Det är vår hemma hos oss :)

påskriset är grönt lagom till Påsk <3


...


Kärlek!

När jag kom hem igår kväll så står det en inslagen blombukett på köksbordet...

-Va e de här?

-Jag vet inte!

-Vadå jag vet inte?

-Det kom ett blom bud...?

-Va? skojjar du?

-Ne?!

Så öppnar jag å vad får jag se.. Denna fina bukett med ett litet kort där det står "vrål kär i dig!"

Å jag börjar genast tänka.. Vem FAAN är det som skickat detta?????

Så öppnar jag..

Älskar dig baby puss

 

-Varför får jag detta..?

-Bara för jag vill visa dig hur mycket jag älskar dig...

♥♥♥KÄRKEK!!!♥♥♥


Det börjar bli så fint!



Det är mest småsaker kvar att fixa i hallen och sovrummet. Men nu börjar det se ut som ett hem igen hehe. Jag orkade inte bädda ordning sängen så ni får ta att den ser ut som den gör ;)

Vad tycks???

Weeihooo

Hade en Marykay facial i söndags hemma hos en nagel kund, hon hade med sig sin arbetskolega. Det var hur trevligt sok helst och jag var inta alls lika nervös som första gången :O) Det slutade med ett bi på gårdagens kvällsmöte hihi. 2 bin på 2 tillfällen. Rätt bra gjort tycker jag hihi :O)

Marykay paket på posten!!!

Hihi det är som rena rama jul afton vartje gång :O) Ser fram emot imorgon. Har en massa skojj jag ska göra då! På förmiddagen ska jag sätta igång och hänga in mina kläder i monster garderoben som vart klar idag :O) Å sen ska jag göra något mindre roligt.. Gå slänga all kartong från ikea möblerna i soprummet. Sen ska jag jobba. Storasyster kommer till salongen och ska få fina naglar :O) Sen ska väl ta en fika med henne å sen ska jag hem och ha fredag kväll innan det blir lördag å jag ska åka till Uppsala på Mary Kay kurs hihi Skoj skoj!!

Bombnedslag!

Som ni nu säkert förstått så håller vi på renoverar .. Nu är Sovrumsgolvet på plats och monstergarderoben under uppbyggnad. Det är sån röra här hemma, möblerna står huller om buller, verktyg och bygg material överallt. Det är fullt av byggdamm överallt å det ser ut som ett ända stort bombnedslag här hemma just nu...



Det känns som ingen ide att städa heller då det ska rivas upp igen i eftermiddag när Jimmy kommer hem från jobbet. Tror han stod från att han kom hem efter jobbet ända till att han hoppade i säng igår.

My handyman ;) ♥

SPA kväll?

Är det någon som är intresserad av en gratis SPA kväll med härliga duschkrämer, kroppsskrubb och lotions på måndag kl 19.30 så säg till så får ni adressen.

 


Sötnöt!

Ty springer runt med en godis i munnen som han inte kan bita sönder hahaha

vägrar släppa den hahaha


Sovrummet på G!!

Just nu lever vi väldigt fint här hemma haha.  Nästan halva golvet i sorummet är lagt tills Jimmy klämde sig på pekfingret. Helt blå AAAJjjj!!!!


Bi

Jag har fått ett bi idag på Mary Kay mötet :D Med det menas med att jag har sålt för mer än 4000kr/ vecka.
När jag samlat 13 bin får jag en pressent hihi


Jag har dessutom delat med mig av jobbet till Ann:)
Välkommen in i den rosa bubblan Ann! :)

Sista snön!?


Nu har den sista snön varit här för denna vinter! Jag förstod att det var för bra för att vara sant att det skulle vara slut och våren kom men nu när det här smälter bort så SKA det bli vår! Inge mer snö nu!!!

Min första Mary Kay klass

Jag var såå nervös! Men det gick jätte bra och jag sålde två miracle set och ett satin hands.

Tack Hanne, Alex, Sara, Helen och Tove för en super ra första klass ;)


Mitt fina påskris

Jag vet att det är lite tidigt.. Men jag kunde inte låta bli att klä det efter att jag hämtat det haha

När det kommer lite grönt i kommer det bli ännu finare ;)


Nervös!

