Morgonmysbus

 

 


Julmys?!

Nu är fösntern julmys pyntade då för att försöka få lite julkänsla?

Inga blommor har vi heller haha, ser lite kalt ut just nu för jag fick spader på blommorna att dom aldrig kunde hålla sig fina så jag fick ett ryck och kastade alla blommor i veckan.. Får ta och inhandla några nya tror jag hehe


"Tvspelsnördarna"

Har monterat ner tvn från sovrummet och sitter med varsin tv och varsitt xbox.. suck?!


Tiden bara går och går

Det vart ingen ute kväll igår. Jag var så trött och jag har känt att det varit något på G i kroppen och mycket riktigt så fick jag ont i halsen. Jag satt uppe och tittade på film i sovrummet medans grabbarna satt med sina x boxar. Iag har jag fixat med julpynt i fönstern men det känns helt fel för jag har 0 julkänsla som vanligt. Jag skulle vilja skippa julen och åka till värmen istället!

Trött som ett as

Som sagt det vart en tidig morgom med träning.. det var super skönt men nu känner jag att jag snart inte kan hålla ögonen öppna.. Grabbarna sitter (helt sjukt, tro det eller ej) Med varsin stor platt tv med varsitt Xbox i vardagsrummet. Tog kort på dom för en stund sen.. Tänkte lägga upp dom sen så ni får se hahaha. Jag la mig i sängen med datan å snackar lite msn innan jag ska sova.. Ska ju upp å jobba imorrn. Hanne tyckte jag skulle med ut imorrn kväll. Som det känns just nu lockar det inte ett dugg, men kanske imorrn, vi får se.

Upp å hoppa lilla loppa

Imorse vart det uppstigning kl 6.45 för kl 7.15 gick gånggången till 30 min spinning och sedan 30 min core. Dessa pass gillar jag inte. Tycker mer om 45 min passen på spinningen där dom får göra sin egen koreografi med sin egen musik. Dessa färdig koreografierade passen suger på sats! coren var sådär.. Rätt tråkig musik på båda passen med. Efter spinning och core avslutade jag med att jogga uppe på bandet 15 min. Sen var det dax att gå hem och duscha, fixa hår och sätta på sig ett face :O) Nu har jag varit ute på en 30 min promenad med Ty och det är fortfarande tid kvar innan jag ska åka till jobbet. Även om det är super skönt att gå upp och träna tidigt så känner jag redan nu att jag kommer vara AS trött ikväll... Ska jobba till typ 18.30.. Se ya

Klick lek på fb

Haha, tro det eller ej, men det är rätt skojjsigt med alla spel på fejjan! Iaf när man vill att tiden ska gå lite fortare ;)

tatto

Mutlu, Ornamental heter de teckensnittet jag vill skriva "Mamma" i..
Hade tänkt att skriva "Tyson" i samma, men gillade de inte!

Dagmatte söks i Jakobsberg

Behöver en dagmatte/husse till Tyson i Jakobsberg

Hej jag heter Jessica och har en liten PK (Prazsky krysarik) hane som heter Tyson och är 1,5 år. Jag är egen företagare och jobbar i Zinkensdamm. Det har hittills fungerat bra att Tyson följt med mig till jobbet eller fått vara hemma tills min sambo Jimmy kommer hem. Men nu börjar företaget växa mer och mer och jag skulle behöva en dagmatte/husse till Tyson. Det kan till att börja med handla om nån/ några dagar i veckan som längst mellan 9- 17. Det skulle vara bra om du har möjlighet att lämna Tyson när det är dags att få gå hem.

Tyson är en mini vovve som alltid är glad, älskar människor, barn och andra hundar. Väldigt lätt att ha att göra med. Han skulle vilja ha någon som tycker om hundar så klart, som gillar att gå på promenader, busa och klia magen. Viktigt är en lugn och trygg person och miljö.

Hör av dig om du är intresserad

Varför ser bloggen så konstig ut?

Alla bilder är borta jue!?

E de min data som e skum eller ser ni inte några bilder heller?

Hope, believe

 

Har suttit och pratat ut om allt och nu känner jag att jag har fått upp hoppet att börja tro på oss igen!


Så less!

Är just nu så less på ALLT!

Just nu känns det bara blä! Mina hjärtrusningar är tillbaka å snart är ångest attackerna tillbaka igen. Jag vill inte ha det så här! Varför kan jag inte bara få vara lycklig? Se in i en framtid som jag känner att jag vill till..

