Fan fan fan!

Jag vill inte vara sjuk!!!


så här kan man se ut efter att ha ramlat i en rulltrappa


AJ!
Plus att jag har skrapsår på högerhand som jag tog emot mig med och mina nya stövlar gick sönder :O(


Mår pyton! :O(

Redan i måndags var det något i kroppen, jag var extra trött och hade ingen ork till träningen, var på uselt humör och igår fick jag svaret på varför. Förkylning... Jag har ju lyckats skrämma bort dessa baciller 3-4 gånger med Echinagard så jag hoppas att det vill fungera denna gången med för jag vill ju på kryssning på fredag!!!

Blogg torka

Som ni märker har jag inte någon större lust att skriva just nu.. Har bara inte ork.. Jag går upp, tränar, jobbar som vanligt.

Det var lite kul när jag snackade med Hanne idag.. Hon sa det att först gjorde man inte ett skit.. Sen hade man träningsdagar nu har man vilodagar minsann haha. Känns rätt bra!

Var på 2års kalas i helgen.. Lilla Alice fyllde 1 år i går :) Grattis Alice. Bilder kommer ;)

I helgen ska jag och Linda på kryssning :)

Just ja. Jag funderar på gå en kurs för att lära mig hårförlängning. Vad tror ni om det?


Fy faan..

Vad skönt det är att träna ;O)


Har varit på core puls i dag, 55 min, så himla kul å så jävla jobbigt hehe Igår var jag och hanne på gymmet i 2 timmar, körde stenhårt.. Ja, vi har verkligen kommit igång och vi tycker det är så himla kul också vist har man dagar då man känner att man inte orkar men tar man sig dit iaf så är känslan efteråt ännu bättre!

Kom igen nu därute... Träna träna träna


Söndag å solen skiner :)

Super härligt väder idag!  Ty väckte mig för en timme sen och vi gick ut på en morgon promenad i solen :) Det var verkligen jätte skönt ute! Tänkte på det faktist att vi har fått väldigt fint väder nu.. :) Hoppas det håller i sig innan det är dax för den kalla hemska vintern att komma..

I veckan tränade jag 3 dagar.. Det vart spinning och core i tisdags. Bodypump i onsdags och sen testade jag ett nytt pass i fredags; core puls. Det var skit kul!!! Några kordinations övningar var svåra men det var ju första gången så man kommer nog in i det om man forstätter att gå :O)

Idag är det gymmet som gäller. Det var faktist Hanne som hörde av sig och fråga om jag ville med å det vill jag gärna! Skit bra att hon drar med mig idag för jag hade egentligen inte täkt att träna hehe..

Promenix bilder

'




Mysig promenix i höst solens värme :O)


Hejsan hallojjsan

Var upp till Dalarna tor- sön och träffade min storesyster med familj och mina små syskon :O) Jätte roligt att träffa alla! Det var så längesen.. Har varit super dålig på att ta kort måste jag säga :O( Blev påminnd när jag var hemma hos Karin och Malin men hos store syrran har jag inte tagit ett ända å där bodde jag ändå hela helgen. Aja, vad har jag gjort då? Kom upp till Borlänge på Tor fm.. Då gick vi en snabbis i Borlänge C och köpte lite små saker och sen hem till huset och fikade och pratade tills det var dax att hämta Mattias från skolan. Sen vart det middag och full rulle hela em. Fredagen när Mattias och Madde var i skolan åkte jag och Syrran först och köpte hårfärg och sen till Kupolen och jag hittade 2 par stövlar jag bara inte kunde låta bli att köpa :O) Vi fikade lite och åkte hem igen. Käkade middag och sen va det dax att färga syrrans hår som var typ hälften rött och hälften mörk brunt hehe. Färgen täckte inte rilktigt all röd färg men det vart mycket snyggare! :O) Lördagen vart det dax att åka till Falun till Karin och Malin, jag var nervös.. Det var ju så längesen och tjejerna har ju blivit så stora.. Syrran hängde med upp och drack lite kaffe sen åka hon iväg och vi andra gick ner på stan.. Catta och Malin fick vara hudvakt medan jag, Karin och Louise sprang runt i affärer. Louise hittade lite grejjer hon skulle ha och även Karin hittade på Gina så jag köpte den som en pressent :O) Sista vändan på Gina hängde Malin också med in och även hon fick en pressent :O) sen gick vi alla hem igen och tittade på bilder från deras kolmorden semester och så käkade vi middag och spela uno och sen vart det glass. Sen vart det dax att åka hem till syrran igen..  Hemma där noppade jag syrras ögonbryn och färgade dom.. Fransarna fick också bli färgade  men det var inte super kul för det svider ju så föbannat.. men fint vart det! söndag var det ju bara hemresan då.. Ville inte åka hem till vardage igen men när man väl e hemma så käner man att borta bra men hemma är ändå bäst ;O) Det vart mys pys framför 2 filmer å sen sängen.

