Imorgon......!

Imorgon drar vi igång vårerbjudandet på Nail Fashion.

´
Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Phötisen


Våffeldagen

Som ni säkert redan vet var det våffeldagen igår.. Jag och Jimmy mumsade självklart våfflor :D


Tyson fick slicka av grädden från vissparna, å det var mumsfillibabba det!


Brittan

"All of the boys& all of the girls are begging to if U Seek Amy" = All of the boys & All of the girls are begging to "F.  U  .C  .K   ME !"(bokstavera)


Sjunger hon verkligen det ? hmm.. Ska man tro  skriverierna  så är det ett "hemligt budskap" i texten.
Lyssnar man så låter det verkligen så.


Släcker du lyset på lördag?

Den 28 mars klockan 20:30-21:30 vill man att ALLA släcker sina lampor .

På lördag släcker privatpersoner, organisationer, företag och städer över hela världen ljuset under en timme för klimatet. 
På Världsnaturfondens, WWFs initiativ kommer då miljoner människor över hela världen att släcka lamporna för klimatets skull. Syftet är att påminna världens ledare att fatta bra och modiga beslut för miljön ur ett globalt perspektiv. Det kan till exempel ske genom att minska utsläppen och energiförbrukningen.


Du kan anmäla dig HÄR till EART HOUR

Till och med mjölken kommer i svarta förpackningar..

Varför dom ändrar designen tillfälligt är för att stödja WWF:S Earth Hour då en miljard människor över hela världen släcker lamporna för miljön.


En vecka kvar..

Ni har väl inte missat...

Kika in på Nagelbloggen

Vad har hänt?

Jag tycker ni är väldigt dåliga på att kommentera och ni som vet med er att ni gör det ta inte åt er ;)

Kommentra mera!

Jag vill ha vår vår vår, Mera vår! och vår det kommer det att bli!


Sådärja!


Nuså är jag hemma från simmhallen :) Idag vart det 40 min simmning och 21min solning och hos farbror doktorn som inte var nån farbror hehe där fick jag inte så mycket gjort förutom att jag fått utskrivet ett recept på en Nuvaring som jag ska testa, Den innehållen mindre dos hormoner än p-piller.. tänkte testa den en månad å se om det kan vara något för mig.. Om inte.. ska jag testa kopparspiral som inte innehåller några hormoner alls..

GÄSP



Godmorgon.
Dagen böriar tidigt och jag är trött, har precis tagit en snabb dusch för jag ska göra ett nytt försök att dra till farbror doktorn. Efter ssom det var stängt förra tisdagen när jag gick upp lika tidigt som idag (7.00) Efter så blir det till simmhallen, sola och simma en timme och sen hem tll lillskit. Jobb blir det inte förns senare em/kväll så jag har hela dagen på att göra vad jag vil.. hmm typ städa å diska haha wiiie... inte. Men det är så skönt när det är gjort :o)

ha en bra dag


Bus dejt med Kingston ;o)

Jag och Tyson åkte äntligen och hälsade på Louisa och lille Kingston som inte var så liten hehe. Dubbelt så stor som Tyson och dubbelt så vild också hehe. Men en underbart pigg och glad liten kille som tyckte livet var en ända lek hihi. Här kommer lite bilder :)


Fina fina Kingston.






Kingston fick Tysons tröja som jag köpte innan vi ens fick honom som han tyvärr aldrig kommr växa i. Den satt perfekt på Kingston. :o)

A bad day



Det är just så här jag känner mig just nu :( Jag satte på mig mina jeans som jag inte haft på ett bra tag, självklart nytvättade och som sitter som ett korvskinn och magen väller över huua! Tårarna är nära att komma nästan.. Jag känner mig bara såå tjock och har ingen lust att gå utanför dörren idag längre.

Grattis Kim 25år

Tiden gå vist snabbt hehe Kim är redan 25år och jag snart 28 ojoj...

Här kommer lite fika bilder från igår.

Presenten..