Det är bara för mycket nu!

ont men lite bättre idag

Jag och Louise var ut till outlet idag och gick omkring. Det var inte så skönt med tanke på träningsvärken som fortfarande är AJAJ! hehe, Men måste erkänna att det känns lite bättre efter att vi vart ut :O) Fyndade inget på outlet, orkade egentlgen inte med att ta av allt å prova nåt, man kan ju faktist fynda där om man tar sig tid och har lite ork. Vi gick istället till till bla. Computer city och köpte patroner till skriaren och en förlängningssladd till jobbet. Gick till hemtex och köpte en liten pressent till den sötaste mamman i världen! <3 Men kan ju inte skriva vad efterssom hon läser bloggen ;O) Sen var vi till platagen och köpte ljus och en vas som jag använder som ljuslykta. Var in en sväng till Rusta och hittade lite små saket också. (Mamma se vad jag hittade på Rusta... Tupla. Det påminner mig om när vi var i finland när vi var små hihi)

 





En liten sneak peek på salongen. Sorry för dåliga bilden med det var så mörkt å dom är tagna med mobilden. Det är ju fortfarande lite småsaker som ska fixas så det är inte klart än.

Sjukt trött och kan knappt gå..

Sovit knappt nogonting i natt pga att jag haft så ont i min kropp efter ett body pump pass i går kväll hahahhaa. Kan inte gå normalt idag haha. + att jag varit nervös inför cellprovet som jag kommer få vara nervös för minst 3-4 veckor till. Det käns lite sådär! Skulle bara in en snabbis å skriva av mig, nu ska jag till jobbet. Har en kund å sen ska jag vänta på Hasse som ska komma kl 17 å hjälpa oss få fint i slongen. Bilder kommer sen.

nervös

Ska ta cellprov imorgon... Tänk om...


Avklarat.. (Fre 9.30)

 

Usch, nu ska man vänta på eventuellt svar i en månad.. Hopas det inte kommer något!


Va e detta för vecka?

Har haft sååå lugnt nu i 2 veckor på jobbet så att ma blir stressad över att det är så lugnt å denna veckan såg mycket bättre ut i början på veckan. Jag har haft 7 avbokningar/ ombokningar bara denna veckan :( Trist! Men, va ska man göra? Det är bara att le å se glad ut fast att det är svårt att hålla upp mungiporna just nu :(

Mums!

Lipton green tea, en hårdbröd macka med skinka och groddar på :O)


suck!

Imorse fick jag en avboknng på jobbet så jag kommer ha 1,5 timmes hål mitt i allt. Min tidiga kund kunde inte komma senare och min sena kund kan inte komma tidigare.. Så, jag får väl gå och uträtta lite på stan och städa på salongen.

Skulle stressat mig färdig nu efter trningen för att träffa en tjej som skulle hälsa på och kanske bli Ty´s dagmatte men icke. Hon ringde precis och sa att on fått förhinder. SUCK!

Fick tips om en redovisningsbyrå av grannen men hon ska ha 1500kr/ månad för att ta hand om min bokföring och det betalar jag inte! Bokade en tid men ska boka av den för det är ingen ide när det vart så dyrt.



Träning

Idag vart det först 25 min på crosstrainern. (Fat burner. på 6an 10 min. 8an 10 min och 10an 5 min) Sedan ställde jag mig på bandet och sprang och gick om vartannat i 25 min. sen vart det lite mage, ben och armar. Har just hällt i mig en CB och kommit ur duschen.


Gå in i väggen

Är en ganska bra förklaring till hur jag känner just nu. Jag vet snart inte var jag ska ta vägen. Jag behöver fixa några saker i mitt liv så att bitarna kan ramla på plats. För fortsätter jag så här vet ja att jag hamnar i den där väggen igen. Det vill jag inte! Hur kan hon gå in i väggen så lite som hon jobbar undrar ni kanske men usch det finns så mycket runt om som ska klaffa just för att jag ska kunna jobba mer. Det är främst 3 saker som måste fixas inom kort, det är dagmatte till Tyson. Hitta någon som kan fixa min bokföring och skaffa ett sånt godkänt kassa system. Just nu ger skatteverket mig sån ångest och mina ångest attacker kommer tätare och tätare nu igen. Dom hade nästan försvunnit helt tyckte jag men nu börjas det igen..

 

Jag brukar alltid säga att det löser sig alltid på något sätt och det gör det ju verkligen men måste man varje gång gå igenom all denna ångest och nästan bl sjuk innan allt ska lösa sig?

 

Allt löser sig!?


hihi


Då var även fredagen slut..

