Tips

Ni som gillar att vara ute och gå/ springa, ladda ner Runkeeper på din telefon!



As bra! Ska fortsätta använda den i stället för stegräknaren i fortsättningen!


Det var inte världens snabbaste promenad men det berodde på att jag hade sällskap av Jimmy och Putte och lilla söta Isabella. Vi var i stallet å matade hästarna å lekta i en park å lite så. Därav den ur braiga tiden haha ;P

God

Första lunken tänkte jag.. aja, den funkar.. men efter några klunkar vart den faktiskt god :)

Innehållet för en burk är:
  • 135 kcl
  • 25 gram protein
  • 5 gram kolhydrater
  • 2,5 gram fett
Ett himlans gott mellanmål måste jag säga! Där hittade du något bra Emma- Lee! Fattar inte varför allt man ska äta för att äta bra är så... äckligt?!

Steka ägg

Utan olja. Så blir resultatet.. :/

Ajjabajja!


Mötte upp Hanne, Emma- Lee med syster för vi skulle på tjejkväll på Fitness lifestyle butiken idag
Detta linne fick följa med hem


Sen beställde jag detta



Det är kul att ha snygga träningskläder det känns ännu mer motiverande att gå å träna då :)


Fick lite ajjabajor av Emma- Lee som att jag inte får äta potatisen på kvällen och ingen olja när jag steker hehe.. Så nu jäklar ska jag neråt på vågen!!! Längtar redan efter morgondagens mag och rump pass på gymmet! Fast jag måste jobba lite först :)





Helt ok!

Näringsvärdesdeklaration Per 100 ml Per 250 ml Energivärde kJ/kcal 242/57 605/135 Protein 10g 25g Kolhydrat 2g 5g Fett 1g 2,5g

Helt ok! Den är inte riktigt lika god som dom som finns på gymmet.


Äntligen!

Kom mina beställda protein drycker.. Precis lagom för om 20 min är det meningen att jag ska ta den hihi

 

Har varit på gymmet idag och kört ett tungt ben pass och 30 min på crosstrainern.

 

Ben press ett ben

Benpress

Vader i benpress

Sittande vadpress

Tåhävningar

Legextention ss med legextention ett ben

Seated leg curl

Hip abduction

Hip adduction

Knäböj

Djupa utfall

 

Så såg det tu idag, På crosstrainern blev det intervaller 20 min 10/15 och dom sista 10 min 15/20. Svettigt värre hihi

 

Har varit och handlat IGEN. Det är DYRT så in i helvete att gå på diet! Har fyllt en hylla eller typ  halva kylen och frysen. Jimmy kommer ju inte få plats med sin fredags handling i kväll hehe.

Nu en snabb dusch- Sen ska jag testa den första low carb protein shakeen :)

Uppdaterar om smaken


Faaaaan!

Fan va jag hatar det här! Jag är heeelt säker på att jag la pengar för 2 månadshyror på salongen igår. Å nu säger han att det saknas 2000kr. Omöjligt! Jag är super säker på att det var hela beloppet. Å inga bevis har man heller. Antar att det bara är att ta från sina privata pengar och betala igen...? Jävla skiiit!

Middag


Härligt pass!

Idag på gymmet gick det skit bra! Tog i som bara den tyckte jag hehe. Lite mycket folk bara.. meeen man kan inte alltid får som man vill ;P Det var dax för bröst och rygg pass idag:

Cable rodd
Latsdrag
Bröst fly
Ryggfly
Bröst hantelpress
Flys
Enhandshantelrodd
Ryggresningar
Smitt rodd
Chins
W-drag
Pullover

Sen vart det ett gansaka hårt intervallpass på crosstrainerm 30 min. Svetten rann HÄRLIGT hihi

Beställt

Hoppas dom smakar lika gott som dom vanilj vi har på gymmet! :/


hmm

Var ut å joggade när jag kom hem idag med å tänkte kolla om det visade samma på stegräknaren idag. Å det gjorde det nästan.. 3,12 km på 32 min. Men om jag mäter ut streckan på jogg.se så visar den att det är 4,70km... Vafan ska man lita på????


Jamenar det är ju betydligt bättre att springa nästan 5 km på 32 min än bara ynka 3!!!

Frukost- träning- lunch

Dagens frukost då...