Mysfredag

Nu är jag hemma från jobbet. Det har varit en UNDERBAR dag med mycket att göra idag! Tyson var med mig och han har varit helgalen hela dagen hehe Han är bra på att underholla kunderna medan dom väntar på sin tur och han tycker att det är super kul att han får lite uppmärksamhet hihi. Jag sitter och väntar på att middagen ska bli klar =O) Det är Jimmy som lagar mat idag WEEEI! Hostkorsitaketharkel hahahah ;) Sen blir det lets danse och mys i soffan :)

Härliga fredag

Vaknade av en glad Tyson som tyckte det var dax att vakna 7.15. så då var det bara att kliva upp, hoppa i duschen och fixa i ordning sig. Frukosten som består av två ägg står på spisen och kokar och sen bär det iväg till jobbet. Det blir jobb mellan 10.30- 18 idag =D Längesen jag var på jobbet så länge hehe. Men det är bara super kul ju! Ikväll blir det bara lungt.


Vad ska du hitta på ikväll?


vår= skoooor!



Nu när våren börjar närma sig blir man vääldigt sugen på fina skor!

Skön låt!

Hittade denna hos Linda.. LYSSNA och NJUT! :)

Jag fullkomligt älskar den här versionen av "Somewhere over the rainbow". Jag har hört den förut men nu var det längesen så jag blev så GLAD att jag hörde den igen, och att jag hittade den på Youtube. Sångaren hette Israel Kamakawiwo'ole och trots att han dog 1997 pga sin övervikt, skänker han fortfarande glädje med sin musik!

Vad är detta?

Fick hem IFORM i lådan nyss och jag slår upp första sidorna.. Vad ser jag.. Jo dessa:


RYN- skor

Är det meningen att man ska gå omkring sådär? Fy vad fula skor! haha

Solen skiner!


Ska våren äntligen komma nu??? Knappast va!? Jag vågar inte tro på det än iaf..
Men man blir på gott humör när solen skiner in genom fönstret när man vaknar hiihi

Nagelsnack
Jag sitter och väntar på att få gå å jobba jag, soom vanligt haha. Nu har jag inte haft å göra på en vecka å det suuuger! Pratade med Maria en gammal kollega igår om LCN- nagelmaterial. Jag ska banne mig ta mig ut till Nacka och kika vad dom har för skojj. För det verkar himlans bra tycker jag. Dom har tex fibergel som jag bara måååste ha då jag har en kund som vill laga med glasfiber ganska ofta och tänk va smidigt att bara lägga på en gel som har glasfiber istället för klippa och klistra hehe. Sen har dom massa annat skojj med :) Ska sätta mig och gämföra lite priser någon dag typ imorgon å se om det skuljer mycke från American nails för jag tycker dom är dyra!

fan oxå


Sötis Tyson




Mupp Jessica haha


Trallallaaaaa

Jaha, klockan är bara 11. Jag är nästan klar och har käkat lunch och nu då? Känns som om klockan skulle vara typ 15 eller så..  *det vart ju uppstigning kl 7 i morse så var inte ens mottagningen öppen Gaah! Men ganska skönt att redan varit och simmat också. Men jag är trött trött trött. Kan inte klockan gå lite snabbare så jag kan åka och jobba och sen hem igen hehe. Vad ska jag hitt på nu då? Hmm, får vl gå å plocka lite här hemma tills håret torkat så jag kan platta det sen :)

Ta dig en funderare sålänge!


Vi har för bråttom i vår hektiska värld för att vi skulle ha tid att stanna och tänka på livets grundläggande frågor, såsom:  
 
Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?

Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?


Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommes frites och Cola light?


Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?
 

Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?


Varför är inte ordet förkortning kortare?
 

Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
 

Varför finns det inte kattmat som smakar mus?
 

Varför står det på hundmatburken 'ny bättre smak', vem har testat detta?
 

Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?
 

Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?
 

Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas?
 

Varför använde Kamikaze-piloterna hjälm?
 

Hur har man fått skylten 'gå inte på gräsmattan' ut till mitten av gräsmattan?
 

När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?
 

Har arbetarna på Lipton kafferast?
 

När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla?
 

Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?


dåså..

Känner mig som ny! Är tillbaka från simmhallen nu, gyn vart intällt- igen.. suck. Just idag var dom iväg på utb. Aja. Påt igen nästa vecka! Nu ska jag busa med Ty..