Det har varit en ganska så bra dag idag måste jag säga. Var ju och hälsade på mitt gamla dagis jobb i Nynäs i förmiddags. Det var roligt att se alla igen, Men mycket har hänt där. Inga av barnen jag hade var kvar :O( Men men, det är bara att inse att man åldras å tiden går fort hehe Avdelningarna är inte som förr, personalen hade roterat och jag saknade en massa gamla ansikten. Promenerade från dagis och mötte några belanta ansikten. (Hugo, Frida och en pappa) Men Jag kände ju inte igen dom förns det var försent att säga något såklart. Stora hade dom blivit mina gullungar! <3 Sussie, saknade dig idag! Varför skulle Rasse fylla år just idag ;O) Har faktist tränat på crosstrainern idag som jag lovade mig själv igår. Det tog emot ganska så mycket efter maten men jag hade inget att göra å kände att jag skulle somna om jag satte mig framför tvn hehe. Så det vart 40 min på crossen idag =)

Oj oj, måste sticka å titta Idol! Jag tror Eddie åker ikväll!

Vad tror du?

23.17
Jag hade rätt! Förstod nästan det.

Nu är det dax för sängen
Två utslagna killar


;O) Godnatt

Äventyr

Idag har jag och Ty varit på äventyr. Vi har varit i Nynäshamn och hälsat på världens bästa Sandskogens förskola.


Måste oxå passa på att visa mina nya fula skor haha

Dom är fula men ruskit sköna!

Grattis Hasse

Grattis på din dag Hasse!


Vart tog tiden vägen?

Idag har jag haft fullt upp. Jag började min dag med 1 timme på gymmet. Det vart mest kondition idag, 20 min på crosstrainern och sen mage och sen sprang jag 10 min på bandet fick det vara bra. Kände att jag inte hade tid för mer då jag hade endel att stå i å ändå hann jag inte med allt jag skulle göra.. Men det finns en dag imorgon med. Undrar om jag ska ta å ställa mig på mammas crosstrainer imorgon bitti innan jag åker till Nynäs?! Visseligen ska jag åka ganska tidigt.. hmm jag får se hur jag gör. Jag SKA ställa mig. Det har jag bestämt mig för men när imorgon får vi se. :O) Skulle så gärna vilja få med mig min kära mamma till gymmet så hon också får prova på den träningsformen, det är trotts allt ganska kul när man väl kommit igång. Åh, suck! Kom just på att jag fortfarande inte bokat någon tid för den där gratis PT timmen.. Aja.. det kommer. Nu ska jag hoppa i säng om jag överhuvetaget ska komma upp i bra tid imorrn. Godnatt!

Grattis

Grattis på födelsedagen Linda!

Att göra lista

  1. Träna
  2. Packa
  3. Köpa mat till Tyson
  4. Leta skylt till gatupratare
  5. Städa salongen
  6. Biip *hemlis*
  7. Biip *hemlis*
  8. Biip *hemlis*
  9. Ringa "tipsad" revisor
  10. Gratta Linda
  11. Åka hem till mamma

Nya fina naglar :O)

Kom och fixa naglarna på Nailfashion i Zinkensdamm

Ringvägen 8, 0739361522


Det vart uppstigning tidigt idag..

Jag har både mån och tisadag sovit ganska länge på morgonen och struntat i träningen. Jag känner att jag är sååå dålig! MEN imorse väckte Ty mig 7.15 å var nödig, så det var bara att gå upp och ut och gå en snabbis. Å istället för att gå lägga mig igen så kände jag mig ganska pigg så jag bestämde mig för att gå till gymmet nu när jag ändå var igång. Det är faktist så jag borde göra! Gå upp tidigare å sticka till gymmet. jag är på något sätt mycket piggare den tiden och vill och orkar mer på gymmet än när jag får sova länge och vaknar, så har jag inte alls någon lust att ta mig till gymmet för då e jag trött och skiter i de. Det vart iaf 2 timmar på gymmet idag :) Duktiga jag! ;) haha

Lite bilder från dagens promenad

Det vart en 45 min promenad tidigare idag.. Passade på att ta några bilder.


Helgen

I Lördags morse gick bilen till Avesta. Det var väl ca 4 år sen jag var där sist så det var verkligen på tiden :O) Linda kom och hämtade mig vid 9 tiden och när vi kom fram var Klas och Leona hemma. Vi gick husesyn och hann känna att det var väldigt kallt i deras hus. Klas fixade lite värme och vi satte oss som 2 isbitar med fötterna på elementet och huttrade. Efter ett tag kom Anna hem med Lovisa och undrade varför elementet var framme. För vi fryser skrattade vi hehe. Så var det dax att dra iväg på spök/ pirat kalas som Leona var bjuden på. Det bjöds på fika och sen hjälpte vi till med disken. Måste säga att det var ett väldigt lugnt kalas! Vi räknade till 15 ungar och det lät som det var 4 hehe helt otroligt! Sen åkte vi hem och alla var hungriga. Linda förselog fest mat? Å Anna tyckte Tacos. SÅ vi åkte å handlade å käka Tacos. Mums! Sen satt vi å titta tv. Klas kompis Makke  kom förbi och dom gick senare ut på krogen en sväng medans vi tjejer satt kvar i soffan å tittade på gamla avsnitt av Room sevice. Sen vart det sängen sent. Vaknade vid 10 tiden på söndagsmorgonen och kom upp till ett dukat frukostbord. Men jag hade redan druckit min CB så jag fick snällt titta på :P Så fastnade vi i soffan tills det var dax att äta mat och det vart Taco rester. Mums igen hehe. Anna hade bakat en kladdkaka medan vi fixade med maten så den mumsade vi på till efterrätt. Sen vart det dax att åka hem igen.