 

Sen vart det armar och axlar på gymmet:

Bicepscurls

Axelfly

Overheadpress

Bamsecurls

Triceps rep puchdown

Upprätt rodd

Liggande triceps takpressar

Dips

V- triceps extention

 

Nu har jag precis satt mig ner efter en dusch och skalning av räkor och stekning av broccoli för lite lunch.

 

 


Jogging

Jag blir lite fundersam! Tycker att jag springer så kort på så lång tid med stegräknaren :( Fattar inte hur jag ska kunna ta det där vår ruset på 5km på under 35 när jag springer 3 på 33 min.. Fan fan fan! Tyckte ändå jag hade bra fart å sprang nästan hela tiden idag å tyckte att det kändes som att jag sprang på en bra tid men icke! det vart bara 3,16 km på 33 min. SKIT!

SKIT SYSTEM!!!

Fan då! Har suttit sen kl 8 imorse och väntat på att dom ska ringa upp från sjukhuset. Dom har ju en telefonsvarare där man får prata in sitt telefon nr å så ska dom ringa upp i mitt fall var det 9.15 dom skulle ringa. Sitter här med träningskläder å väntar på att få gå ut å springa men kl är nu 11.30 å dom har fortfarande inte ringt. SKIT SYSTEM!!!! Jag ska snart äta lunch å sen ska jag ta mig till min revisor för fix med deklarationen som ska vara inne i närsta vecka. SUCK!!!


Uppdatering

Kl 17.15 ringde telefonen och det var nån som undarade om jag hade ringt någon sjukvård idag. Det hade tydligen fattats en siffra i telefonnummret så hon hade suttit å ringt 1..2..3 osv för att komma fram till mig. DET tycker jag var jävligt ambitiös!

Veckan..

Då var det ny vecka och det är redan tisdag. Lika bra att försöka sig på att planera veckas träning:

Måndag: 90 min promenad FM. 80min promenad EM
Tisdag: 30- 60 min förbränning
Onsdag: Armar, axlar + 30- 60 min förbränning
Torsdag: Bröst och rygg + 30- 60 min förbränning
Fredag: Mage och Rumpa + 30- 60 min förbränning
Lördag: Ben + 30- 60 min förbränning
Söndag: 30- 60 min förbränning


Å så var det ju dax att starta igång med Dieten idag. Har startat dagen med havregrynsgröten med linfröna i redan å håller på att käka upp äggvitorna.. Havregrynsgröt hör ju inte till favoriterna men det gick ner med lite rysningar haha. Äggvitor är inte så enkelt att få i sig i dom mängderna! Känner att detta kommer bli tufft, å då har jag inte ens fått i mig frukosten hahahahahaha Men inget gnäll sen på stranden ;) Dieten kommer jag försöka köra en månad med ett hopp helgen v 19 då jag ska på inflyttningsfest :)

Påskhelgen

Har varit fantastisk! Så underbart väder och trevligt sällskap. Träningen vart det värre med :/

Måndag: Vilodag
Tisdag: Armar, axlar och lite mage + 22 min jogging på bandet + 31 min jogging på kvällen
Onsdag: Bröst och rygg + 30 min på crosstrainern + 45 min promenad på kvällen
Torsdag: Ben + 33 min jogging ute
Fredag: 90 min rumpa och mage
Lördag:
Söndag:

Som ni ser vart det inte som planerat i helgen då jag övningskörde till dalarna för att min mamma skulle titta på hundar på några kennlar där uppe. Så jag har alltså suttit iprincip i en bil hela helgen :/ Men jag har hunnit med att fira min och Jimmys 5års dag, vi har varit på SPA och myst. Jag har fått fylla på dosen av att gosa vovve både stora å små. Jag har kört bil å träffat bästaste Maria (som fyllde 30 i lördags, GRATTIS ♥) och Robert och deras alla djuren. Jag har hunnit med påskmiddag hos faster å hela tjocka släkten å så har jag faktist hunnit med att njuta lite av det underbara vädret också :)




Önskar att detta underbara väder aldrig ska ta slut!!!