Trött som ett as!

Jahaja, då var man uppe med tuppen igen då. Fast nu var det klockan som rinde för att jag SKA upp. Till gyn å sen till simmhallen. Ska bli skönt. Fast jag hade skit svårt att somna i natt, låg mist 2-3 timar och vände och vred på mig..Ha en bra förmiddag!

På dåligt humör

Arg lite små sur och bitter grinig idag.. daah! Hatar mig själv när jag är så här!

Tävling



Tävla om en handstickad  påsktröja till din vovve. Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Nytt shampoo och balsam

Har aldrig sett dom förut.. men har tvättat med det 2 ggr å jag tror jag gillar det:

snälla snälla stryp mig!!

Hur fan röstar ni svenska fålket?? HUR kan ni rösta på snälla snälla och vinnarlåten La Voix?? HEMSKT vrål bara! Tror det är dax att ge upp meloifestivalen och Eurovision Song Contest - Moscow 2009!  

Varning!!

Läste ett inlägg hos Betil om hur farligt det är för hundar att äta vindruvor och russin Många vet ju om att ex choklad är farligt men vindruvor? Hallå hur ska man veta det? Därför skriver jag om det och tycker fler borde göra det så fler får ta del utav informationen! Det borde finnas en sida där man samlar information som detta så man kan förhindra olyckor!
Vindruvor och russin är alltså farligt för din hund! Endast några få vindruvor eller russin kan vara skillnaden mellan liv och död.

Diffusa symtom
Efter ca två timmar brukar den förgiftade hunden kräkas. Symtom som diarré och trötthet kommer efter fem till sex timmar. Eftersom de första symtomen är diffusa dröjer det oftast upp till flere dygn innan ägaren förstår att hunden är förgiftad. Akuta njurbesvär visar sig genom att hunden mister aptiten, får blod i urinen och visar tecken på smärta. En del hundar har helt slutat producera urin och vid flere fall har hundar blivit så dåliga att de avlidit eller att man avlivat dem. I de fall där hundar klarat sig, har symtomen försvunnit inom några dagar. I sällsynta fall har det dröjt upp till flera veckor innan hunden tillfrisknat.

Behandling i tid
Det är viktigt att hunden får behandling så fort som möjligt. Om den inte självmant kräks upp vindruvorna eller russinen, så kan en veterinär ge medel som tvingar hunden att spy. Aktivt kol, som binder maginnehållet så att eventuella gifter inte tas upp av kroppen, har provats vid flera tillfällen. Hunden kan behöva dropp under ett par dygn för att få i sig vätska intravenöst. Det minskar risken för framtida problem med njurarna. Under de första dagarna bör blodprover tas regelbundet och mediciner kan vara nodvändiga.

Källa:
Dog News
Hund Liv

Är jag blind?

Hur får jag tag i blogg.se? Jag vill kontakta någon och fråga ett par saker men jag hittar inte var?


Nån som kan hjälpa mig?

Hemma igen

Sådär, det vart lite jobb men ingen visit hos Louisa tyvärr. Fick inte tag i henne :( Nu då? Sitta och vänta på melodifestivalen som egentligen är skit. Håller inte på någon i år och tycker inte att någon låt är WOW heller.  

Godmogon

Här sitter jag färdig för dagen kl 7.45 igen... Ska till jobbet om en timme och ta min kund och sen? Jaadu. får se vad som händer. Skulle gärna vilja hälsa på lille Kingston så jag ska nog ta och skicka iväg ett litet sms till Louisa :)

Maat!

Gårdagens käk. Korvstroganoff och ris
 

Kvällens käk och mums mums.

Fläskfile ala Jessica :)

Mums mums till Lets danse :D

Vårerbjudande


Gå gärna in på Nagelbloggen för att se bilder, priser mm.
(Klicka på bilden för att komma till Nagelbloggen.)

