  Jag  och Jimmy åkte ialla fall upp till Maria och Robert i Mora. Alltid kul att åka upp dit och lika trist att åka hem, fast skönt (Borta bra men hemma bäst) Vad gjorde vi?? Jag fixade naglarna på Maria, hon klippte, färgade och förlängde mitt hår =)
Så firade vi ju midsommar också förståss. Vi tittade på filmen förtrollad,  en barnslig men mysig film måste jag säga =) Killarna var ute och fiskade och spelade fotboll och satt och spelade halva nätterna hehe. Så var vi ju hundvakt till Nova också och det gjorde ju så att man vart ännu mer sugen på hund hehe. Vi var upp en sväng till faster och träffade farmor... ja, sen var helgen tyvr slut. Tiden går ju så föbannat fort.







Mammsen..

I Onsdags fyllde min kära mor år.
Grattis mammsen





Förlåt

Löshår???

Jag har ju förut haft i löshår 2 ggr. När jag tog ur håret så sa jag aaaaldrig mer för det var inte bra för mitt hår. Men nu är jag så himla sugen igen och Maria har ju satt  hår på sig fast denna gången med keratin pluppar. kanske man ska testa det?? Vad tycker ni? Jag vill ju spara ut mitt eget men det tar ju sån tiiiiiid. Ska jag???




Veckan går snabbt!

Redan Torsdag idag, Jag som tänkt att jag skulle njuta av ledigheten istället för att försöka att inte göra nånting och bara försöka bli frisk. Suck! Aja, kroppen behövde väl ta igen sig efter ett halvårs jobbande utan vila knappt kan jag tro hehe. Idag känns det som att febern är borta ialla fall, sen att kroppen fortfarande är helt slut är väl en annan sak. Då går det ialla fall åt rätt hål =)


Nästa helg ska vi åka och hälsa på Dagon =)

Tror ni inte att man kommer bli helt kär och vilja ta med honom direkt???
Sen vet vi inte ens om det är vi som kommer få honom... Känns sådär alltså. =S Vilket fall som helst ska det bli roligt att träffa Monica och hundarna!

Mosad!

Känns som jag sprugit in i en vägg. Hela jag värker. Bläää! I med alvedon, nässpray och iväg strax. Berättar mer när jag är tillbaka =) Kunde inte somna.. Satt uppe till seeeent. Tillslut tog jag nässpray som jag inte ska ta! Men då kunde jag somna ialla fall. Ibland måste man! ha en bra dag .


Nyss hemkommen och heeelt slut! Febern är tillbaka och jäg känner mig bara som död. I vilket fall så fick vi inte så mycket gjort i butiken vad gällande min arbetsplats för A var inte där (Butikschefen) Det är hon som bestämmer hur allt ska stå och hur det ska se ut. Men jag lastade av dom produkter jag hade med mig, Vi beställde lite lack, några T tröjor och lite annat smått och gott. Såhär ser det ut idag där tanken är att jag ska sitta.


Det blir vid detta bord och tanken är att kunden ska sitta på pallen. Imorgon ska C och A fixa arbetsplatsen så att jag kan börja jobba på Måndag. Vi får prova oss fram vad som funkar och inte. jag kännr redan nu att bordet oh pallen är si så där, Men jag ska inte skika utan att ialla fall fått testa att arbeta där.

Skit också!!!

Låg i sängen, jääätte trött. Men tror inte näsan ska börja klia och bli täppt och halsen irriterat torr ? Jo, självklart. Jag har ju inte alls en tuff dag framför mig imorgon. nej då, Jag ska ju bara upp tidigt, göra mig i ordning, Packa det sista, ta mig in till stan, Götgatan 24 och rigga upp min arbetsplats inför måndag. Sen ska jag hem igen för att ta fixa naglar för att sen åka in till stan igen och skriva papper med Face. Jag som skulle behöva en dag i sängen vilandes för att bli av med den här jääävla förkylningen som absolut inte kunde kommit mer fel än så här. Gaaah! Dåere fan droppen att kroppen själv sätter krokben för sig och inte låter kroppen få vila under natten. Suck!


I am legend



Såg jag för andra gången i går. Jag gillar den. En snyftare!

Neeej!!


Vaknar när Jimmy ska upp till jobbet och kan inte somna om för halsen är alldeles tjock =( Telefonen ringer och jag kan knappt prata =( Vad är det här? Jag har inte tid med att vara sjuk. Jag ville vila upp mig denna veckan inför nästa vecka då jag börjar på Face inte ligga deckad hela veckan!!! Skit också!

Räddad


Min hals dödar mig!! Det kliar och gör ont! Nu har jag varit på apoteket och köppt dessa sugtabletter och tro det eller ej, men dom hjälper faktist.