Borta bra men hemma bäst!
Tack för en trevlig helg! <3

Nailfashions hemsida!

Nailfashion har skaffat en hemsida som fortfararnde är under uppbyggnad men gå gärna in och kika :O)

http://www.nailfashionstockholm.se/

Det är inte bara jag som...

... inte gillar skitvädret!

Man får dra ut Ty.. På vägen hem går det bättre :O)

Sktvädret gör mig..

SEG!
Jag sover länge på morgonen och vill inte göra någonting helst, bara dra täcket över huvudet å se på nån bra film eller nåt. MEN jag har en kropp jag inte kan svika och ett jobb att sköta. Visseligen är det väldigt lugnt på jobbet just nu men jag har ju ändå lite att göra.

Så här der det ut när man tittar ut från gymmet, man ser ju då inte det där hemska hemska snöblandat regn skiten som kommer ner men ni ser ju.. grått grått grått, mörkt å kallt!

Jag hade verrkligen INGEN lust att ta mig till gymmet idag men jag hade bestämt att idag ska jag ha sovmorgon och sen ska jag ta mig till gymmet. Jag tog mig dit och väl där brukar jag köra gärnet men jag kom lixom aldrig igång. Vi var kanske högst 10 pers på gymmet så jag kunde verkligen kört stenhårt men nej. Det gick bara inte. Aja, jag tog mig iaf dit. Nu har jag precis tagit en lång dusch och fått på mig lite kläder å nu ska jag bara göra ingenting tills det är dax att ta sig till jobbet en snabbis...

Usch vilken skit dag!

Är vintern här?

Jag var nyss ut med Ty och de snöa.. HUA! Usch vill inte!

AIK tog guldet

Egentligen bryr jag mig väl inte jätte mycket men lite kul är det ändå ;O) Jag tittade inte men jag hörde destå mer. Har nog aldrig hört jimmy skrika så mycket hehe

 

Jag ska väl ta å gå lägga mig nu. ingen ide att sitta uppe och vänta på Jimmy iaf. Han är ute och firar guldet med polarna :O) Hoppas dom har skojjsigt! Lite orolig e man väl nånstans att dom ska hamna i bråk eller så :S men jag hoppas att dom växt upp såpass att dom inte går så långt! Natti

 


Usch fy å blä

Vilket hunör jag har varit på denna helgen. Det har verkligen varit piss. Sur och grinig och irriterad på ALLT. Stackars Jimmy haha, Fast jag måste säga att han inte är särskillt smidig! Han gör det ju inte precis bättre genom att bråka och vara tjurig tillbaka..

Jaja, i fredags var jag hem till min Hanne. Vi tittade idol, drack vatten och dippade morot och gurkstavar MUMS! Nyttigt å bra.. fast jag ska inte säga vad vi åt till middag det var inte lika nyttigt haha ;) Mitt i idol tar jag fram en lite pressent till Hanne som betyder ganska så mycket för mig.. Jag hade varit och köpt ett bryt hjärta. Ni vet ett sånt best friend hjärta man hade när man var liten ;) Jimmy tyckte det var lite 14is men vafan det drar ju ner min ålder på en ganska bra nivå dårå ;) Jag ville visa Hannisen hur mycke hon betyder. Å detta symboliserar min kärlek till henne. Så de så! Love you sis!

Igår var jag till gymmet på fm och fränade 1,5 timme. Det vart 3 dagars träning för mig denna veckan. hade egentligen tänkt attjag skulle ta mig till gymmet idag med men jag körde att ganska hårt axel och rygg pass idår så jag jag har rätt ont i kroppen idag så idag blir det vila! Efter träningen gick jag och solade. Ganska skönt faktist, det var längesen nu! Har ju kört mycket Tancan nu på sista tiden. Borde sola idag igen för att få lie färg men jag vet inte om dom har öppet :s Senare på kvällen vart det film. Vi såg I love you man å den var riktit bra faktist! Se den! Rolig för både killar och tjejer!

Idag har jag sovit jätte länge å känner mig alldeles yr.. Ska bara ta det lugnt idag! Kanske sätter på en film sen. Jimmy ska ju se GULD till AIK kl 15. Vet inte om jag ska titta på de. Hade vari roligare å sett irl iså fall.. men men.. Hoppas AIK vinner!

RSS 2.0