Net on net och promenad

Nu är jag precis hemkommen från en skön promenad. Jag åkte ut till Net on net och när jag var klar där gick jag till bussen. det var 5 min att vänta satte mig ner och tittade mig omkring och fick syn på en skylt jag kände igen namnet på och tänkte att det nog inte kan vara så lång hem. Hade ingen aning om vägen men jag tänkte att vafasen skulle jag komma jätte fel får jag väl gå tillbaka helt enkelt. Å så började jag gå och gå.. vägen var jätte mysig men lång! Bilder kommer här:


Godmorgon

Har legat och dragit mig ganska länge idag.. skönt! fick några bokningar /ombokningar via sms i morse. Tänkte att jag banne mig skulle ta och äta lite frukost och sen göra mig lite i ordning och sen ta bussen till Net on net och fixa den där sablans bläckpatronen som saknas. Nu har man ju vant sig vid att kunna skriva ut så blir man lite handikappad av att inte kuna hehe. Har massa som ska ut till jobbet. bla. Sen tror jag att jag ska ta och rensa papper idag så jag får det gjort någon gång hehe. Skulle behöva ta mig ner och sola men vi får se om jag hinner. Nä, nu skriker magen HUNGRIG så bäst att sätta fart. Ha en bra fredag

Vad är det för fel på er??


Jag blir så arg!
 
Vist man kan inte älska alla människor! Men inte fan är man otrevlig eller till och med mobbar människor för att man kanske gilla någon mindre än någon annan. Vad är det för fel på er som gör sånt? Ni måste ha problem med er själva som har så stort behov av att trycka ner andra?!

Lite kort från i lördags.




Bastu mys






Hemma bus :)

Nästa gång hanne blir det krogen kul hihi



Tysons favvo godis



Vi har äntligen hittat en godis sort som han verkar gilla. Idag har vi tränat lite sitt, sitt kvar, varsågod och Tyson tycker att det är skojj. Men det här med ligg.. Hur 17 ska man träna det? Ja försöker som vi gjorde i början med sitt att trycka lite på rumpan samtidigt som man säger sitt men med ligg fattar han inte och vägrar lägga sig om man trycker lite lätt på ryggen. Svårt det där! Detta skulle han ju egentligen kunna förlängesen men efterssom han varit så sjuk så har vi inte kunnat/ orkat ta tag i träning mer än sitt när man ska ta av koppel och sånt.. Jätte trist för jag hade ju velat gå på valp kurs och sånt. Men det är väl iof inte försent. Men jag känner bara att det är lite pinamt att han inte kan såna självklara saker vid 9 månaders ålder :S

Dagens modiga/ roliga hihihi

Jag har väl klätt upp mig lite men inget överdrivet.. Sminkat mig och tar med mig mina CVs ner till centrum. Går in i den första butiken.. Å andra och lämnar några papper till några butiker och jag tror jag går runt och små ler lite för att det är så skönt att äntligen få detta gjort. Då kommer en man fram till mig i 35 års ådern (?) med bygg kläder och en pirra och ursäktar sig, å jag tänkte att han skulle fråga om vägen eller något. Men han börjar med att pressentera sig som Peter och undrar om jag inte skulle vilja ta en fika med honom någondag. Klart man blir lite smickrad men jag är ju inte intresserad. Så jag sa.. att tyvärr så är jag upptagen. Han sa att han ialla fall var tvungen till att fråga och önskade mig en fortsatt bra dag hihihi. Modigt!

Nä..

Nu har jag gjort lite av det på listan.. Men nu blir det en paus för jag ska till jobbet en sväng.. Så.. Ha det bra så länge

Att göra inom kort.

Påminnelse till mig

  • Gyn- boka tid
  • Fixa vår erbjudande på naglar
  • Banken
  • Bokföring
  • Ringa Elisabeth
  • Ringa Maria
  • Mary kay?
  • Bibblan- kopiera CV
  • Dela ut CV
  • Ringa reklam..
  • Rensa papper
  • Arbetsintyg + betyg från 3 arbetsplater
  • Fixa en gatupratar skylt
  • Köpa bläckpatroner
  • Tandläkaren
  • Bilder till ramen.
  • Skriva ut lappar till jobbet
  • Hänga torr tvätt.
  • Tvätta
  • Hänga tvätt
  • Hänga/ vika torr tvätt
  • Diska
  • Dammsuga
  • Torka damm
  • Städa toaletten
  • Torka golven
  • Tvätta
  • Hänga tvätt