Imorgon ska jag ha min första Mary Kay klass och jag har precis packat färdigt för de. Det känns pirrigt att jag ska stå inför "massa" folk och prata om något jag inte vet vad jag snackar om egentligen. Jag står på ruta ett på spelpnanen fast jag skulle vilja stå på ruta tio. Jag har för det första scenskräck och så är jag osäker på hur jag ska använda mig av "flippen". Men som sagt så är det min första klass och det vet tjejerna så det ska nog gå bra. Känns lite knasigt att vara "proffesionell" inför dom som känner mig sen innan. Meen va sjutton! Detta ligger hos mig och man ska ju utsätta sig för det man är "rädd för" så det ska jag jobba på. Nu jävlar! Haha

Grattis Pia och Janne

Ett JÄTTE grattis till er!!!♥


-5kg på 12 dagar

12 dagar var det igår. Ställde mig på vågen när jag gick upp i morse och den visade -5kg. Jag ska göra ett uppeholl idag för att hoppa på två rena kuren veckor till imorgon. Så får det bli...

Hallen blir bara finare och finare :)

Nu är det bara fog och lister kvar :O)

 

 


skönt!

Idag vart det 30 raska min på bandet och lite mage. Har ju lovat att jag ska ta det lugnt. Men just idag skulle jag kunnat köra på men icke! Lika bra det! :D Nu har det gått 11,5 dag med cb å 9 återstår.. Phuu! Låter lågnt :(

Bara kämpa på då!!!

Förhandling..

Nu börjas de.. Förhandlingarna i min lilla hjärna..

Ska jag väga mig för att se hur mycke jag gått ner?
Ne de ska jag inte!
Eller?!
Ne, fan! Men jag är rätt sugen...
NEJ!


Det har ju ändå gått 2 veckror, kanske jag ska fika liite hos Kim på lördag!?
Ne, inte sabba nu!
Fan va gott det skulle vara!
NEJ!

Ska jag träna imorgon?
Kanske ska passa på att ta sovmorgon? Det är ju ändå fredag?!
Nej, jag vet hur bra jag mår av det! jag ska gå och träna.
Har lite ont i skallen, kanske inte ska gå träna om jag håller på bli sjuk?
Ne, jag SKA gå träna, jag kommer inte hinna någon annan dag denna veckan!

Haha!

Bive och Jimmy wannabe hahahahaha ;)

 


Smålandskringlor

Linda var förbi jobbet igår och lämnade smålandskringlor som hennes mamma Lotta har bakat till mig hihi. Så gulligt av henne att komma ihåg mig. För längesen hade hon tydligen lovat mit att hon skulle baka å jag få smaka men så har det väl inte blivit av förns nu.. Så nu ligger dom i frysen och väntar på mig hihi

Tack Linda och Lotta!♥

Känns rätt tungt nu.

Har mått prima hela långa dagen. Imorse hade jag min första facial med Ann som också är mycket intresserad av det fantastiska jobbet Mary Kay har att erbjuda. Hade en super bra dag på jobbet med mina goa kunder. Men just precis nu skulle jag kunna ge nästan vad som för att äta något. Jag är såå sugen och hungrig. Kan vara för att jag knappt druckit något idag alls.. dumma mig! Vill att klockan ska gå lite snabbare så jag kan få gå sova så det kan bli imorgon! vill att denna veckan ska vara slut å nästa med.. Buuh! Ge mig styrka!!!

Redan onsdag.

Vad fort dessa två dagar gick! Denna dagen kommer också gå super fort :O) Har mycket att göra idag och då springer tiden iväg. Jag har spenderat lite tid med tyson nu på morgonen då han verkligen ville att jag skulle gå upp kl 7 idag med, men vi låg kvar och mös en stund i sängen han och jag och sen vart det upp och ut på en liten promenad i snöyret. Sen vart det lite boll kastande hemma. Ty gillar nya hall golvet för han halkar inte omkring på det så mycke. Det gillar vi!! Nä, ska kolla hans torsk nu, den är nog klar..


Hudvård är jätte viktigt!

Jag kan ju berätta att jag sedan ett år tillbaka har använt Mary Kays bas hudvårds produker. Jag ska vara helt ärlig att säga att jag har slarvat lite från och till men jag har aldrig haft problem med huden så jag har inte riktikt förstått hur viktit det är med hudvård fast att man inte har problem. Efter att jag började jobba med naglar så har jag fått rätt mycket finnar och sånt pga den "smutsiga" miljön jag jobbar i hela dagerna med torr luft och massa fil damm som är så små partiklar att dom tränger sig in i porerna och gör orent.