Rumpa och mage

Det var ju såklart massa folk på gymmet å jag tror faktist dom hade öppet som en vanlig fredag idag. Jag trodde ju att dom öppnade kl 10 som på en lördag. Du hade jag inte behövt ligga och vrida och vända till kl vart lagom för att gå upp. Men men.. Vilkt och mått är uppdaterade i Fitnessbloggen för er som är intresserade å här kommer dagens rump och magpass

Benpendlingar med vikt
Utfall
Deadlift
Donkeykick
Höftlyft
Benlyft
Bensparkar
Froggy
Bollintag med sumobenböj
Bollintag
Boll isd/sid
Rumplyft
Lutande situps
Planka
Planka med benlyft

Tycker det är svårt med vad man ska göra när man tränar rumpa men jag laddade ner en app på telefonen och fick lite tips.. Men det känns inte som att det tog så mycket. Vi får väl se om någon dag vad rumpan säger :)


Ät ägg i påsk

 

(iform)



5år

Idag firar jag och Jimmy 5år

Älskar dig Jimmy!

Torsdag- ben

Idag vart det ett ganska tungt benpass. Kändes som att jag orkade hur mycket som helst idag :)


(Nya sommar träningsbrallor)

Benpress ett ben
Benpress smala ss med benpress vanliga
Vader i benpress ss tåhävningar
Legextention ett ben ss legextention vanliga
Seated leg curl
Hip abduction ss hip adduction
Sittande vadpress
Djupa utfall
Knäböj

Nu ska jag hoppa i en dusch å sen till jobbet på möte för att sen åka hem å ut på en joggingtur i det fina vädret. Ha en skit bra dag!

Riktigt bra låt!

Var inne hos Emma- Lee å kikade å hittade detta inlägg



Den känsloladdade debutsingeln från amerikanska Chris Medina som är aktuell i senaste upplagan av American Idol. Låten är tillägnad Chris Medinas älskade flickvän Juliana Ramos som var med om en hemsk bilolycka vilket i sin tur ledde till att hon fick allvarliga hjärnskador och blev handikappad.

Kvällspromenad med <3

Idag har det varit en skit bra dag! Först gymmet imorse å så in å jobba. När jag var på väg hem frågade jag Jimmy om han ville med ut en sväng men tänkte att jag nog skulle få ta en joggingtur själv men han gick med på en promenad utan att tveka hihi. Så det fick bli en ganska lugn promenad på 45 min, 4.15 km. Bättre än inget!

Imorgon bitti blir det först ben på gymmet å så ska jag in på möte på jobbet en sväng för att sen ta mig hem å köra förbränning av något slag. Har dock inte bestämt vad då jag få se vad det blir för väder.

Nu en snabb dusch å sen lägga sig i sängen å glo på tv :O)

Stalker!?

Trodde typ att det var jag som var knäpp eller nåt men det verkar inte så ändå haha. Nästan varje dag på gymmet är det en kille där å det har känts lite som att han följer efter mig.. Men så har jag bara skjutit undan den tanken å kört på mitt å struntat i honom. Men idag hade han en polare med sig å jag tränade på ett annat ställe. Så fick han syn på mig å vips så lämnade han sin polare å började hänga efter mig.. Vad e grejjen lixom!? Inte vet väl jag, han kanske inte kom med kompisen utan hade sin egen runda på gymmet men lite mysko är det allt haha.. Det är väl bara att fortsätta ignorera honom så kanske han tröttnar tillslut haha

Idag vart det Bröst och rygg
Latsdrag
Cable rodd
W-drag
Bröst fly
Ryggfly
Brösthantelpress
Ryggresningar
Smittrodd
Flys

Sen vart det 30 min på crosstrainern- Fett förbrännings programmet på nivå 15.
Svettigt! :O)




Rekord!!!

Tjohooooooo!!!

Jag har sprungit 5 km på 31 min!! Visseligen på bandet men iaf.. Tror mitt rekord var på 32 min sist om jag inte mins fel hihi. Jag klev åt sidan några ggr för att ta lugna andningen men det känns så jäla bra när man inte håller på att dö när man springer. Dom 3 första km är rätt enkla måste jag säga.. Det tar ca- 20 min att springa 3 km nu å sen böjar det gå tröögare. Jag hatar när jag tittar ner på hur långt jag sprungit för när jag ser att det är 2 km kvar så kroppen alldeles tung. Skönare att springa ute då har man inget å titta på förutom stegräknaren då men den pallar jag inte att gräva fram haha

Nu känner jag mig ganska nöjd med dagen iaf :)

Vitt köpksbord

Vil haaaaaaaa!! Letar å letar efter ett typ sånt här bord.