Man ska hinna med så jäkla mycket.. Sig själv, hunden, familjen, vännerna, företaget, bokföring, salongen, lägenheten...  och mycket mycket mer. Huuur i helvete ska man hinna??? Inte konstigt att man får panik attacker lite då och då..? Eftersom mitt minne e så jäkla kort och för att jag har mycket att ta tag i så måste jag skriva en liten tista för att kunna komma igång. Jag vet, men så är det.. Så, nu ska ja börja. Så stryker jag vart efter..



Påminnelser till andra
  • Lucillas bilder!!!
  • Kvitto utsug feb och mars (1180/ 865,50)
  • Kvitto inventarier feb (4263)
  • Inloggningsuppgifter E-niro
  • Skåpen?
  • Lampan?

Det som höll på bli vår?

Jag tyckte det var sååå skönt att snön smält bort och det började bli torrt på marken igen så vaknar man i morse och sticker ut huvet och vad ser man? SNÖÖÖ, massor av snö. Daaah! Nu är det en ända sörja på marken igen. BLÄÄ!

Imorgon har jag planerat att gå simma och sola. Bäst att sola på nu när man har fått lite färg! Har ju hittat ett bra solarie som bara kostar 30kr för 20 min.. hihi Viste ni att man får i sig en halv liter urin om man badar i en timme i simhallen. UUUÄCK!  säger jag bara!!!! Undrar vad och hur mycket snusk man får i sig varje dag egentligen??

Nu ska jag ta ett skönt bad igen.. =)

Ny dag, nya tag!

Det är tisdag morgon och jag är redan klar för att åka till jobbet. Det vart ganska tidig uppstigning idag då det kom in en kund och bokade en tidig tid igår :) Tyson kommer här och sträcker ut sig och ser ut som 7 svåra år haha. Det är för tidigt för honom, morgontrött som han är :)

Han kan knappt hålla upp ögonen ju. Stackars pluttis så tröttis då. Jimmy kom ju hem sent inatt som sagt. Tror kl var närmare 4 huua! Han var ju inte direkt tyst när han kom in om jag säger så. Tyson flög upp och sprang ut skällandes och morrandes ut i hallen. När han väl kom och la sig igen hade jag jätte svårt att somna om. Morr.

Bjuder på en oborstad tröttis bild på mig med då. Det är väl inte bara tyson som är trött och urslig hehe. Usch så man ser ut haha

Nu 30 min senare är han inte så trött längre hehe

PARTY!!!

Jimmy stack precis hemifrån. Han ska jobba natt stackarn! Så nu är det PARTY


hahaha eller INTE! Det blir party i drömmarna sen kanske hehe. Jag ska passa på att ta ett långt bad och njuta av tystnaden. Det är vad jag ska göra ;)


Han babbla nåt om att åka ner till Blekinge i sommar.. Jag vill till stranden där det var VIT sand och såg ut som en strand någonstans lååångt borta i något annat land.. Se själva.....Drömmer mig bort....


Å berget där grabbara hoppade ifrån! (och jätte höjdrädda jag. BILDBEVIS)

Förrförra året hade vi ju inte direkt tur med vädret! Det bara regnade och regnade. Men vi får väl se hur det blir i sommar med jobb och sånt... Men drömma sig bort kan man ju alltid :D

Vill ha sommar nununu

Tröttisar


Nyttig middag

Eller inte...

Men gott var det ;P

Söker extra helg jobb!

Nu är det dax att ta tag i jobb sökandet! Jag väntar på att Jimmy ska vakna (han ska jobba natt) så att jag kan skriva ut min CV. Vet du någon i stockholm som behöver extra hjälp på hegerna? Spelar ingen roll vad. Jag kan städa eller sitta i kassan på konsum eller packa upp varor eller vad som. Kom gärna med tips! :)


Uppdatering. 12.30
Gaah! Var för ett tag sen och köpte nya bläckpatroner till skrivaren och fick tag i en förpackning som var billigare än att köpa en och en. Så frågade jag personalen om den innehåller allt och det skulle den minsann göra. Men nu när jag skulle byta den som ver HELT slut så finns den inte med i förpackningen.