Face Stockholm

Jihooo! Nu är det nääästan klart. Tydligen behöver jag inte träffa G för hon litar på C att hon/ dom har gjort ett bra val med mig hehe. Hon kommer väl och kikar på mig i butiken sen hehe Så nu ska Celeste och jag träffas imorgon, gå igenom allt som behövs göras med både "reklamblad" visitkort, min arbetsplats mm. Så måste jag ta kontakt med söder om söder och skriva en liten reklam annons där =) Svårt det där med marknadsföring hehe. Fan va kuul! Ganska bra att jag har en vecka på att vila mig. jag är typ sjuk :( jätte ont  halsen och i kroppen. Säkert spänningar som släpper nu... Aja, nu är det på väg att bli allvar här hihi



Nytt nytt, älskar nytt!!!

Vårt nya vardagsrum =D



Sommar naglar :)



Detta satt jag och pysslade med i natt hehe. Jag fick nämligen en hel drös av fina klister märken till naglarna när jag gick utbildningen av Maria men har inte fått använda dom förns nu med tanke på att det inte var samma märke som salongen jag jobbade på hade. Men nu så... Nu kan jag dekorera hejvilt =)


Välkommen in till Götgatan 24

Underbar!







Lille Dagon 2 veckor gammal har precis öppnat sina ögon =)
Om 3 veckor ska vi åka och hälsa på honom och kanske kanske blir vi de lyckliga ägarna till lille Dagon =)

Good lördags morgon

Uppe i rätt bra tid för att få sova hur länge jag vill. Gissar att jag är lite spänd inför träffen med butiksägaren på Götgatan 24 senare idag =) Vilket väder sen då?? Var tog den sköna varma solen vägen?? Mulet å regn? Blä!

Hmm, mammsen fyller år i veckan undrar vad man ska hitta på för skojjsigt till henne tro? Jag tror jag vet men jag vet däremot inte hur ja ska fixa de hehe. Vill nte säga så mycke mer för jad vet att DU är här å smyger ibland ;)

Ny almanacka :)



Fick min fina almanacka i brevlådan dag :)

Hittade denna sida genom maria

Lagom till första dagen på Face med egna bokningar =)

Den är ganska liten dock men den är helt ok. Hade velat att den var i ett A5 format


Nya fina naglar


Idag tränade Anna på att göra tävlings naglar på mig. Detta vart resultatet. Tydligen var dom skit fula och skulle inte alls se ut så här. haha Jag tyckte dom var fina ialla fall! Nästa gång ska det bli bättre då vi slipper svara i telefon, ta emot kunder, laga naglar mm.

Dåliga nyheter

Igår va allt på topp.. idag känns det inte så bra längre =(
Igår fick jag veta att jag kunde få sluta när jag ville. Då ringde jag C och det lät lite - oj så fort. när jag berättade att jag kunde börja redan på måndag. Men hon skulle få tag i G och så skulle det fixa sig. Idag när jag slutar ringer jag och frågar hur det hade gått och då hade det skickats ett mail till G som hon inte fått svar på. Döööh! Asså, det var väl ganska dålig stil?! Om det ska gå fort skickar man väl inte ett mail? Då skulle hon ringa på morgonen i morgon och försöka fixa en träff med G som tydligen måste godkänna mig innan jag kan börja. Trodde jag hade en plats redan? Så på måndag eller tisdag kanske.... ??????????????????????? Jag har ju kund redan på måndag?? Visseligen bara en nagel men ändå. Har ju kund på onsdag och torsdag också! I värsta fall kan du ta min plats? Jaha... Men bra... inte. Stackars mina trogna kunder. Dom får flyga som en vante fram å tillbaka... inte så proffsigt direkt.

Aja. jag ska inte ta ut sorgerna i förskott. .förhoppningsvis får jag veta imorgon när jag kan träffa G.
Men det känns lite si så där nu asså

Suck

Nervositet

Sitter här hemma och vet inte vart jag ska ta vägen, vad jag måste göra, när, hur och var.

Jag beställde en personlig almanacka i veckan, men den hinner ju aldrig komma innan måndag.
Måste skaffa en adress bok också. Skriva ner alla kunder och ha ett kund register. Nu måste jag ha koll för nu blir det MINA kunder och ingen annans haha!

Måste in til stan i helgen och köpa massa grejjer,  säkert vill dom att jag ska koma i ordnig på salongen på lrdag. Hoppas jag! Det är möjligt att jag inte får börja redan på måndag, dom kanske inte hinner planera.. =S

Aja. ha en bra dag ialla fall.

Hurra!

Jag slutar på fredag!!!!

Dom har faktist hittat en tjej som vill ha min plats nu på en gång =)
Jag fattar väl varför dom vill att det ska gå snabbt, men just nu känner jag bara att jag vill därifrån så jag orkar inte göra något åt saken.