Med ganska breda ben och helt fyrkantigt ska det vara, precis som detta men med plats för 4a stolar istället för 6. Åh!! Jag har hittat värsta fina bordet (som jag inte vet om det finns kvar) Men det kostar 4500 å det är mycket pengar känner jag. Då lägger jag hellre dom pengarna på ny tvättmaskin för den vi har nu känns som den kommer pajja vilken dag som helst gaaah!

Nån som sett ett sånt bord???

Lilla klockan

Jimmy köpte en liten klocka för ett tag sen.. Nu siter den uppe..

Fast jag vet inte.. Sitter den inte snett å lite för högt upp eller?

Hua!

Jag måste verkligen sola! Jag är ju fasen vitare än krita!

Måste köpa nya skor!

Eftersom att jag har börjat använda mina nya joggingskor ute får jag ju inte ha dom på gymmet så jag klev i mina gamla skor å det gick väl bra tyckte jag tills jag började springa på bandet. Inte konstigt att jag fått ont förut då skorna är as obekväma att springa i. Det måste inhandlas ett par nya skor som jag kan springa i även inomhus! Så det blev bara 20 min jogging istället för mina 30 min som jag planerat. Men förhoppningsvis kanske jag kommer hem innan det blir mörkt ikväll efter jobbet och då ska jag ta igen det isf! Så här såg mitt pass ut idag för er som är intresserade:

Armar, axlar och lite mage

Overhead press
Lateral raise
Liggande triceps press
Upprätt rodd
Bamse curls
Triceps rep pushdown
Biceps curls
Lutande situps
Plankan

Får nog ta en dag till med mage denna veckan för dom bygger ju som sagt om så det är lite kaos. Nä, nu ska jag hoppa i duschen å sen käka lite lunch.

Ha en bra dag i solen

Tips

Blomkålsris

Till alla er som inte äter pasta, ris eller potatis.

Man river blomkålen på det grövsta stoppar sedan i den rivna blomkålen i kokande vatten med salt i typ en halv minut. Klar att servera :O)

Det smakar inte blomkål å det är ett super bra alternativ :)
Det går även att frysa in för dom som gillar att ha färdiga matlådor i frysen.

Testa gärna å säg vad ni tycker :)

Brumm bruummm

har varit i Nynäs, Ösmo och Sorunda med den gröna faran och gjort vägarna osäkra i helgen haha

Tycker jag blir bättre å bättre på det här med växlingar och att titta i backspeglarna :) Har övat lite på motorvägen å så hihi. Men jag behöver lixom lite mer utmaning än vägarna därute nu känner jag! Kan det där nu! Förhoppningsvis kanske jag ska ut på en lång tripp i helgen men det är inte riktikt bestämt än men hoppas kan man väl alltid!?

 

Ni som nyligen tagit körkort.. Jag har en liten undran.. Det här med att man ska köra miljövänligt å så.. Min körskole lärare säger ju att man ska hoppa över växlar för att köra miljövänligt men då säger Hasse att man inte alltid ska det. Som tex när man ska upp i fart snabbt och så. Hur är det?! Ska man eller ska man inte hoppa över växlar om man vill komma upp i fart snabbt tex om man kommer från en utfart in på en 70 väg tex??


Vilse i sumpmarken

Jag gick på en lång promenad igår å testade lite nya vägar. Hittade en super fin väg att gå, helt underbar i det fina vädret!



Tittade på en karta å tyckte att det såg perfekt ut att gå runt hela sjön å det skulle bli en riktig lång promenad. Stigen blev smalarae och smalare och så vart det skog.. Lite lebbigt! inte en människa så långt ögat kunde nå å bara skog skog skog men jag gick gick på å tänkte att det här blir nog bra det. Plöttsligt försvann stigen å jag det var massa fällda träd som låg mitt i allt så jag tog en liten omväg runt allt och tyckte att stigen såg mer ut som en häst stig å mycket riktigt befann jag mig mitt i en häst hage. Jag hade ju sjön vid sidan av mig hela tiden men pga sumpmark så var jag tvungen att vika av och tillslut var jag vilse i sumpmarken. Lite halft panik slagen börjar jag springa för det var inte så jätte mysigt där mitt i skogen. Tillslut hittade jag tillbaka till den försvunna stigen och fick möte av en gammal äcklig gubbe. PANIK slagen sprang jag hem på den smala stigen å fick ont lite här å där då jag trampade snett mest hela tiden...