Så en dag dök Madelene upp på jobbet och det visade att hon jobbade med Mary Kay. Jag hade testat produkterna för några år sedan och då inte kunde ha dom så jag var inte jätte possitiv till det hela. Men jag tyckte ändå det vore kul att gå och få prova produkterna helt gratis som en liten kul grej, så vi bokade en tid. Madelene och jag träffades och jag vart jätte glad när jag fick prova och tyckte att det kändes såå skönt men jag var lite skeptisk mot priset. Men när jag fick höra att jag kan delbetala och OM det skulle vara så att jag inte kan ha produkterna så kan jag lämna tillbaka allt och få pengarna tillbaka. Jag skulle få upp till halva flaskans innehåll på mig att testa produkterna så jag kunde inte låta bli att köpa Mirakel settet (Rengöring, dag och natt serum, fukt och fundation.) jag måste säga att det är super bra produkter! (Annas hade jag ju inte kunnat sälja dom som jag gör nu hehe.)


Nu när jag har fått hem min första och andra order så jag har kunnat börja testa fler produkter ur deras fantastiska sortument. En bland favoriterna är microdermabrasion set: Ett hudvårdsset i två steg som ger dig omedelbara resultat som du aldrig kommer att vilja vara utan. Bekämpa fina linjer,förminskar porer och uppnå strålande slät hy!:) och det funkar faktist. Har alltid irriterat mig på mina lite större porer precis under ögonen och nu har jag använt microdermabrasion set 2ggr i veckan i en månad och jag ser redan resultat.

Ni måste bara prova! Det är ju ändå gratis ;)

Städ time.

Medan Jimmy renoverar så får jag ta hand om hushålls arbetet (allt utom att laga mat nu när jag går på CB) Men det känns helt ok! nu har jag skurat badrummet. Nu blir det dammsugning som egentligen inte känns jätte nödvändigt nu när han håller på sågar så det yr spån i hela lägenheten men det är väl lika bra att ta en snabb dammsugning av det värsta iaf.:) Sen blir det torkning av damm och sen tänker jag inte göra mer hehe


SPA klass

Var på SPA klass med Mary Kay tjejerna efter jobbet. Lite "personal vård" så att säga ;)

Så himla mysigt med SPA kväll! Man får ta med sig en balja att lägga fötterna i och en handuk att torka sig på. Sen är det bara välja och vraka bland alla dofter och krämer som som finns. Bada fotbad och för att känna på peelingen kan man peela benen medans man har fötterna bandandes och vilken härlig känsla med mysigt tända ljus och något gott att mumsa på och sitta och prata en stund :)
Hur mysigt som helst!

Har hittat ännu flera favoriver bland Mary Kay produkterna ikväll! Skulle vilja ha allt typ NU NU NU!!!
Dessa vart jag kär i:

Detta är en duch gel:

Mary Kay® EdT Shower Gel Exotic Passionfruit™

Mary Kay® EdT Shower Gel är en underbar, lyxig gel som gör att huden känns ren, mjuk och uppfriskad!

En skrubb:

Mary Kay® EdT Sugar Scrub Exotic Passionfruit™

Mary Kay® EdT Sugar Scrub är en scrub som varsamt exfolierar bort döda hudceller på kroppen. Huden känns mjuk, len och återfuktad och ser strålande ut!

Och sist men inte minst en lotion:

EDT Exotic Passionfruit ™ Lotion™

EDT Sparkling Honeysuckle ™ Lotion en lyxig, färgglad och fantastiskt doftande lotion - Njut av att skämma bort dig själv med denna karamell!

UNDERBARA!!!

Finns även i fler dofter: Exotic Passionfruit, Simply cotton, Warm Amber och Sparkling Honeysuckle.



Vill du boka en SPA klass med mig och prova på alla underbara produkter kanske??

Kraften minskar..


Första veckan med CB är klar nu återstår det två. Var på gymmet nyss och man känner att man inte orkar som förut men kämpar det gör jag! Visseligen tar jag det lugnt för att inte ta ut mig nu när jag inte äter fast föda och så vill jag ha en mjukstart dessa tre veckorna med träningen för jag tänker inte bli sjuk pga att jag tar i för mycket denna gången! Dax att hoppa i duschen och sen göra mig i ordning för dagen.

Ha en bra dag!

Renoveringen av hallen är påbörjad



Dät har ni några bilder från hur det ser ut i vårt hem just nu haha..

Men det kommer bli jätte fint!

Besök hor Rebecca och Alvin.

Kom till Rebecca och Alvin på SÖS idag å han är ju bara såå söt! En liten skit :P Titta bara!

Mamma Rebecca och lilla Alvin





Välkommen till världen Alvin





♥Grattis mamma Rebecca pappa Patrik och storasyster Alice!♥

Andra Mary kay paketet hemma :)

3 st Satin hands

3 st satin lips

2 st 3 in 1 clenser comb/oily skin

2 st 3 in 1 clensing bar

2st Mk Men face bar

2st mk Men fukt

3 st ansikts masker

3st makeup remover (varav en redan är såld)

1st rouge (såld)

1 st lipp gloss (såld)

 


Städ ryck!