Tack för i i helgen! <3 <3 <3


Lillfisen..


Slumrar till i mellan gnaget på tandbenet :O)


Lite granna hur jag känner just nu..

Neej jag lovar, jag ska försöka att inte bli så djup. Jag vill bara berätta hur jag mår just nu lite granna...

Det känns så himla bra på jobbet! Jag trivs jätte bra med det jag gör och jag känner att jag har en kundkrets nu. Jag blev så glad idag när en av mina kunder som varit en gång tidigare hos mig var så nöjd och glad över sina fina naglar. Dom hade suttit så himla bra och "jag var så duktig" och det kändes bara super roligt att få höra det!

Hemma känns det jätte bra med! Jimmy ♥ och jag, vi har det bra tillsammas, självklart har vi som alla andra våra upps and downs så att säga men skulle man inte ha det vore det nästan konstigt hehe. Tyson mår jätte bra, pigg och glad som alltid, han äter bra och är heeelt rumsren sen ett bra tag tillbaka nu.. Hans päls är jätte fin och allt känns kanon bra med honom just nu! ♥

Jag har kommit igång med träningen som jag lovade mig själv för ett tag sen.. Jag försöker gå varannan dag och träna.. Skulle många dagar vilja gå varje dag hehe men varannan räcker just nu känner jag. Sen är det ju så att det inte alltid funkar just varannan dag men som jag sa så minst 2 dagar i veckan och det har jag hållt hittils! =) Jag har verkligen kommit igång och jag tycker att det är super kul och super skönt!

Jag är på G att börja ta körkortet.. Har aldrig kännt mig så taggad.. Jag har rent av aldrig velat ta tag i det riktigt, även om det skulle vara "skönt att ha".. Men nu känner jag verkligen att jag vill klara det! Jag ska klara det! Jag har varit och gjort syntest och skickat in papper om övningskörningstillstånd. Jag har köpt boken och till och med börjat att läsa den hehe. Imorgon ska jag gå till körskolan och se om jag kan boka in mig på en handledar kurs och sen.. sen vill jag komma igång och börja köra.

Jag har väl världens bästa vänner ändå! Maria♥ Kusin vitamin.. Vet inte om du ska in här eller under la familja hehe egentligen båda! Vet att du alltid finns där vad det än gäller och du har ett stort hjärta av guld. Love you! Linda♥ Vi har känt varandra sen vi var 4 år och du är en bästa vän som ALLTID ställer upp no matter what. Hanne♥ sis ;O) Min nyfunna bästa vän som verkligen är en... a, jag hittar inte ens orden så här sent haha men Jag älskar dig! Så snabbt har jag inte fäst mig vid någon någonsin.. Du betyder väldigt mycket för mig! Ni är mina tre absolut bästa vänner sen finns det några fina vänner därute som jag hoppas att jag föralltid och alltid kommer att ha kvar! ♥♥♥ Ni vet vilka ni är!

La familja. Mamma♥ Jag säger bara det mamma, Du är väärldens bästa,finaste, underbaraste som finns! Jag ser upp till dig på alla sätt och vis! Jag vill bli som du! Lika klok. Du är bäst! Jag älskar dig mest av allt i hela världen!♥ Kim♥ Mitt ända hela syskon, jag hoppas att vi kan börja umgås mer nu när ni flyttar närmare. Saknar dig! Älskar dig lillebror! Hasse♥ Vi kommer inte alltid så bra överens, men det kanske är som dom säger att vi är ganska lika på många sätt hehe? Men jag är jätte glad att mamma är lycklig med dig och att du finns och ställer upp som en pappa för mig. Nicka♥, Björn♥, Karin♥ och Malin♥.. Saknar er alla syskon väldigt mycket! Önskar vi kunde träffas mycket oftare! ♥

Oj, oj, tårarna rinner och det var dax för längesen att sova! Måste ut i spöregnet med Ty en sista gång. Kl vart precis 00.10 Godnatt



Skön dag!

Jaha dagen började med gymmet en timme och sen gick jag Charlotta och Jerry (mina och Tys nya vänner) en 1,5- 2 timmars promenad i skogen i det fina vädret. Så himlans söt lilla snuttan Jerry! Super skönt var det, jag hoppas att vi snart kan göra det igen ;O)! (lånade bilden från dig Charlotta, hoppas det är ok?)
Sen åkte jag till jobbet och jobbade lite för att sen gå och få lite massage som var suuuper skönt! Igår fick jag medicinsk fotvård å det var inte dumt måste jag säga! Mina fötter är lena å fina som baby rumpa hihi.. Fattas bara lite lacka på tå naglarna! Sen blir det super fint! :O)

Har precis plockat och fixat lite hemma inför imorgon.. För dåå... hihi *fniss fniss*
> Hemlis <


Var är alla kommentarer?

Ni är ca 30- 50 pers som läser min blogg varje dag.. men jag får väldigt sällan kommentarer från er :O(


Skärpning!!

RSS 2.0