Hahaha, jaja.. man kanske inte ska ge sig ut på såna promenader själv men jag fick ju inget sällskap :(

Var ute å virrade i 2,5 timme och fick ihop till 1,1 mil :O)

Sommar?!

Klockan ringde 8.00 och jag drar upp rullgardinen å det är sooool! Går å kollar termomeretrn som visar 14,5 grader redan då blir det en super fin dag idag!

Har varit hemma hos min mamma under helgen och har därför inte haft tillgång till min våg men när jag ställde mig på vågen i morse stod den på samma som förra veckan. Vet att jag ju haft "ätdag" å ska väl inte sticka under stolen med att mamma lagar fantastiskt god mat som inte riktigt är för mig även om det oftast blir kött, fisk eller fågel och grönsaker men med en goood gräddig sås hahaha.. Aja, jag går iaf inte upp, det är väl viktigast. Men jag ser faktiskt fram emot att testa Emma- Lees diet efter påsk helgen för att se om det blir någon skillnad. För jag vill inte stå och väga på 70 strecket mer!

Så här såg förra veckans träning ut:
Måndag: 60 min promenad
Tisdag: FM 60 min promenad, Armar axlar och mage. EM 42 min promenad
Onsdag: Bröst och rygg, 32 min löpning
Torsdag: Ben
Fredag: Rask promenad 20 min
Lördag: Löpning 30 min
Söndag: Promenad med lite löpning 1,1 mil

Denna veckas planerade träning:
Måndag: Vilodag
Tisdag: Armar, axlar och mage + 30 min löpning
Onsdag: Rygg och bröst + 30 min löpning
Torsdag: Ben+ 60 min promenad
Fredag: 60 min FB
Lördag: 30-60 min FB
Söndag: 30-60 min FB

Nu får jag banne mig bli lite hård å visa att jag faktiskt KAN!

Torsdag = Ben

Det vart uppstigning 7.30 idag då jag har mycket att göra och för att jag skulle hinna med gymmet såklart ;) Det är skönt att vara på gymmet tidigt då det oftast är mer eller mindre tomt på folk. Men idag hade dom satt igång med att bygga om på gymmet vilket jag tycker är bra för att då får vi större men det var ju mindre bra att dom höll på precis där jag skulle vara just idag ;P Meen, jag fick ihop ett rätt bra ben pass ändå tycker jag?

Djupa utfall på bräda
Benpress ett ben
Benpress
Vader i benpress
Sittande vadpress
Tåhävningar
Legextention
Knäböj
Seated leg curl
Hip abduction
Hip adduction

Eller vad tycker ni?

Träning uppdaterad i Fitnessbloggen

Ja, idag orkar jag inte hålla på.. är ni intresserade av passen igår å idag så får ni kika in på Fitnessbloggen

...

Skit skit skit!!!

Om ni inte fattar så har jag en SKIT dag idag! Just nu sitter jag å trycker i mig frukosten å sen blir det en sväng till gymmet! Det blir bröst och rygg idag sen ut på promead/jogging. Känns lite bättre i halesn idag men jag tror inte jag är helt hundra än..

Igår gick jag till gymmet på em å det ångrar jag fortfarande. Det är ju alltid så mycket folk då å det är inge kul när allt man vill använda är upptaget å jag står inte å stressar på någon "är du klar snart" det gör jag bara inte! Man känner sig dessutom så jävla uttittad när man typ är det ända tjejen där.. Nä, blää! Bäst att sticka dit nu innan jag blir tokig!

Promenad

Har varit ute på en promenad i det mulna vädret. Det var skönt ändå! Det vart en timmes promenad 4,52km och 7538 steg enligt min stegräknare som jag inte vet om den är att lita på.. Jag har ju 2 å den ena har jag haft hittils då den jag hade idag inte har haft batterier i sig. Men nu hade jag ny inköpta batterier å det verkar som att dom visar lite olika. Jag tar säkert en tur ikväll också då ska jag ha båda med mig för å se :)
Det var ingen is kvar på vägarna nu.. bara nån strimma på ett ställe som inte stör joggningen så snart jag känner mig lite bättre i halsen ska jag ut å testa hihi

Kommer hem å ska förbereda lunchen å sliter ur fläskfilen ur plasten å VILKEN STANK! Ni vet ju att det kan lukta lite... avlopps? lukt om sånt som varit vakumförpackat men den här lukten var dubbelt så illa luktande. Kolla datumet å den hade gått ut den 8e.. Köpte den ju fan för någon dag sen bara.. SUCK! Det får bli grillad kyckling idag då tiden inte räcker till annat..