Mötet med Face gick som ja trodde jätte bra. Hon gillade hur jag jobbade och tyckte att jag kunde min sak, visste vad jag
höll på med och att det vart fina naglar. Så på måndag börjar jag på


Götgatan 24.

Välkomna dit och gör dina naglar fin fina hos mig =)

En nervös tisdag.

Nu har man tränat 30 min på min Orbitrek. Känns skönt faktist. Ingen stress idag. 30 minuter känndes korta idag då jag funderade på hur det skulle gå idag. usch va nervös jag börjar bli. Men å andra sidan, varför? Jag ska ju göra det jag är bra på som jag gör varje dag. Så cooola ner mig hahaha! Har sovit oroligt inatt och drömt en hel massa.
Nu ska jag hoppa in i duschen..


Nu, har jag fixat mig i ordning för dagen. och väntar på att klockan ska gå så jag kan börja åka. Man blir ju inte mindre nervös av att bara sitta och se klockan krypa sakta sakta.. självklart har jag fått en mega finne på haka också. snyggt. inte! inte mycke att göra åt. Le å va glad och göra mitt bästa. ska skriva ner lite frågor jag vill veta nu på en gång. annars glömmer jag.

Ha en bra dag

Spänning!

Som sagt har jag sagt upp mig från mitt nuvarande jobb pga att jag inte trivs längre. Jag har skickat ut ansökningar bla till Face stockholm som i år har börjat med naglar. Jag har varit på intervju och fått jobbet lovat muntligt. Imorgon ska jag in till stan och göra prov naglar så att dom ser hur jag jobbar. NERVÖST! Fick veta detta idag+ att jag gärna fick ta med mig en modell själv också. Då vill man ju gärna ha någon som man känner naglarna på så jag ringer till Linda och frågar om det finns en möjlighet i världen att nån kan komma och göra en påfyllning. Tro det eller ej. Det fixade sig, Linda släpper iväg Alexandra på arbetstid för att hjälpa mig .=)

Tack så jätte mycket att ni ställer upp på mig!!! ♥

Ett  problem kvarstår.. Jag har ju mina tre månaders uppsägning här och dom verkar inte vilja släppa mig tidigare FAST att dom har en tjej som vill ha min platts i månadsskiftet. (vad är problemet?? Pengarna säkert? Dom förlorar de lilla extra dom får av tjejen som vill ha min platts. varför skulle dom annars inte vilja ge henne plattsen?) Dom drar i mig från face och vill att jag ska börja nu nu nu. Men ja.. hade jag haft pengar hade jag stuckit och tagit chansen att nån får min plats. Men nu har jag inte de =(

Godmorgon

Dagen börjarjade med en 30 min "promenad" på min nya

Nu är det duschen som gäller =)


Nu ska strax heffaklumpen gå till jobbet och försöka ha en bra dag.


Måndag...

Jaha, då var det måndag igen och igår var¨ångesten STOOR! Ville verkligen inte till jobbet. Men nu har jag varit där.. tagit en kund och fått mina egna naglar lite fixade inför tävlinsnaglarna som Anna ska öva att göra på mig =) Det är som vanligt sura miner. så trist tycker jag! Men snat slipper jag allt sånt haha. Jaha. ska man kanske börja planera lång helg till Mora snart... eller vad tycker du Maria?? =) Jag ska skita i att jobba lördagar fram till arbetsbytet har jag bestämt. Det är nog bra att få vara lite ledig nu innan jag ska byta och börja jobba mer än mycket..

Nu ska jag ner å handla lunch. Ha en bra dag.

Vilken helg!!!

Kanooon väder! Har inte njutit så här på länge.. Vi (Jag, mamma och Hasse) har badat i både sjön och i polen. solat, ätit gott, druckit gott och bara myst. Bara en sak fattas å de e Jimmy. Men han har det roligt med Robert uppe i Mora. Vi får åka ut och njuta en annan dag tillsammans. Bäst att passa på nu när det är så underbart väder! Sitter och väntar på att grillen ska bli varm därute. Grillad entrecote, klyftpotatis och sallad. Mums! Nu missar du nåt Jimmy ;)

Nä. Nu ska jag ut och njuta av vädret tills det blir kallt.

Ha en fortsatt bra helg





vaffan..

Vad är det med bloggen? Helt plöttsligt gick det inte att skicka in inlägg och nu är inlägget poff borta. suck!

I vilket fall så sa jag bara att jag inte har den minsta lust att skriva just nu. Det händer lite på jobbet å så. Jag har nämligen sagt upp mig. (Av olika anledningar) Jag ska börja jobba inne i stan igen =) Med naglar så klart.

Mer info om det kommer...


I helgen blir det hem till mamma för att vila upp mig haha. Man måste få lite ledigt nu när man jobbar 6 dagar i veckan med dessa tider. Det ska ju bli uuuunderbart väder också. Bara att njuta =)

RSS 2.0