Nu jävlar har jag fått mig ett riktigt ryck! :O) Har börjat röja ordentligt här hemma å det kom ju inte en dag för försent med tanke på att det ska komma in nya möbler nästa vecka. I helgen ska Jimmy börja riva hall golvet.. Phuu vilket projekt vi har satt oss i. Hasse...!! Om du läser detta kan du kanske komma och hjälpa till ;) Nä, satte mig här en stund för att ta min CB så nu ska jag dricka den å fortsätta :O)

Helt slut!


Var och tränade med Hanne å jag pallade knappt 20 min på 5an på cross trainern.. mina ben var som kolsyra och allt var skit jobbigt. Vet inte om det var för att jag precis fått massage och är helt mör i axlar å rygg eller om det är att jag tränar på em? Kan ju vara att jag går på CB ochså oc glömde äla min lunch :S Äh ett nytt försök imorrn!! Jag har iaf druckit 3 liter vatten idag! :)


Mätte precis Ty

1. 21-22 cm

2. 18 cm

3. 29 cm

4. 21-22 cm

5. 17 cm

6. 14 cm

Är det inte ganska konstiga mått?

 

Han väger idag: 1517g


Weeei!

Våra nya möbler kommer på tisdag!!!

Redo för Mary Kay Konferans


Har varit och inhandlat en ny kavaj och en skjorta till Mary Kay kanferansen nu på på Lördag :D Tror det kommer bli skoj! Tror framförallt att jag kommer komma därifrån med mer inspiration om att sätta igång på riktigt.  Jag kommer nog avsätta helgena för Mary kay så hojjta till om du/ du och dina vänner vill komma på en gratis hudvårdskonsultation och få möjligheten att prova på Mary keys super bra hudvård.

Parketten till hallen hemma!

Nu börjar det hända saker här hemma!

Idag kom Bive och hans jobbar kompis och lämnade parketten till hallen så snart ska Jimmy sätta igång med Hallen :O) Weei! Vi kommer få det så fint här hemma när allt är klart!!!

Så här ska det se ut :D

En härlig dag!


Hade sovmorgon, gick upp vid 9.20 tiden. Fast jag och Tyson låg och gosade ett tag innan vi gick ut på en kort promenad i solskenet. Inte ens Tyson ville gå in, men jag var tvungen för att jag skulle fixa iordning lite grejer innan jag skulle till jobbet. La bla. in en ny Mary kay order hihi. Så snart kommer det enn nytt paket hihi. Hade som vanligt en bra dag på jobbet och skötte mig med mina cb soppor fast vattnet vart det sämre med.. När jag inte tränar får jag i mig ca 1 liter bara :s Borde få i mig 4a :s. Aja, ska träna imorrn igen så då blir det bättre med det igen :) Blev bjuden på födelsedags fika av Kim idag.. Kul å gå på fika när man inte ska äta :S Sen hade Jimmys mamma middag hemma men då krockar ju de å hur kul e en middag utan att äta. Ne, skippar nog de tyvärr.

Trött och hungrig!

Idag gick det huur bra som helst... tills jag var på väg hem från jobbet. Då kände jag att det var super jobbigt. Började tänka på mat och magen kurra och livet kändes allmänt jobbigt :O( Men jag är nöjd med min insatts på gymmet i dag iaf! Imorrn blir det sovmorgon! Känner att jag behöver det!

Redo för dagens äventyr


Gymmat


Hade som sagt lite halv ångest över träningen.. MEN jag tog mig upp ur sängen fast det var svårt ska jag tala om! Ville helst ligga kvar och stänga ögonen igen. Men Nej!! Nu har jag tagit tag i detta och ska banne mig inte svika mig själv igen. Å inte Hanne och linda heller för den delen! Det vart iaf 30 min på crossen först. Fat burner: 10 min på 6an. 5 min på 10an, 5 min på 6an och sista 10 min på 10an å det var jobbigt men jag hade peppande musik i öronen så det gick. :) Sen körde jag mage och lite armar :O)

Första dagen snart över..