Bäst att sätta lite fart här då ;) Ha en bra dag!

hel slut!

Fattar inte varför jag är så förbannat trött!? Vist är jag inte helt 100 men kan det vara att vi ändrat om till sommar tid eller vad är det frågan om? Sjukligt trött å efter jobbet idag var jag helt energifattig.. Vi börjar få det så himla varmt på salongen. Både jag och Lucilla satt med kunder och folk som väntade så det vart super varmt på salongen. Det var knappt nå syre kvar när jag gick hem. Kände på vägen hem att jag måste ha luft. Så jag ringde hem och frågade om Jimmy ville göra mig sällskap å det ville han :) Jag lurade ut honom på en timmes promenad hihi. Underbart kvällsväder å varmt å skönt!

Påminn om att jag ALDRIG ska sluta att röra på mig om jag skulle få för mig det igen?!

Efter påsk

Blir det andra bullar!!!!

Då ska jag starta en 30 dagars diet som Emma- Lee ska fixa åt mig.
Det kommer bli HÅRT! Men fan va bra det kommer bli ;)

Spännande!!

Spa Relax i påsk

Jag och Jimmy har bokat in oss på Spaparadisets privat relax i påsk helgen. Det ska bli as nice! Vi firar ju nämligen 5 år då med ♥ Så Det ska bli extra mysigt tycker jag!


Klicka på översta bilden för att komma till Spa paradisets hemsida.

Körlektion 14

Jag trodde att dagens lektion skulle sluta i katastrof efterssom min dag börjat så bra redan.. Men det gick rätt bra ändå. Några små fel med växlingen och så måste jag lära mig att titta mer i backspeglarna när jag ska bromsa in, svänga, och efter att jag kört ut från en utfart. Sen åter igen måste jag köra högertrafik!! Jag vill gena på vänstersida när jag svänger å det får man ju så klart inte! Jag hoppas att jag ska till mamma i helgen å köra mera. Sen skulle jag verkligen behöva någon mer att köra med i veckan! Måste öva mer. Jag har endast EN körlektion kvar som är betald.. Sen måste jag köpa nya. Hua! DYRT!! :/

Olustig..

Usch! Fick en sån olustig känsla inom mig. Tycker inte om den känslan! Ångest!

Ont i halsen

Idag mår jag inte så bra! :( Hade ju planerat en promenad nu på morgonen men det känns som att jag får skippa den å kanske ta den ikväll om det känns bättre. Ska jag behöva bli sjuk nu igen? Jag var ju JÄTTE SJUK för inte så länge sen! Jag som trodde jag för en gångs skull inte skulle behöva bli smittad av Jimmy. Aja, det är lika bra att jag gör upp en plan för veckans träning iaf.

Måndag: Eventuell kvällspromenad 60 min
Tisdag: Armar, axlar och mage + 30-60 min FB
Onsdag: Bröst och rygg + 30-60 min FB
Torsdag: Ben + 30-60 min FB
Fredag: 30-60 min FB
Lördag: 30-60 min FB
Söndag: 30-60 min FB

Ska förbereda min lunch å sen ska jag till körskolan :)

Promenix

1timme vart det. Kunde inte riktigt låta bli att springa på några ställen men kroppen sa ifrån :/ Det är skit nice väder ute! Solen skiner, fåglarna kvittrar, isen smälter så det blir lerigt på vägarna. Det var mycket folk ute och motionerade idag. Både med och utan hundar.
Åh vad det är härligt med vår!!!

Gick förbi Lidl på vägen hem och gissa vad jag hitta

KEEESO!! Min älskade keso hihi





Vååår!

Idag skiner solen igen! Härligt! Efter min löprunda igår vaknade Jimmy upp och underade om jag ville följa med på promenad å det ville jag ju såklart! Så vi var ute å gick i en timme.. Inte särskillt raskt eller så men en vanlig promenad :) Mysigt å skönt! Vi hittade vitsippor så nu mina vänner ÄR det VÅÅÅR!!!!


Inatt vaklande jag med halsont så min löptur får bli en rask promenad istället.