Vill tatuera mig igen


Denna tatuerin har jag i ryggslutet som ni kanske ser hehe. Jag är hel nöjd med den men jag skulle vilja göra den lite stötte. Den ser lite små fånig ut där den sitter.. Men sen har jag länge gått och suktat efter en tatuerig till..

den skulle jag vilja ha på vristen isf. Men den senaste tiden har jag velat tatuera in.. "Mamma" på insidan av handleden.. men har inte hittat typsnittet jag vill ha än.

Söndag.. Dagarna bara försvinner.

Gårdagen gick så fort! Jag vaknade tidigt, fixade mig för dagen och åkte till jobbet. Jag jobbade några timmar för att sen åka hem igen. På väg hem ringde jag jimmy som precis hade vaknat (kl 14.30 typ) :-O Och sen ringde jag Hanne för att se om hon kanske skulle hoppa på samma tåg som jag men det kunde hon inte. Så jag åkte hem och väntade. Bokade bastun och lite så. Sen kom Hanne vid 16 tiden. Vi Satt och snackade medan bastun vart varm och sen ner för att basta. Tiden försvann. Vi kom ner vid 17 tiden och 20.30 var vi uppe igen. Vi var taggade och började sminka oss. Missade typ melodifestivalen.. hade den i bakrunden lite bara. Sen satte vi på lite musik och satt och snackade och busade med Tyson och så kom vi på att fasen vi har inte käkat. Så vi gick ner till grillen och köpte varsin hamburgare. Sen var det som att musten gick ut mig. Jag vart trött och verkligheter föll över mig att jag inte hade pengar och ja.. Kändes som att att jag svek Hanne lite och mig själv med för jag tror både hon och jag förväntade oss mer av kvällen. Hon åkte hem vid 1 tiden i natt och jag dunstade i säng på en gång. 

Vaknade med ett ryck. kl var 11 och jag upp som en raker och började städa efter gårdagens drickande och bastande. Magen började jobba och nu sitter jag med vääärldens mens värk och tror jag ska typ dö :S  Bilder från gårdaen kommer senare.

Men lilla voffen då...

Va drömmer du?


stackars! :(

NU...

Drar jag till jobbet

Ha en bra dag.

Why?

Lördag morgon och jag vaknar 7.44. Why? Jag ligger kvar i sängen i hopp om att kunna somna om nån timme men nej. Omöjligt. Så.. Vad ska man hitta på? Jag tror faktist jag ska ta en dusch och sen börja göra mig i ordning för dagen. Ikväll kommer nog Hanne hit så ska vi basta och dricka lite vin och se melodifestivalen. Det är väl andra chansen ikväll om jag inte minns fel?

Sköna fredag..



Eller ja.. Kom hem för ett tag sen och har nyss käkat grek mat. Kyckling souvlaki. Mums! Imorrn blir det mer jobb. Nu ska jag bara lata mig i soffan, käka natur godis och ta det lungt inför i morgon! Trevlig kväll

Träning

Är precis hemkommen från simhallen. Idag var det första tränings dagen ensam, utan Hanne. Det gick jätte bra men det var lite trist fast jag måste ju säga att det är lättare ensam för då tar man allt i sin takt. Det vart 20 min solning först och sen 20 min motionssimm. Sen vart polen full med gubbar som plaskade så förbannat så jag pallade inte mer hehe. Bättre än inget!

Torsdag..

Det var ju nyss måndag och tisdag. Va fort det gick plöttsligt.. Tyson mådde bättre efter finen igår och åt lite mitt på dagen och var piggis på jobbet och lekte och skällde hehe. Kunderna tycker han är så söt och många säger att det är så kul när han är så pigg och glad för det är det verkligen. Men när han står och skäller och skäller och skäller på sitt ben eller nåt liknande så håller man på bli galen. haha. Det är som att han vet att när jag sitten med kund kan jag inget göra.. Hasse kom förbi och satte upp NAGEL flaggan ute på fasaden igår så nu syns vi ytterligare liite bättre :D Jag ska höra Med Hannes (vår "hyresvärld") om vi inte kan få sätta upp bokstäver uppe på rutan så vi syns även från andra sidan gatan :)

Nu blir det simm simm! Ha en bra dag!