Första dagen har gått ovanligt bra men det kanske är för att jag är galet taggad hihi. Har väl fått stå ut med lite skallebank och så, men jag är alltid pigg på nå vis när jag går på CB. Man känne sig inte så där svullen efter maten MEN det jobbigate är nog att få i sig såna mängder med vatten. Det går bara inte. Jag dricker så mycket det bara går.. Sen får det vara bra! Imorrn blir det träning! Måste erkänna att det är lite ångest laddat med träningen fortfarande. MEN de skiter vi i å bara går! Nu börjar sänger ropa efter mig därinne så det börjar bli dax att förbereda sig för att sova. Natti

Ren kur!

Pallar inte! Fom idag blir det ren kur med CB igen så jag blir av med socker beroendet och går ner i vikt så är det minst 2 dagars träning/ vecka fortfarande. Hanne är med mig!?! Nu kör vi bruden! Förra sommaren var sista fetto sommaren gumman!!!!!! *VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL*

Du ska dit igen gumman!!! Kämpa nu för fan! 3 veckor!!!!!!!

Dit ska jag!!!

Fy fan Brudar (Räknar med dig på ett hörn Linda ;) nu KÖÖÖR VI SÅ DET RYKER!!!!

Sony Ericsson W995 pink

VILL HAAA!!!

Någon som vet vart man kan hitta den??


Bus Theodor

Theodor passade på att leka med tågbanan på PoP medan mamma letade vantar :) Det stod en liten tjej bredvid honom och när han skulle gå förbi så sa han så sött "ursäkta mig" hihi GULL UNGE!!!


Fina!

Tack bästaste Hanne!


Sexleksaker

För hundar???

 

Ska detta vara nödvändigt?? ICKE!!!


Vinter Tyson ;)

Några vinter kort har vi hunnit med och tagit idag, även fast det är så kallt ute.. Men "pippisarna" (fåglarna) Börjar ju vakna till liv igen. Då tyckrt Ty att det är kul att jaga dom. Fast han har ju så klart inte en chans ;)


Tomat och pastasoppa

Tomat- och pastasoppa

Ingredienser

4 port

2 dl pasta, t ex hjul eller snäckor
2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
smör
1 burk passerade eller krossade tomater, ca 400 g
4 dl vatten
2 1/2 Matlagningsgrädde 15%
2 grönsaksbuljongstärningar
1 dl färsk eller fryst basilika
1/4 krm cayennepeppar
ev salt

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Häll på tomater, vatten och grädde. Lägg i buljongtärningar och låt soppan koka några min. Grovhacka den färska basilikan. Lägg i den kokta pastan och smaksätt med basilika, cayennepeppar och ev. salt. Servera gärna soppan med en klick matlagningsyoghurt.

Super god, lätt lagad och nyttig soppa!

Hund toalett..

Ja, ni läste rätt.. (Klicka på bilden för att se/läsa mer)

Först tänkte jag.. "Fan va bra vintertid" efterssom vi inte kan vara ute med Ty och han ibland gör sina behöv innomhus som tex nattetid och så.. :S Men jag tror nog ändå inte på det!? Jamenar tänk om man skulle ha en sån.. Ty skulle ju aldrg behöva gå ut och kissa.. Han skulle ju sluta säga till när han behövde ut?! Vist, att ha den vintertid.. Men jag tror att man blir skit lat själv merd?! Familjen sitter å tittar film.. Hunden säger till att han är nödig och familjen sitter kvar för han har ju ändå en toalett..?. Naaa!!! Det går fet bort!

Mjukstart 2

Haha, denna vecka blir mjukstart hela veckan! Tar inte ut moig till 110 % utan kanske bara till typ 60? hehe. Idag var det 30 min rask primenad med lite uppförsbackar och dom sista min jobbade/sprang jag :) Sen vart det lite armar och axlar. Magen fick vila idag för den känns faktist lite från gårdagens träning :)

Mjukstart!

Första dagen på gymmet sen december. Det vart 30m min rask promenad på bandet och sedan ben och mage. Skönt att äntligen fått det gjort! Nu blir det stenhård mjukstart veckan ut! Komigen nu Linda och Hanne! Nu kör vi!

Lips och utekväll

Lips sjungande Jag (för första gången i mitt liv), Jimmy och Hanne.

 

Sen vart det skaka rumpan på MP =P

 

 


Dixie söker nytt hem omgående

Finns det någon därute som kan tänkas ta hand om Dixie?

Rottis hona blir 5år gammal nu i vår.

 

Hennes familj måste tyvärr lämna bort henne pga allergi så fort som möjligt.

Hör av dig!


VRÅÅÅÅÅÅÅL!

Tack Linda! nu jävlar kör vi!

Nu börjar den stenhårda resan i kampen mot övervikten!
Vilka är med mig?

Hanne och Linda!
någon mer?

RSS 2.0