Excuses are for quitters

Jag vet ju det, så jag tänker inte hitta på massa ursäkter hit och dit för mitt slarvande med maten den sista tiden. Jag har plötsligt blivit lat och planerar dåligt om dagarna och äter inte som jag ska. Jag äter inte onyttigt eller för mycket utan tvärtom tror jag att jag äter för lite å det resulterar i vikt stillastående och till och med lite vikt uppgång.

Tränar gör jag 5-6 dagar i veckan (förutom förra veckan som var katastrof på träningsfronten) Det blir mycket löpning nu och det är riktigt skönt att springa ute!


Från gårdagens soliga löptur.

Så här har veckan sett ut:

Måndag FM: Löpning intervaller 32 min, Armar, axlar och mage på gymmet.
EM: Löpning intervaller 45 min, Rask promenad 40 min
Tisdag: Power walk 45 min
Onsdag: Vilodag
Torsadag: Löpning intervaller 55 min, Ben på gymmet.
Fredag: Löpning intervaller 45 min, Bröst och rygg på gymmet
Lördag: Löpning intervaller 48 min 5,38 km
Imorgon Söndag: Löpning intervaller

Vikt: 70,4
Mått oförändrat från förra veckan.

Trevlig helg!

<3 Vila i frid lilla mormor <3

Vad är döden? Egentligen inget märkvärdigt.

Jag har bara gått in i nästa rum. Jag är fortfarande jag och du är du.

Vad vi var för varandra tidigare är vi fortfarande för varandra.


Tilltala mig med mitt vanliga namn. Tala till mig på samma sätt som du alltid har gjort.

Förändra inte din röst. Gör den inte extra högtidlig eller fylld av sorg.

Skratta åt samma saker som vi brukade skratta åt.

Låt mitt namn höra till vardagslivet, som det alltid har gjort. Uttala det i lätt ton utan spår av någon skugga.

Livet är likadant som det alltid har varit. Dess betydelse har inte förändrats, det fortsätter oupphörligt.

Varför skulle jag vara borta bara för att du inte kan se mig?

Jag väntar på dig under en tid, någonstans mycket nära dig, alldeles runt hörnet.

Var lugn allt är i sin ordning.


Henry Scott Holland 1847-1918, prost i St Paul´s Cathedral, London.

Uäck!

Sitter å pinar i mig det sista i kaffe muggen.. Snart blir det en löprunda i vår solen! Det är 8 grader idag hihi Efter löpning ska jag ta mig till gymmet å köra bröst och rygg som jag skulle kört i Onsdags egentligen.. :)


Gymmet!

Precis hemkommen från gymmet. En timme ben och lite rumpa. Kroppen skakar av utmattning hihi. Känns bra! Så här såg passet ut idag:

Benpress ts med benpress smala och benpress ett ben
Vader i benpress ss med tå hävningar
Legextention
Seated leg curl
Hip aduction ss med hip adduction
Höftlyft på boll
Djupa utfall
Underkroppslyft på bänk.

Nu en dusch å sen lunch och sen ska jag nog åka in till Mamma och mormor på SÖS

Just ja..

Måste ju bara visa så fina Precious och Tindra blev i Tysons gamla jackor :)


Drömde BTW inatt om att jag hade en valp här hemma.. Gos!

Löptur

I dag var det 55 min löpning. Det var ganska blåsigt så det var inte så skönt ute även om termometern stod på 5 grader.. Jag får så jäkla ont i mina öron när det blåser även fast jag har både lurar i öronen och ett fult pannband :( Det är fortfarande isigt på sina ställen men det börjar att smälta bort ganska bra nu tycker jag. Det är ju bara att man springer när det går att springa å sen får man lite balans träning när det är dax att halka omkring på isen ;)

Nu sitter jag å äter min frukost å sen blir det nog gymmet :)

Fy FAAN säger jag bara!

En kopp kaffe snart slut! Det är fan riktigt äckligt med kaffe måste jag bara säga en gång till! Meen! Eye om the target som Emma- Lee brukar säga! Snart blir det en löptur!




Jaha, då var det dax igen...?

 


Sorg!

En tanke till dig! Älskar dig mormor <3


Körlektion 12 och 13

Såg att jag missat att skriva om den förra körlektionen...

Det var samma tragglande med uppfång och krypkörning med skymd sikt i villaområdet.. Vet inte vad jag pysslade med alls den gången.. Sa han "sväng till vänser" å jag svänger till höger flera ggr. Glömde blinka, missade en gående vid ett övergångsställe (som visseligen inte ens var i närheten då Ulf ställde sig på bormsen i panik för att hon faktist kanske skulle behövt sänka farten för att vi skulle förbi. Det finns inte en jävel som stannar innan man ens hunnit fram till övergångsstället som gående.. Meen jag antar att det var för att markera?) Det var en sån dag att man kände för att ge upp å det var så lååååååångt till kortet.