Känner mig as taskig

Lillgubben vägrar äta idag med, vist jag vet att han inte käkar så här tidigt men något MÅSTE han få i sig då magen låter som att han inte fått mat på en vecka så jag plockade fram hans spruta och fyllde halva med filmjölk för att han ska få någonting i magen. Det är så hemskt att tvångs mata honom! Det tycker varken jag eller han om. Men måste man så måste man.


En skit dag!

Vaknade på helt fel sida idag! Först dånar Jimmys klocka sen nån minut senare ringer hans kompis typ as tidigt! Döda! När jag sedan vaknar står Tyson innför dörren och gnäller för att han inte kommer inte ut och nu låter hans mage skit skumt för att han inte ville ha käket han fick i går kväll. Idag har vi en hel dag framför oss på jobbet och jag fattar inte att han alltid ska få sina dåliga dagar då jag har mer att göra. Typist! Hade redan innan känt att detta skulle bli en mindre bra dag...

Träning

Efter en liten sovmorgon och lek med Tyson gick jag och Hanne ner till simhallen. Det vart bara 30 min sim fram och tillbaka i bassängen för sen vart det fullt av gubbar och kärringar som inte kunde läsa att man simmar RUNT inte fram och tillbaka i motions simmet plus att dom simmade som galna miffon allihopa. Vi vart så irriterade att vi gick och bastade istället. Daah! Jag ska försöka ta mig dit igen på torsdag fm!

Några feb/ mars Tyson bilder

Tyson väger i dag 1427g. Han är nu 9 månader gammal.


Bilder från "mormor"

Mattes gosis


Galen vovve SKA ligga PÅ Matte och busa.



Boll bus





Säg hej till Kingston


Grattis Louisa och Johan till er alldeles underbara liten DP kille.
Han har priecis kommit hem till husse och matte idag :)
Längtar till våren och värmen kommer så våra småttingar kan springa ute och busa :)

Vill ha vååår!

Nu är jag FETT less på detta skit väder! Jag går ständigt och fryser, man måste ha på sig massa massa kläder så man ser ut som jag vet inte vad och ändå fryser jag! Har ingen lust att gu ut mer än nödvändigt om man säger så! Tacka fan för att jag inte bor i norrland eller nått haha! Ne! Jag vill ha vår, sol, värme

ÅÅhhh längtar!


Uppe i tid

Godmorgon på er. Inatt har jag haft svårt att sova och när klockan ringde tyckte jag det kändes som att jag sovt i en kvart typ. Är lite små stressad över massa saker och det är lite jobbigt! Men nu blir det attt göra sig i ordning och diska och fixa lite här hemma.

Gårdagen

Jag steg upp vid 9 och gjorde mig i ordning. Jag hoppade på tåget och åkte till Ikea. Där gick vi runt några timmar och hittade det vi skulle och sen åkte jag till salongen och lastade av och ställde i ordning allt och sen åkte jag hem till Lucilla så hade vi personalmöte, gick igenom ett vårerbjudande som vi ska ut med inom kort och Vi gjorde upp om pengar och hur vi skulle skriva papper imellan oss om mögler, utsug osv. Känns skönt att inte längre stå till skuld till Lucilla. Nu är halva salongen hennes och halva min! =)

GOD MORGON?


Nu sitter jag här i min soffa och käkar frukost. Yoghurt med keso. Jag stängde av mobilen när jag gick å la mig i går (02.30) för jag tänkte, imorgon ska jag SOVA! Men det är bara att inse att jag börjar bli gammal. Jag kan inte sova längre än till 9.30. Ändå har jag legat å vänt ock vridit på mig flera ggr och trott att ne nu är säkert kl 12 eller 13 eller så. Men så sätter man på mobben och så är kl bara 9.30.. suck!

RSS 2.0