Men!
Idag fick jag nya utmaningar! (Äntligen!) Jag fick träna på att backa vid vägkanten, att backa från mitten av vägen till vägkanten och även backa runt hörn. Å jag måste faktsit säga att jag är jävligt duktig på backa! Mihihi Ett litet fel en enda gång för att jag vart lite stressad då det kom en bil bakom.. Men till och med Ulf sa att det var mycket bra backat flera ggr. Sen körde vi på lite större vägar vid rödlysen och så. Jag är för seg i starterna säger Ulf. Jag måste gasa på ordentligt för det var några gånger det nästan hann bli rött innan jag hade kommit igång. Men jag körde bättre mot slutet av lektionen. Idag vardet en nice dag!

Powerwalk


Hade körskolan i morse så promenaden fick bli direkt efter den :)

Det vart 45 min powerwalk med stoora steg så rumpisen får lite att jobba med ;)
Idag var det ju sol å fint väder :) Härligt!

Kvällstur

Är precis hemkommen från skogen :)

Jag tog mig ut den långa rundan och sprang där det gick att springa men bitvis var det fortfarrande för isigt så då fick jag gå.. Det vart 45 min jogging/gång.


Smält smält äckliga is!! Bort från mitt joggingspår!
Nästan hemma träffade jag på min granne Ida som skulle ut på promenad så jag frågade om hon ville ha sällskap å det ville hon såklart så det vart 40 min till :)

Åh yes! Im back!

Fy bubblan va skööönt med träning!!!! Det känns som evigheter sen och va fort man tappar styrka :/ Hua, aldrig mer en veckas latande om jag inte blir sjuk!!!!


Först vart det en PW med jogging i 4 km 32 min. Valde att ta det lite lugnt idag. Jobbigt att springa utan något i magen kände jag.. men det är väl bara att gilla läget antar jag?!

Armar, axlar och mage
Bicepscurls
Axelfly
Ticeps takpress
Militärpress i smitt
Bamsecurls
Triceps rep pushdown
Upprätt rodd
Hängande benlyft
Fällkniven ss med planka med benuppdrag

Körde med samma vikter som sist på dom flesta men sänkte på några. Körde 10 reps på alla utom militärpressen och bamsecurlsen. Har inte kört hängande benlyft på ett tag å jag orkade 10*3 utan större problem *nöjd*

Senare i em blir det en till promenad/joggingtur utomhus! :)

Planering

Eftersom veckan har varit katastrof så blir det planering för denna veckas träning. Dom föregående planeringarna har ju gått si så där men jag har i alla fall tränat till skillnad mot denna veckan så nu blir det veckoplanering i fortsättningen!

Varje morgon startar med kaffe och promenad/joggingtur

Måndag: Armar, axlar och mage + 30 min förbränning
Tisdag: 60 min förbränning
Onsdag: Bröst, rygg + 30 min förbränning
Torsdag: Ben + 30 min förbränning
fredag: Mitt special pass + 30 min förbränning
Lördag: Vilodag
Söndag: 60 min förbränning

Just ja... Jag får kanske sällskap av min sambo Jimmy på löp turerna ibland. Då han i helgen var å löpte skor och kläder till de :) Meen! Jag tror inte på det förens jag ser det om jag säger så hihi

Blä!

Jag har tränat EN dag denna veckan... Fy mig!!! Jag har inte skött mig med maten och fuskat denna veckan. Är skit besviken på mig själv faktiskt! Jag står ju å väger på det där jävla 70 strecket å det är ju värkligen nu jag ska ge järnet för att komma UNDER!! Å vad gör jag? Jo, allt för att misslyckas!! FY FAN på ren svenska!

Aja, Nu har jag avreagerat mig på mig själv. Nu är det dax att ta nya tag!

Jag har en "chocka kroppen vecka framför mig"

Jag ska varje morgon dricka en äcklig kopp kaffe och sen ge mig ut på en morgonpromenad/joggingtur förutom mitt vanliga tränings schema så får vi se vad kroppen har att säga efter det! Så de så! Å hörs sen ;)

RSS 2.0